Svaler 1990 Napisano Octobar 22, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Поготово кад је ноћ Ја практикујем да после прања мотора провозам низ улице да се добро оцеди и да ово што је око машине мокро "осуши" од топлоте Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Octobar 22, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja ga danas oprao, izglancao i namazao lanac uslo mi malo vode u auspuh pa se malcice mucio da upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12449 Napisano Octobar 30, 2016 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ga upalim malo,ajde-ajd kad sam vec upalio da prodjem jedan krug(smrzo se ko pi*ka-samo cu malo,klasicna fora kad lazes samog sebe),da mi ne bi zena uvalila da nesto radim po kuci skinuo nosac kofera i vratio onu rucku gde se drze zene,kad sam vec tu skinuo i akumulator da dopunim i tako ispade celo pre podne druzenje sa ljubimcem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 30, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc doduse. Montirao sam nove rucke kocnice i kvacila, posto sam slomio staru rucku kocnice. Nasao na aliexpress-u za 10 evra na popustu, a redovna cena je 20-25. Rucke su fenomenalne, deluju jako kvalitetno, imaju tezinu, dobru obradu! Верујем да паше и на мој модел, баци линк ако није проблем да видим како би то требало да изгледа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 1, 2016 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Ako se smatra pod "uradio" .... pre par dana kupio vodnu pumpu, a sada su na redu lezeci lageri danas/sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 1, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć stavio punjač da se dopuni akumulator na V-Stromu jer se ređe vozi, a pokazuje znake slabosti. Možda je već i za zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8708 Napisano Novembar 1, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan izvadio ekser iz zadnje gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 1, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vraćaj ga brže nazad, izduvaće se guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8708 Napisano Novembar 1, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan čepovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Novembar 1, 2016 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Zamjenjene prednje pločice. Zvali u Podgoricu, u jednu prodavnicu kažu 48e, u drugu 55e. Zvali u Bar i našli za 15e, jbg nisu brembo al će valjat. Vizir krenuo iz Kine i on će brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Novembar 1, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Danas montirao zadnji drzac za kofer cekamo decembar da stigne i kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Novembar 1, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamjenjene prednje pločice. Zvali u Podgoricu, u jednu prodavnicu kažu 48e, u drugu 55e. Zvali u Bar i našli za 15e, jbg nisu brembo al će valjat. Vizir krenuo iz Kine i on će brzo. Kad vidim ovako poderane plocice do zeljeza u trenutku pomislim koji sam ja rasipnik, posto ih mjenjam kad dodju na debljinu 2mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Novembar 7, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio gume, stigle nove michelin pilot road 4 . Akumulatorcic takodje, i standardno ulje i filter. Sad ce na zimski san moja yamahica pa cemo se lepo druziti na dedamrazijadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Novembar 11, 2016 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Stigo vuzir (tamni) sa Aliexpresa, lego ko duša.. Ma drugi motor sad hehe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Novembar 11, 2016 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je ovo imaš i gliser i jetski uz motor...lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8708 Napisano Novembar 11, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i ja cu da narucim iduce neđelje. Koliko je trebalo da stigne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Novembar 11, 2016 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je ovo imaš i gliser i jetski uz motor...lepoImamo barku... Ovo dvoje nije naše, brat je mehaničar tako da nam je dvorište puno barki, glisera, skutera... i ja cu da narucim iduce neđelje. Koliko je trebalo da stigne? Došlo za 19 dana. Pa zar tvoj nije slomljen, jesi ga napravio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17421 Napisano Novembar 11, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas uspeo da slomim desni retrovizor. Izašao motorom iz dvorišta na sokak i sišao da zatvorim kapiju (motor ostao na ćopavoj a zemlja mekana i ....). Pri padu retrovizor zakačio ogradu i otkinuo se komplet retrovizor od nosača (pukla plastika u delu gde se zaokreće retrovizor gore-dole i levo-desno. Dvokomponentni lepak rešio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Novembar 11, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ziko,Ziko,polako si zreo za nekog trotockasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8708 Napisano Novembar 14, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i ja cu da narucim iduce neđelje. Koliko je trebalo da stigne? Došlo za 19 dana. Pa zar tvoj nije slomljen, jesi ga napravio? naručio malo pre. Jeste polupan , ali ima pet rupa gde može da se ušrafi. A već imam one šrafiće (stigli još ranije, kao proba kupovine) A valjda ću i da poravim te plastike. Nekada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8708 Napisano Novembar 17, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kupio juče kod MIleta ipon, filter i gel akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Decembar 6, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Oba motora konzervirana, akumulatori izvadjeni, masine oprane i sredjene. Sto se mene tice, zima moze da pocne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Decembar 22, 2016 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo viljusku sa motora (CBR 1000F), nosim sutra na peskarenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan njesra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Decembar 26, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Presvuceno sediste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...