vasa.93 2711 Napisano Avgust 5, 2017 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se provozao dobro, a sutra sledi zamena ulja, filtera, pranje, doterivanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 5, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio lanac i lančanike...na 40+ ali vredelo je... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Avgust 15, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenih svećicu. Neverovatno kakva je razlika kada na jednocilindrični motor staviš ispravnu Sent from my mobile device using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6759 Napisano Avgust 22, 2017 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, de, ovo bi pre trebalo da bude "sta ste danas uradili ZA..." nego "Na..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 22, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Nimmin je napisao: Dobro, de, ovo bi pre trebalo da bude "sta ste danas uradili ZA..." nego "Na..." pre 24 minuta, bocca_bastard je napisao: Lepo ste vi sredili taj coskic dragi gospodine Ja bih ovde stavio talandaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 22, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li će se Nimmin složiti? Ja sam prop'o što se tiče šumadijskog gostoprimstva. Bili kod mene pre par dana legendarni Gorica i Komša, da kod mog majstora poprave motor i zakazao sam potpuno, zbog raznoraznih obaveza. Fenomenalno druženje sa njima, predivni ljudi, ali sam se obrukao, jer sam bio rastrzan obavezama. Zato, bolje je kod Nimmina, ja ću biti šegrt Bar dok se ne stabilizujem A Gorici i Komši se (što se mene tiče) dolazak ne računa. Moram da izvadim fleke. A ti si Lacconac nužno zlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 22, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Šumadinac je napisao: Ne znam da li će se Nimmin složiti? Ja sam prop'o što se tiče šumadijskog gostoprimstva. Bili kod mene pre par dana legendarni Gorica i Komša, da kod mog majstora poprave motor i zakazao sam potpuno, zbog raznoraznih obaveza. Fenomenalno druženje sa njima, predivni ljudi, ali sam se obrukao, jer sam bio rastrzan obavezama. Zato, bolje je kod Nimmina, ja ću biti šegrt Bar dok se ne stabilizujem A Gorici i Komši se (što se mene tiče) dolazak ne računa. Moram da izvadim fleke. A ti si Lacconac nužno zlo P.S. Ovaj lepši je moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6759 Napisano Avgust 22, 2017 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Šumadinac je napisao: Ja bih ovde stavio talandaru Mozda I bih da nemam na drugom cosku ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 22, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan LOL, al ga zbrca medju rebra hahahha covece, imas ti SVE, i za motora i za goste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6759 Napisano Avgust 22, 2017 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Btw, Sumadinac imas poziv sa otvorenim datumom, bocca te dovede. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 22, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, sprema se lepo gastronomsko druženje! Vreme i mesto određujemo naknadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Avgust 22, 2017 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam najpametniju stvar - prodao precenjeno švapsko sranje s1000rr. Samo Honda bajo moj, samo CBR 1000 rr. Pregovori u toku 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3309 Napisano Avgust 22, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E jbg htedoh stisnuti like za Hondu ali sam ispucao 10 max dnevno... Jer nema R-a bez CBR-a... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 22, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mnogo lepo motorce, pogotovu onaj mat crni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Avgust 22, 2017 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ovi nasi su uvezli najskuplju SP verziju pa je cifra ogromna i sa dobrim popustom koji su mi dali (sa 21.500 na 18.500 ). Mat crna je standardni model, prelepo izgleda. Razmisljam sta mi je ciniti ali posle svih CBR rr modela red je da zasednem i na ovaj poslednji, ako Bog da Svakako ću sačekati zimu u nadi da se može izboksovati jos neko umanjenje cene mada je 20 soma cena za SP i po EU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 22, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan SP je i dosta vise u NL Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Avgust 23, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan NL,jbg.al standard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 23, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan U holandiji su i bajsevi po soma evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 23, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ti holandski od po soma su ovde jeftini 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 23, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Soma evra za bajs je skroman bajs. Kolega dobio par soma popust na bajs! Ali on je ekstreman i plus ne zna ni da vozi, svako malo pa je u krastama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5658 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 1660 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan konacno zalepih trakice na felnama ... stigle su i sportske rucice , stoje mu do jaja i izgledaju super , ali naravno rucica kocnice ima gresku ... e sad , pazi ovo kakav problem ... neki dan sam imao zloupotrebu na internet kartici , skinuto je jedno 40e ... nije bitno , odem u banku , blokirm karticu , uradim reklamaciju za novac ... dobicu novu karticu za 15-ak dana ... zbog ovih pogresnih rucica sam otvorio "dispute" na aliexpresu i dobio sam taj slucaj ... medjutim , gde ce da mi legne lova od tog povracaja - jebem li ga ... jer , trenutno nema povezane kartice na aliju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije račun blokiran ako je kartica? Lepo mu stoje ručice. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5658 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 1660 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ma racun imam , ali na aliexpresu ne ostavljas broj deviznog racuna , nego linkujes broj kartice ( onaj 16-o cifreni ) ... ali expres nema broj mog racuna , kao ni jedan sajt.. to jest , sada na aliju imam samo nalog , nema linkovane kartice za placanje , skinuta je i sa alipay-a i sa paypal-a i sa celog mog zivota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Onda si potpuno ugasio i taj racun uz karticu. Karticu mozes da blokiras ili da zamenis a da ti ostane isti broj (tih 16 cifara) samo dobijes novu karticu sa novim codom na pozadini? Pretpostavljam da ce ti poslati mail gde da ti uplate novac pa biraj sta imas na raspolaganju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5658 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 1660 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne , nisam ugasio racun .. ali nisu isti brojevi ...broj racuna je , lupam 265-xxxxxxxxxxxxxx- 63 a broj kartice je xxxx-xxxx-xxxx-xxxx , bas sam pomislio i ja da je to to , ali nije ... za uplatu , nadam se da si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...