drs 16213 Napisano Mart 4, 2017 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan nigde ne mogu da nađem Loctite 406. Probaj http://www.alta.co.rs/kontakt.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 620 Napisano Mart 4, 2017 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje i filtere, sad pranje pa put po tockove Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 620 Napisano Mart 4, 2017 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan I podigao sediste malo Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 4, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Kupio mu " BMW Stitnik Kormana", lepo mu cucnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 4, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Kako da smanjim ove slike ?? Zasto su ovako ogromne ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Mart 6, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Oprao plastike sa K2, zalepio Bizonom sve deliće plastika. Krupno krpljenje maske i okvira cajgera mora da padne kod Brke i onda ide sklapanje. Ispustio staro ulje, užas. Promenio filter, sipao novi Ipon. Stavio drugi regler, po unimeru dobro stanje. Danas ga testiram po gradu. Oprao i ceo motor sa K2, sija se. Samo karbovi kod Bokilića i da zamenim diskove i pločice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17504 Napisano Mart 7, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2417 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Au Mrle, svaka cast... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Mart 7, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Au Mrle, svaka cast... kad stignem do lanca, zovem tebe nemam exup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17504 Napisano Mart 7, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2417 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Au Mrle, svaka cast... kad stignem do lanca, zovem tebe nemam exup? ...nemas... uh, da,...dobro si me podsetio, mogao bih malo da picnem EX-UP, nisam odavno... p.s. Slike sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 7, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Prefarbao mrezicu na hladnjaku u Mat Crnu boju, bolje se slaze uz motor. Evo kako sad izgleda : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 7, 2017 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Napravio drugaru i meni slidere! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Mart 8, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan odlično. kako, koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17504 Napisano Mart 8, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2417 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan odlično. kako, koliko para? I mene zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1908 Napisano Mart 8, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Prefarbao mrezicu na hladnjaku u Mat Crnu boju, bolje se slaze uz motor. Evo kako sad izgleda : Htedoh da ti predlozim, onako je delovalo nedovrseno. Sad je picikato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 8, 2017 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan odlično. kako, koliko para? I mene zanima... Uzeo sam mere i otisao kod lokalnog strugara! Sa njegovim materijalom, neka luda plastika...tukli smo je cekicem ma ni ogrebotinu da ostavi....30e par! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17504 Napisano Mart 8, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2417 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan odlično. kako, koliko para? I mene zanima... Uzeo sam mere i otisao kod lokalnog strugara! Sa njegovim materijalom, neka luda plastika...tukli smo je cekicem ma ni ogrebotinu da ostavi....30e par! Radi ih i onaj Zoltan iz Jajinaca, dobih broj od ovih trkaca, moram da ga cimnem, da vidim koliko su kod njega. 0603940173 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 8, 2017 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja svuda gde sam pitao 50e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17504 Napisano Mart 8, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2417 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja svuda gde sam pitao 50e! Kad pogledas, to je i malo a i mnogo...malo je kad pomislis koliko mogu da ti zastite plastike i ustede para za plasticara i farbara...a mnogo je kad pomislis da ti je to cena servisa jbg, i to jos kazem za jedan par, ja bih tri...Ja imam one sa Allexpresa shatro od karbona, jeste da nisam nesto planirao da padam al mi iskreno malo frka jer mi izgledaju lepo ali nezno, planiram malo zescu voznju ove sezone a i stazu pa bih stavio neke malo masivnije, verovatno i na osovine tockova...tj ako ostavim ovaj motor jos jednu sezonu...a i ako dodje drugi trebace mi svakako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 8, 2017 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, za 60e sam dobio 4 komada! Te kineske ne bi stavio nikad! Koliko sam gledao dosta njih radi od obicnog PVC-a posto je jeftin! Ovo je masivno i tesko, ne mozes da zamislis! Finalna obrada nije bas kao staklo! Ne moze posto je jako cvrst materijal! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 8, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trakice za točkove... jedva nekako... em zima em mali točkovi pa se jedva nagodišmo... Nosač kamere centriran i zalijepljen na sred vizira... dovoljno nisko da mi ne smeta a da kameru ipak vidim da je tu... Privode se polako radovi kraju... Ostala još montaža GPS-a i ručica sa grijanjem, zamjena tekućina i spreman za daleki put... ali... te radove prepuštam servisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 275 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Zamjenio ulje u motoru(Motul),u prenosu(Elf),svjećicu(NGK),stigle plastike sa manjeg zahvata kod plastičara pa sam i njih privremeno zafarbao. Sutra sledi pregled remena,montiranje utičnice 12v u kasetu i sklapanje plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Mart 11, 2017 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj covek je pun korisnih saveta, nadam se da ne smeta objava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5155 Napisano Mart 12, 2017 Drug član, 1538 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @ Vladimir ili ti Caparin ... Brate moj - odlicnooooo ! Ali srafovi obavezno 12.9 , a ne oni od garnisle , a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 12, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 12,9? Misliš kao kvalitet čelika? Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5155 Napisano Mart 13, 2017 Drug član, 1538 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da , ma to je neka nasa interna sala... Od pocetka pratim nastajenje ovih slajdera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...