BokyBoy 16918 Napisano Jul 8, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2351 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 7/7/2017 at 9:16 PM, milos-v said: kakva je razlika u zvuku pre i posle? jel si snimio mozda? A nisam,kad sam budala, zablentio se sa majstorom i zaboravio...malo je tisi i reskiji zvuk nego pre... inace, provozao se danas do Saleta u Temerin, gurua za Kawe. Uradio karbove, pregledao sve ostalo, narucio od Bere lanac bregaste iz Engleske, original Kawin, stize za 10-tak dana...jos to i gotovo sve... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Jul 8, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, hard_rock je napisao: Sa cim odmascujete felne? Znaci moje su katastrofa. Ja ne znam, jel sprej ne hvata ili ja dovoljno ne sacekam da se osusi dizel/petrolej ili dovoljno krpom ne obrisem pa se sprej ne zalepi za lanac...znaci katastrofa po felni i gumi Malo ti je konfuzan post, jer pominjes i felne i lanac. Idemo redom, lanac cistis (ko sta oce, ja kerozin) i nekon toga prskas na lanac gde su spojevi (o-ring), sa obe strane po jedan krug. nema potrebe od dva kruga. Najbolje mesto da prskas je na donjem delu lanca (sa unutrasnje strane ili odozgo), gde ti je nogara. Na YT ima par videa ali evo jednog: Zatim, pitas za felnu, pa to je nesto sto ocistis par puta nakon stavljanja lubrikanta. Iako ti krpom sakupis visak, opet ce da kada vozis da prska po zadnju felnu. Stanes, uzmes ono sto koristis za ciscenje, stavis na krpu i brises felnu. Ja koristim dve krpe, prva je dobro namocim sa kerozinom, trljam i ocistim. A drugu da dobijem kompletan sjaj i cistocu. I tako to ....... svaki put kada stanes. Motor je ljubav i merak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 8, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala. Manje vise za felnu al ode i po gumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Jul 8, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, hard_rock je napisao: Ok hvala. Manje vise za felnu al ode i po gumi jbga, to je to, ali zato kerozin sredi stvar, ocisti i furaj (vozi) ..... iako kada si na putu ovo je nemoguce da se pravi svaki put, pa su mi felne ko iz svinjca izasli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Jul 8, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan K2 Akra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2631 Napisano Jul 8, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja do sada nisam imao problema sa prljanjem felne. Koristim Motul sprej, C2 oznaka ako se dobro sećam. Procedura podmazivanja uvek ista - nakon čišćenja/pranja zagrejem lanac vožnjom od 15-20 minuta, naprskam sprej i ostavim to tako da 'prenoći'. Koliko sma shvatio iz priče sa ljudima, ovo poslednje je veoma bitno, da se da spreju malo vremena da uđe gde treba i da se 'stegne'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 8, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam za Akru uzecu nju ili neki sprej za felne. Meni je taj sprej druga godina mozda ne hvata dobro...ali ne osusim lanac dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 8, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam za Akru uzecu nju ili neki sprej za felne. Meni je taj sprej druga godina mozda ne hvata dobro...ali ne osusim lanac dobro.К2 Акра без размишљања Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Jul 8, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vasa.93 je napisao: Procedura podmazivanja uvek ista - nakon čišćenja/pranja zagrejem lanac vožnjom od 15-20 minuta Vozis suv nepodmazan lanac 15-20 minuta?? Nemoj bre to da radis, nema potrebe, samo ga malo provozas po ulici 100 metara cisto da zbaci vodu sto je ostala posle pranja, i onda ga lepo naprskas sprejem i pustis da prenoci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16918 Napisano Jul 10, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2351 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio gumene gripove rucica, moje su se toliko razvakale na vrucini da mi prsti prosto utonu u njih i ne mogu lepo da dajem gas jer se uvrcu... sad je skroz druga prica... a da, motor mi sada ima mnogo bolji odziv na gas i bolje povlaci iz niskih obrtaja... bem li ga, valjda sam ubo one specijalne, sto daju pet konja... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 11, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo pokrivač sa njega, isterao ga nekako iz ćoška, i metnuo mu amburator koji je bio na revalidaciji kod našeg dragog druga clana štampar. Inače motor je kresnuo iz prve u drugoj sekundi verglanja. Sad sam u iščekivanju takođe našeg dragog druga clana da me posto me iscinkari kod žene, pomogne oko vadjenja alarma. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jul 11, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Evo, završavam generalku...vreme je super, +40... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jul 11, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Oprah motor, lanac i lančanike, te lepo podmazah lanac. Potrošeno: - 7 lit vode - par kapi deterdženta - 2 sunđera manja - 1 krpa - malo spreja za lanac - 2 vrlo hladna piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Jul 12, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio pločice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 13, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nista! Ali sam zezao klinca dok je prao lanac. Sta cu kad moj zelenko ima kardan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16918 Napisano Jul 13, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2351 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zalepio (a sutra cu i da je zanitujem) plocicu na auspuh jer je oznaka skinuta poliranjem... sada je opet kao iz fabrike...a zvuuuuk...!!! a da, porucio kratke rucice i led migavce sa Alija, da skinem ove kamionske...cekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Jul 18, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Podešeno kvačilo, stavljen nov akumulator, zamenjeno ulje u kočnicama, zamenjeno ulje u scotoiler-u, skinuta farba s novog auspuha koja je već počela da se ljušti, skinuta farba sa nosača kofera - isto počelo da puca na spojevima (danas farbanje) Trenutno ovako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16918 Napisano Jul 20, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2351 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Stigao lanac bregaste, pogonski lanac i prednje plocice...e sad samo da se resim da zamenim sve to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jul 20, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao... 248E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 21, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Opran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4650 Napisano Jul 21, 2017 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan nov ti motor , jebem li ti koske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 21, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Taman da ti prodam kad ode tvoj :-D :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16918 Napisano Jul 24, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2351 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...igrala se deca...pa se malo zaigrala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 25, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Odlucih da raspremim motor kako bi sutra/prekosutra nas kolega štampar koji mi je obećao pomoći oko skidanja alarma imao manje posla. Krenulo me to skidanje pa poceh da zagledam žice od alarma.Masa ispod sarafa od reglera, žica jedna tamo, druga vamo, sirena tamo, antenica levo, dioda desno...I mic po mic ja pobedih(ubedjen sam) a alarm na podu. Proslo 1 posle ponoci, jbg na godišnjem sam, mogu valjda malo i da odmorim umesto po ceo dan kao crnac da radim Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 26, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći dan, 00:23,Završio i spojio sve žice. Pozajmio od komšije unimer da proverim 'truju:Pre paljenja, novi vartin accu. Upaljen motor:Upaljen motor, sa upaljenim farovimaI onda sam svu plastiku nekako ponovo pozavrtao na svoje mesto..Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...