DonToni 570 Napisano Maj 25, 2019 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Izvozao relaciju do Mladenovca i nazad, pa otisao do drugara da izmenjamo ulje i filtere... Vratio staru (originalnu-repariranu) slavinu na rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1969 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan prosla rega u petak, pa krenuo u akciju montirao ralicu, crash barove i na njih dnevna svetla/maglenke... ne mogu da docekam da padne noc, da vidim razliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano Maj 26, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nakanjujem se da ocistim sidestand killswitch, posto sam sinoc skontao da ne gasi motor kad se krene sa spustenom copavom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17234 Napisano Maj 26, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3667 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Motorcyclist je napisao: Nakanjujem se da ocistim sidestand killswitch, posto sam sinoc skontao da ne gasi motor kad se krene sa spustenom copavom... To uopšte nije za igru, predprošle godine mi komšija izgubi glavu zbog te "sitnice". Vrlo opasno, hitno rešavaj i ne vozi tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano Maj 26, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, zika56 said: To uopšte nije za igru, predprošle godine mi komšija izgubi glavu zbog te "sitnice". Vrlo opasno, hitno rešavaj i ne vozi tako. Decko na R1? Znam da nije, slucajno sam to juce skontao na parkingu jer je do sada radilo, iako sam za 12 god mozda 2-3 puta zaboravio copavu. Koliko znam nije nista prespajano kao sto neki rade da eliminisu. Kontam da je voda, blato pa onaj dole switch brljavi. Otkopcacu onaj na kvacilu i taj kod copave, kontakt sprej pa nek mu je bog u pomoci, dalje ni ne znam sta bih ja tu mogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17234 Napisano Maj 26, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3667 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Šta god da je ne vozi tako ni u ludilu. Nije uopšte pitanje da li ćeš da se unesrećiš, nego samo kada ćeš da se unesrećiš. Ja inače važim za nekog ko ne obraća mnogo pažnju na ličnu sigurnost i ne patim od perfekcionizma po pitanju ispravnosti, međutim, ima stvari koje ne smeju da se zanemare, a ovo je definitivno jedna od takvih stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano Maj 26, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, zika56 said: Šta god da je ne vozi tako ni u ludilu. Nije uopšte pitanje da li ćeš da se unesrećiš, nego samo kada ćeš da se unesrećiš. Ja inače važim za nekog ko ne obraća mnogo pažnju na ličnu sigurnost i ne patim od perfekcionizma po pitanju ispravnosti, međutim, ima stvari koje ne smeju da se zanemare, a ovo je definitivno jedna od takvih stvari. Pa sad da cu bataliti sezonu ako to ne resim sigurno necu, lepo cu nalepiti nalepnicu na unutrasnju stranu vizira, kormana itd, COPAVA! i kraj price. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17266 Napisano Maj 28, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Stigao juce zupcanik servo motorica, danas zamenio, podmazao sve lepo i spakovao, vratio motoric, vratio exap ventil, podmazao sajle, nastelovao sve kako treba i sada radi savrseno...ugasio gresku odmah Posle svega castio makinu voskiranjem... sutra stavljam Robertovu mrezicu u izduv i to je to...tutto finito! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Maj 29, 2019 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо , лепо 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 29, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26.5.2019. at 15:30, zlig0r je napisao: prosla rega u petak, pa krenuo u akciju montirao ralicu, crash barove i na njih dnevna svetla/maglenke... ne mogu da docekam da padne noc, da vidim razliku... Nece ti biri neka razlika, posto je motocikl isti danju i nocu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1969 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan sto jes jes...to sam i ja kasnije skontao, te nisam ni isao da ga gledam kad je pao mrak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Није данас, и нисам ни слику окачио (куцам са рачунара а слика је у телефону), али сам опрао ланац прије пар дана (свеједено је сад киша стално па се не ни не вози...). Био је прррррљљљљљаааааааввввв... А нисам ни 1000 км прешао од задњег прања. Додуше, јесам га мало чешће подмазивао, можда сваких 200-300 км. Окачићу слику данас, како изгледа. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jun 4, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Bocni nosaci polako dobijaju oblik. Vazno napomenuti da sam za varenje nesposoban pa ide malo pipavo ali ce na kraju biti valjano, valjda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano Jun 4, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezen na ono o copavoj, sto ne radi. Dodjem malopre u garazu, jos uvek u prvoj, drzim kvacilo, pustam copavu, ugasi se! Reko opa radi! Dva puta ponovo pustim je brze, nista. U prvu, krenem nista. Probam opet, sada je spustam laganije, ugasi motor. Znaci do struje nije, pretpostavljam sam mehanizam dole kod copave ne radi bas kako treba od vode/blata/upotrebe itd...probacu jos da ga ocistim ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano Jun 4, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Probacemo. Mislim da do zica nije bice do tog mehanizma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zaminija svićice pošto je radila samo na jednom cilindru.Dobila je nove Denso koje mi je preporučija šjor Arso.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezen na ono o copavoj, sto ne radi. Dodjem malopre u garazu, jos uvek u prvoj, drzim kvacilo, pustam copavu, ugasi se! Reko opa radi! Dva puta ponovo pustim je brze, nista. U prvu, krenem nista. Probam opet, sada je spustam laganije, ugasi motor. Znaci do struje nije, pretpostavljam sam mehanizam dole kod copave ne radi bas kako treba od vode/blata/upotrebe itd...probacu jos da ga ocistim ovih dana. Nemoj se zajebavaš sa time, bas na ovom forumu sam citao u crnoj hronici da je momak nesrećno završio život bas zbog tog prekidača jer nije radio posao. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano Jun 4, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Savan said: Nemoj se zajebavaš sa time, bas na ovom forumu sam citao u crnoj hronici da je momak nesrećno završio život bas zbog tog prekidača jer nije radio posao. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Jeste , na R1. Znam. Izlepio sam fino prednji kraj nalepnicama SIDE STAND! Tako da kad ubadam kljuc vidim prvo njega. I ostace tu posto je ocigledno ovo nepouzdano i moze da otkaze vremenom sve i da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano Jun 5, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan " to test the other circuit. while the bike is running and in gear lever pulled drop the side stand. if nothing happens the other circuit is working. however if the bike stops when the stand goes down even if the lever is pulled the second circuit is faulty. it seems yours does this from your post so it is the second circuit on the clutch switch. isn't working. check for bad contacts first but it's easier to just change the switch than take it apart." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jun 5, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist ili, batali copavu i dizi ga samo na centralni nogar dok ne sredis to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano Jun 5, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Biker-Boy said: @Motorcyclist ili, batali copavu i dizi ga samo na centralni nogar dok ne sredis to. Nemam je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Uz zid ga parkirajVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano Jun 5, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu jos rastaviti danas a i proveriti da li poluga uopste dodiruje prekidac gore na polugi. Bice testiranja xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17266 Napisano Jun 5, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao Robertovu mrezicu u izduv...covek je toliko precizno uradio da sam je samo spustio u cev i tu se sama zaglavila, maltene nema potrebe ni da se pecne aparatom... Ne puca vise na vracanje gasa, zvuk malo tisi ali i dalje dubok...ja prezadovoljan... e, sad moram da smislim sta cu dalje jer nemam vise sta da radim...mozda je ofarbam celu...ako je ne prodam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jun 5, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, BokyBoy je napisao: sad moram da smislim sta cu dalje jer nemam vise sta da radim...mozda je ofarbam celu...ako je ne prodam... Pa vozi je bre ako ti mrsko daj ja cu da je vozikam s veliko zadovoljstvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...