srrdjan 315 Napisano Jul 25, 2019 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо ти ово изгледа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jul 25, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Noću ne može da pogodi bradavicu, mislim bravu, ko zna gde to luta i skita 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2375 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1145 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam danas dobio vremena da Remus-u vratim stari sjaj, a prednjim vilama novi. Sve rucno, i na kraju izgleda super. Naravno, vodene smirgle, purol pasta i pamucne krpe. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24326 Napisano Jul 25, 2019 Integrisan, 10161 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepota Zlatko! Sraf osovine i taj s"preda na stapu polako cetkicom za likovno ofarbaj, mozes i markerom na uljanoj bazi, ima ih svih boja... Takodje, ukrasna kapica bi lepo legla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2375 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1145 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nenade. Na staroj Hondi sam taj sraf farbao bronzom i izgledalo je lepo. Vise bi voleo da nadjem sad ove kapice, ali ne znam gde da ih potrazim. Neverovatna stvar kako se aluminijum lako polira, da li zato sto je Honda ili je nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14344 Napisano Jul 25, 2019 Integrisan, 7806 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koje veličina kapica ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24326 Napisano Jul 25, 2019 Integrisan, 10161 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kapica imam manjih takodje za na poklon, sto dubljih, sto plicih... Javljam dimenzije sutra. I da, Hondin aluminijum se stvarno najlakse polira, ne izbijaju fleke niti rupice... Suzuki (po meni) je naj tezi za izvlacenje sjaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 838 Napisano Jul 25, 2019 Xtreme, 395 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Kapica imam manjih takodje za na poklon, sto dubljih, sto plicih... Javljam dimenzije sutra. I da, Hondin aluminijum se stvarno najlakse polira, ne izbijaju fleke niti rupice... Suzuki (po meni) je naj tezi za izvlacenje sjaja. Suzuki se proizvodi da bi se vozio, a ne polirao po garazama Salu na stranu, cak ni kod top modela Suzukija izaslih u poslednjih par godina kvalitet zavrsne obrade nije na nivou Honde... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2375 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1145 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Na moto skupu u Vucju sad u subotu, dosao prijatelj kojem sam prodao CM-a, prednje vile i dalje imaju odlican sjaj. A da ta Honda sada ima 45000 na satu, a uzeo je na 32000 kolko se ja secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24326 Napisano Jul 26, 2019 Integrisan, 10161 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kapica je ostalo ovo sa slike, par plitkih/dubokih za masinsku 10mm glavu i jedna za 15mm. Ako se nekome isplati da postarinu placa saljem! Resto su drugari probrali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2375 Napisano Jul 26, 2019 Drug član, 1145 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ona jedna 12mm, a glavne dve su 18 i 19mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19871 Napisano Avgust 9, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2649 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Oterao motor kod mog drugara Marka Kovacevica u Mak moto na detaljan pregled, zamenio regler, sve radilo normalno al mi se nije dopadalo kako puni, 12,7 sa potrosacima. Ugradjen dodatni prekidac ventilatora za gradsku voznju. Sad je opet sve tip top i spremno za put na neko moreeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6395 Napisano Avgust 9, 2019 Svakom po zasluzi, 12474 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan "Puni" na 12.7 V??? Ugradi voltmetar Boki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19871 Napisano Avgust 9, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2649 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Arakis je napisao: "Puni" na 12.7 V??? Ugradi voltmetar Boki To je sa potrosacima na leru, na gasu ode na 13v. Hocu, dobri moj Rajko, hvala... cim odradim kompletnu Ledizaciju motora, ide voltmetar, ovaj sada puni u svim rezimima 14,4 V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6395 Napisano Avgust 9, 2019 Svakom po zasluzi, 12474 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bez 14 V ne polazi na put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2375 Napisano Avgust 12, 2019 Drug član, 1145 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Tacnije uradjeno je na koferu, mislio sam da necu skoro naci poklopac koji mi fali pa smo drug i ja u kucnim uslovima ofarbali gornji deo u crnu metalik. To izgleda ovako, ali nema veze sutra svakako stize poklopac. Kada mi bude dosadio sa poklopcem, imam i drugu alternativnu varijantu. Ovo je sveze ofarbano, farbali smo jos neke plastike ali to ce biti najverovatnije sutra slikano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6206 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 4199 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Namontira san joj portapak.Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Avgust 13, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6206 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 4199 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje, koliko dugo traje poliranje a koliko dugo ostanu chiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2618 Napisano Avgust 13, 2019 Andragog, 5178 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Čime si to radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19871 Napisano Avgust 14, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2649 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan @Sale-VFR super ispalo, samo mi se ne dopada to crevo hladnjaka, nesto se uvilo na sredini...Popusti selnu pa ga okreni malo, da se ispravi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Avgust 14, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je sat do dva zavisi koliko je zaprljano..kod mene je trajalo oko 40 min ne vise...radio purol pastom universal i sundjerom za sudove.. Sto se samog creva tice tako sam ga kupio..nisam ja nista dirao tu..hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1260 Napisano Avgust 14, 2019 Drug član, 1000 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Koja je procedura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 393 Napisano Avgust 14, 2019 Ih što volem testo s makom.., 585 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja ovo uraditi sa izduvnim granama...purol paste ima, sunđera ima...dobre volje ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1260 Napisano Avgust 14, 2019 Drug član, 1000 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...