Nimmin 6732 Napisano Octobar 30, 2019 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Montirao zadnji blatobran, onaj skroz do točka. Naravno da nije original nego je moralo i malo grunfovanja, uradio nosač, malo seckao i krivo plastiku zagrevanjem: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17264 Napisano Novembar 16, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Izgurao ga juce ispred kapije da ovi iz osiguranja slikaju stetu... sutra ide kod majstora na generalno sredjivanje, znaci krece igranka, sad cu da upucam u njega min 1000e, ako ne i vise ... al bice boles'za sledecu sezonu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 16, 2019 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Pretesterisan motor na pola. Ispod satora Da bi se zamenila lamela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Novembar 16, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pretesterisan motor na pola. Ispod satora Da bi se zamenila lamela GS?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 17, 2019 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan da, prvi model 1200 iz 2004. Sa zajebanim ABS-om koji jos uvek radi savrseno. Taman i ulje u njemu i celom kocionom sistemu zamenjeno, sto je inace radjeno svake 2 godine. Posle 15 godina i skoro 140k km dosao red da se zameni lamela. Da je nisam ubio naglim ubrzavanjima u 5 i 6-toj trajala bi i duze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17264 Napisano Novembar 23, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo ludilo... uspesno zavrsena prva faza tj skinute sve plastike i poslate na sredjivanje i farbanje, skinut levi dekli motora... idemo dalje... sledece: cim stigne drugi dekli, radi se servis tj menja se ulje i filter, motor se pali i tera u Mak moto na dalje sredjivanje tj, radi se kompletno prednja viljuska, zamena lezajeva volana i tockova, ciscenje celog sistema injectiona i pumpe, zamena dizni i re-mapiranje, zamena obicnih svecica iridijumskim, stelovanje ventila, novo kvacilo...itd...itd... na kraju ostaju gume, lanac i lancanici, kompletno sredjivanje kocnica, sa zamenom svih gumica i ugradnjom pancirnih creva... i na kraju krajeva, ledizacija celog motora... da ne duzim sada, pisacu kad dodje do toga, duga je zima... p.s. Ostaje dilema, dal da menjam boju ili ne.... hteo sam gan metal sivu metalik... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Novembar 23, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne menjaj boju, nek ostane zelenko 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17264 Napisano Novembar 23, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Biker-Boy je napisao: Ne menjaj boju, nek ostane zelenko Razmislicu jos, ima vremena, mada si verovatno u pravu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16102 Napisano Novembar 23, 2019 Ne silazi, 1201 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan 110% je u pravu. Bio bi samo jedan od mnogih i sličnih. Ovako je kao Hulk. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 23, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Provozao se, nasuo pun rezervoar goriva i pokrio motor u garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Novembar 23, 2019 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Juce stavio nove prednje plocice, zadnje sam promenio odma cim uzeh skuter jel su bile pri kraju. Juce ubi vetar na ibarskoj, danas malo hladno al sutra ce po prognozi biti toplije. Jos koji dan da iskoristim pa ce aku na chardzer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano Novembar 24, 2019 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki je da bude zelen, kao sto je ferari crven, pogotovo ninja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 24, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja boja kojem vozilu stoji je isključivo vlasnikov izbor. Ako ćeš da menjaš boju, imaš moju podršku ako ti to išta znači, jer smatram da posle može da bude "žal za mlados' " pa bude "jao, možda sam trebao, možda bi mi se više dopao" i slično. Razmisli. Tvoj motor, tvoje pare. Zelen? Siv? Roze sa zelenim cvetićima? Samo rokaj i uživaj u SVOM izboru. Moj predlog. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9953 Napisano Novembar 24, 2019 Drug član, 1032 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lični afinitet,ja sam svaki moj motor farbao i samo na jednom nisam menjao boju (a možda sam trebao).Nemoj se obazirati na predrasude i ustaljena mišljenja bitno je šta se tebi svidja a kome se ne svidja nek farba svoj kako hoće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 24, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas dovrno tablicu na skuteru.Stoji u plastičnom nosaču i bušena je ali su matice popustile iako je napeta oko nosača.Počelo je da sitno zveči,čangrlja kad je napet gas .Kad se pusti mnogo se smanji.Mislio sam da mi nije u redu sa variomatom jer se zvuk tu prenosio .Jedva sam zaključio posle 1o dana šte je.Dotego sam i stavio kontra matice jer bi mi otpala tablica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Novembar 24, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo akumulator, stavio ga na 2 drvene daske sto sam isegao i pokrio ga sad cu kacige da sredim i spakujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Novembar 27, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje, podmazo lanac. Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Decembar 9, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bas danas, ali pre par dana...I to kod majstora po preporuci@Bruno68- Zamenjen lanac bregaste (veoma me raduje to sto je zamenjen fabricki na poslednjem zubu španera, sto mi indirektno govori da je km na satu priblizna stvarnoj ~55k)- Premeren zazor i preštelovani ventili- Sipan Eneos 10w40 i zamenjen filter ulja- Sinhronizovani karburatori (rezervoar bez trunke rđe, tako da nije imao potrebe čistiti karbove)- Proverene pločice i zamenjeno kociono ulje napred/nazad- Zamenjena rashladna tecnost G12- O-ring cep za ulje- Provereni ležajevi, vile...Ovih dana samo vozim...:-)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam na svom motoru radio, ali jeste moj bivši motor (sada je kod mog drugara). U pitanju je Honda CB1000 Big One. Zamenio ležajeve na oba točka, ležaj u vratu kormana, zamenio antifriz (prethodno isprao sistem), sva dotrajala creva zamenjena. Malo je flisovalo ulje kod vodene pumpe - zamenjen O-ring. Ulje i filter zamenjeni... Motor spreman na put oko sveta... Opran, ispoliran i voskiran... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Posle današnje vožnje po mokrom i blatnjavom putu do posla, rešio sam da motor dovedem u pristojno stanje, jer onako blatnjav stvarno nije mogao biti ostavljen da stoji... Posle pranja, poliranja i voskiranja, stanje je (opet) kako i treba da bude... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17264 Napisano Decembar 16, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Bas nista ne uradih... al odbih dooobru ponudu da ga zamenim za cbr1000rr... jos imam fore do N.godine da razmislim. cbr vec kod mene u garazi, na probi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Decembar 16, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pakovanje i pranje za oglas. Sent from my SM-G900V using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Decembar 16, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 14.12.2019. at 20:03, ThePainkiller je napisao: Baš lep Bandit, a i ti to lepo održavaš Šteta što nije S 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, shoyyka je napisao: Baš lep Bandit, a i ti to lepo održavaš Šteta što nije S Hvala, kolega... Bio je S verzija kad sam ga kupio, ali se meni mnogo više sviđa N varijanta, zato sam ga i prebacio na N. Fabrika je super rešila to da se lako prebacuje iz S u N (i obrnuto). Bukvalno ne treba ni sat vremena da se sve obavi. Naravno, imam kompletne oklope i far za S verziju i to čuvam, pa ako ikada budem želeo da ga vraćam na S, to mogu vrlo brzo i lako da odradim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Decembar 17, 2019 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbao i ispolirao felne i stavio sediste koje mi je uradio StivPoslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...