Alekre 12994 Napisano April 6, 2019 Ne silazi, 7430 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, stavio mu tepih. 4 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano April 6, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da bude fino toplo kontinentalkama na hladnom betonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 6, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, stavio mu tepih. Da ga nisi okrenuo u smeru kible? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano April 6, 2019 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde uze taj malo dodatni vizir, i koliko pomaže? Ništa, stavio mu tepih. Sent from my Huawei P20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12994 Napisano April 6, 2019 Ne silazi, 7430 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ej, dobro, vratio sam i prigušivače. Mare, nije mali vizir već kompletan MRA. Buy MRA Vario-Touringscreen light tinted - with ABE | Louis Motorcycle & Leisure WWW.LOUIS.EU MRA Vario-Touringscreen light tinted - with ABE at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Nisam baš merodavan. Dugo sam vozio nejkeda, da li duva ne duva, sve mi jedno. Imam preko 190cm pa da meni vizir radi treba mi Goldwing, R1200RT itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano April 7, 2019 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan ja isto. Malo preko 2m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17232 Napisano April 7, 2019 Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Auto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 7, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bocca_bastard je napisao: I ja 2m ali ne tolerisem vetar u kosi. Vizir od metar ako treba Ali ti ni nemas kosu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 7, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan počelo jesenas ponekad da malo škripucka kad guram motor i to iz pravca zadnjeg točka.Rešim to da rešim i prvo samo malo lupnem čeljust i škripanje stane.Pošto sam prešao 60.000 km rešim da očistim čeljust -sve bez skidanja klipova.Brejk kliner, krpa 3 vrste,mali rafciger,wd,silikionsko ulje ,bakarna mast,šmirgla 1000. prvo sve skinem i dobro očistim brejk klinerom,pa wd na klip i 1000 šmirgla,pa opet završno čišćenje klinerom.Onda po klipu jako malo silikonskog ulja i po čeljusti i osiguraču koji gura pločice.Bakarna na klip i pločice gde dodiruje čeljusti i klizače.Sklopio i druga kočnica.Ide nekako lakše i lakše doziram. i ne škripi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 7, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih ,promenio sam i jednu od dve sajle gasa jer se 2 licne zakinule.Meteloproizvod novi sad 400 dinara samo sajla bez bužira ali malo različita dužina pa gas nije hrteo da vcraća kad je sajla zategnuta,naštelovao i radi. Sad sam se napalio još bi nešto sredjivao al nemam šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano April 7, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne pročitah da si menjao kočionu tečnost. Mogao bi eto to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 8, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, pronto je napisao: Ne pročitah da si menjao kočionu tečnost. Mogao bi eto to. pa za 2-3 meseca ću menjati prednje pločice i na isti način srediti čeljusti i onda ću zameniti i nazad i napred kočionu tečnost.Prošlo je 2 godine od prošle zamene pa nemoram da žurim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano April 10, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Menjao danas gume, obuo ga u Michelin Anakee 3, a onomad promenio i pinjon/puz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano April 10, 2019 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Podmazao lance, i isterao oba lepotana na asfalt Djerdapske klisure. Naravno, u drustvu Juniora... :-) 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 10, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Priprema za postavku kormana umesto heblova, pa da se najzad vozim kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Montiran korman, najzad! Fale još samo tegići kormana... I razlika izmedju heblova i kormana (prva slika sa heblovima, druga sa kormanom): Razlika je drastična! Videćemo kako se se u vožnji osetiti... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano April 12, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Montiran korman, najzad! Fale još samo tegići kormana... I razlika izmedju heblova i kormana (prva slika sa heblovima, druga sa kormanom): Razlika je drastična! Videćemo kako se se u vožnji osetiti... Bravo!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano April 12, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad imas touring VFR-a uzivaj u njemu meni se mnogo dopada kako izgleda, pogotovo boja. Nisam do sada hteo da komentarisem, ali po meni, njemu su samo nalepnice lose odradjene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Zlatko LA je napisao: Sad kad imas touring VFR-a uzivaj u njemu meni se mnogo dopada kako izgleda, pogotovo boja. Nisam do sada hteo da komentarisem, ali po meni, njemu su samo nalepnice lose odradjene. Hvala, kolega... Pokušaću sada da uživam kada sam sve ovo sredio... Meni je u principu VFR ozbiljno dobra mašina i sviđa mi se taj koncept agregata, ali mi je smetao položaj sedenja. Sada bi trebalo da smo i to eliminisali, pa da će sve biti ok sada... Javljam utiske kada se provozam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12994 Napisano April 12, 2019 Ne silazi, 7430 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i za to leka: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Alekre je napisao: Ima i za to leka: Eeee, pazi ovu situaciju... Pre nego što sam odlučio da se upustim u naručivanje i montiranje kormana, palo mi je na pamet da oglasim VFR-a i da ga prodajem. Gledamo oglase, žena i ja, razmišljamo šta nam je činiti, koji motor da uzmemo ako ode VFR, i ja reko - aj da vidim kako se kreću cene VFR-ova (da znam kako ću da formiram moju cenu). Ja izlistam oglase za VFR-ove i između ostalog izađe ovakav CrossRunner, kad viče žena: ˝Jao što je leeeeep...˝ Ja je gledam i ne verujem šta govori... Reko, ženo, vide li ti sedište kako je tanko za suvozača? - Vamo mi kukaš kako je naš VFR neudoban, a ovo ti izgleda udobno...? A ona viče - ˝pa vidi kako je crven i moćan...˝ Eto...žene... pa ti budi pametan sad... Vidim ja da će moj VFR kod farbara uskoro...i to u crvenu boju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12994 Napisano April 12, 2019 Ne silazi, 7430 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ej, znate šta... Motor se vremenom zavoli. Ne zbog toga što ima specifikacije na papiru i lepu sliku na Googlu. Vremenom sve te male stvari postanu bitne i drage. Sećam se svojeg Kawasaki ER5... Mali kržljav motor kojeg bi TDM900 verovatno u toku noći iskasapio u garaži i prementuo ga u kolandez sa šrafovima... Međutim, ja sam toliko toga lepo doživeo na ER5 pa sam ga zavoleo i možda ga i više volim od TDM-a iako za to nema neke logike... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17232 Napisano April 12, 2019 Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao pasco fix, bice u nedelju eksperimentisanja na plastici nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17232 Napisano April 12, 2019 Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Alekre said: Ej, znate šta... Motor se vremenom zavoli. Ne zbog toga što ima specifikacije na papiru i lepu sliku na Googlu. Vremenom sve te male stvari postanu bitne i drage. Sećam se svojeg Kawasaki ER5... Mali kržljav motor kojeg bi TDM900 verovatno u toku noći iskasapio u garaži i prementuo ga u kolandez sa šrafovima... Međutim, ja sam toliko toga lepo doživeo na ER5 pa sam ga zavoleo i možda ga i više volim od TDM-a iako za to nema neke logike... Kao neko kod 12 godina vozi gpz , potvrdjujem. Ne kvari se, ne ostavlja me na putu...jednostavno dobro sluzi i dobro se druzimo godinama. Uz to, mnogo uspomena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano April 13, 2019 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, ThePainkiller je napisao: Montiran korman, najzad! Fale još samo tegići kormana... I razlika izmedju heblova i kormana (prva slika sa heblovima, druga sa kormanom): Razlika je drastična! Videćemo kako se se u vožnji osetiti... Jedno pitanje: zasto su ti stapovi toliko uvuceni u trouglove? Znam da se tako spusta prednjina, i motorin postaje upravljiviji, ali mi ovo kod tebe deluje preterano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...