stilgar 1269 Napisano Februar 1, 2020 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Danas posle vožnje po lepom vremenu, parkirah moje skuterče na moje mesto posle dva meseca koliko je trajala rekonstrukcija javne garaže u 27. Marta. Dobih i magnetnu karticu za ulazak. Počinje da liči na ozbiljnu uslugu parking servisa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam na koferu napravio katadiopter koji fali. Ali sam odlucio da ne bude katadiopter vec da se slaze sa 'givi' oznakom i bude nekako vise metalni izgled i bas zato unikat. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 994 Napisano Februar 9, 2020 Ol' dirty bastard, 632 postova Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Malo se zanimao dok je bilo sunca. Pre: I posle: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Mala stvar koja ne samo da promeni izgled koferu, vec i motoru. Odlicno uradjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 9, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si to uradio? Izgleda kao nov. Nekim sredstvom ili ?Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Februar 9, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Kod mene je razbijen katadiopter sa jedne strane...razmisljam da da to povadim komplet i da zalepim reflektujucu foliju. Videćemo kako će ispasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 994 Napisano Februar 11, 2020 Ol' dirty bastard, 632 postova Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan On 2/9/2020 at 10:10 PM, Predator016 said: Kako si to uradio? Izgleda kao nov. Nekim sredstvom ili ? Ofarbao sas' mat sprej.Katadiopter malo rucno ispolirao 3M pastom. Samo me namucila Givi tablica, bila je pola odlepljena pa sam skinuo ocistio i opet zalepio, ali vec je bila kriva i jos se iskrivila dok sam skidao.Posle je jedva ispravio, i opet nije bas pod konac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17516 Napisano Februar 11, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2419 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Stigla jutros prednja Brembo kociona pumpa i Brembo kljesta za Upgrade tojest, zbogom muljavoj Kawinoj prednjoj kocnici, time je zavrseno prikupljanje svih potrebnih delova, sad imam sve, odvezao motor na detaljno sredjivanje u Mak Moto... Plastike otisle juce na farbanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 11, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbao sas' mat sprej.Katadiopter malo rucno ispolirao 3M pastom. Samo me namucila Givi tablica, bila je pola odlepljena pa sam skinuo ocistio i opet zalepio, ali vec je bila kriva i jos se iskrivila dok sam skidao.Posle je jedva ispravio, i opet nije bas pod konac.Super je ispalo. Koliko je postojana ta farba, koji sprej si koristio?Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 994 Napisano Februar 12, 2020 Ol' dirty bastard, 632 postova Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da se ljusti ako na to mislis.Obican najjeftiniji sprej u limenci je u pitanju. Bacio sam limenku, mislim da je pisalo Colors, valjda 'talijanski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17423 Napisano Februar 12, 2020 Integrisan, 5150 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja svake godine ofarbam zadnji deo od zmigavaca i poklopac prednje lancanika i sl. Ima razlike u tim sprejevima, nekad se jeftiniji bolje pokazu i duze drze boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino bumper sprej drži lepo na toj reljefnoj plastici. Sve ostalo će da otpadne samo tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2036 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 1134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Bih samo podelio temu koju je kolega @lemy postavio: kompletne instrukcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Februar 15, 2020 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Proveravao kocnice danas. Kako vam se cine ove plocice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17328 Napisano Februar 15, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Mediterraneo je napisao: Proveravao kocnice danas. Kako vam se cine ove plocice? Čini se da bi trebao da izvadiš klipove i da to sve lepo očistiš, jer ti očigledno neki malo glave pa se pločice neravnomerno troše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Februar 15, 2020 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, zika56 said: Čini se da bi trebao da izvadiš klipove i da to sve lepo očistiš, jer ti očigledno neki malo glave pa se pločice neravnomerno troše. Hvala Sinisa Kanim se da ih servisiram kada malo otopli. Sta bi trebalo sve da porucim? Plocice, ulje, gumice na posudama za ulje, gumice na klipovima ... verovatno nesto nedostaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17328 Napisano Februar 15, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Mediterraneo je napisao: Hvala Sinisa Kanim se da ih servisiram kada malo otopli. Sta bi trebalo sve da porucim? Plocice, ulje, gumice na posudama za ulje, gumice na klipovima ... verovatno nesto nedostaje? Ulje sigurno, a za ostalo ne verujem da će bilo šta da ti treba (ako ti ulje do sada nije curilo i nisi imao vazduha u sistemu). Ne znam koliko je sve to staro, tako da (ukoliko imaš mogućnosti) nije loše ni da nabaviš nove gumice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 15, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan prednje pločice imaju obično debljinu oko 8,4 mm zajedno sa gvožđem koje je 4mm.Znači feroda kad ima 1 mm potrošila se oko 3,5 mm.Desna pločica je na 3mm a leva na 2,5.Znači tek na pola života.Ako su pločice iste možda bi bilo dobro da ih rotiraš bez obrzira da li klipovi dobro rade ili ne.Nemože ništa da se desi osim da malo duže potraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigle rukavice, a doslo je i vreme da se stave nove rucice jer su stare bile odavno za zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Montirao nove/polovne nosace kofera i kofere Nadjeno za 60 jura...fali mi jos samo jedan imbus 8x80 da pricvrstim donji levi drzac al jbg..22 30 bilo kad sam skontao...tako da ujutru Farbanje sledi za koji dan,da prvo vidimo hoce li otpasti kojekude u voznji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano Februar 19, 2020 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoce me rad oko motora, svakog dana po nesto... Ispunjava me to, "pobegnes" od misli koje zivot namece, cena, racuna koji pristizu... Setam sa detetom i kraj puta (bukvalno) vidim parce neke izolacije, sundjerasto, okruglo... Uspeh oznaku da uslikam, krajevi osteceni ali 20ak cm sredine zdravo! Vec sam znao gde cu ga Na heble preko originalnih rucki, na svakom motoru vozim one sundjeraste (i sada za ovaj ih ocekujem iz Cajne), imam neki kapilarni problem ili sta drugo, u voznji mi desna saka trni! Svasta sam radio ali tek sundjeri mi omogucise uuuuudobnu voznju i komfor! Treba se navici na veci precnik... Evo kako izgleda, upravo namestih, secenje na meru, detaljno pranje... Lubrikant pre montaze tecnost za pranje sudova. Mekano i udobno, "durabiliti" upitan ovako bez probe То је изолација за бакарне цеви код клима уреџаја. Цеви од унутрашње до спољашње јединице се обложе тиме и прелепе траком.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Februar 19, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije postojano! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2036 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 1134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard i ja zamenismo migavce i metnusmo stitnik hladnjakaSent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaao goreeee ociii, operi i voskiraj motorrr Evo ja malo, cunak! Zadnja slika je uz blic pa se svirlovi vide, okom je ogledalo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 700 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Kako ovaj 3M funkcioniše?naduvaš i posle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...