Bojan82 8655 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima,neka ga jos.A gledajuci Svalerove lancanike ima da teram ja ove moje jos 3 sezone ovako I ne vozim vise oko kuce,zale se da im ves smrdi na mesavinu:) Uzgred,kakve ti ono pecurke rastu na tom lancaniku??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan To je najotrovnija var pecurka....od nje poludis i umres u isto vreme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam nesto slicno na penisu pa pitam Sad znam zasto je ona riba poludela... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 26, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Планирам још мало овако па ћу да окренем предњи, као да ми мало прескаче. Шалим се људи, нису ово моји уметнички радови. Нашао негде на фејсу где се људи такмиче ко ће бити већа стипса и јајара и терати са лошијим потрошним материјалима. Фазон - ма може то још ихаааај Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 26, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam nesto slicno na penisu pa pitam Sad znam zasto je ona riba poludela... Hahahaha Veći si švaler od svalera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Septembar 27, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja imo zzr-a ko tvog ... mislim da ne mozes polozaj dole one poluge da menjas .. jedina stelovanja kod njega su gore na sajli i dole na onom navoju ... bolje nosi da ti skrati sajlu Hvala, skratio je 5 cm. Uštelovano, mekano, jednim prstom pritiskam. mada da je skratio još 3cm, bilo bi idealno, imao bih više prostora za štelovanje ali neću više da čačkam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Septembar 27, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan na gsxr hidraulicno kvacilo,nema sta da pukne,stelujes na tockic gde hoces da hfata....ma milina jedna..... i još kada od dva odlična napraviš treće najbolje, šmirglajući i vareći celu zimu. Ipak, tu su uloženi krv, suze i znoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 27, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim susukija,tu nema sta da se cacka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Septembar 27, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Rece Vinales i potpisa za Yamahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 27, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Sah mat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 27, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam strucnjak, ali mislim da je u ovom konkretnom slucaju ipak nesto drugo u pitanju, posto je Yamaha dala manje para od Suzukija. (ako se ne varam) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Septembar 29, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ah, pločice... trebaju mi pločice i jedan disk za zzr, U Ducati servisu mi rekli juče, a video sam i sam, desni disk mi ima pukotine i istrošene mi pločice. Ima li neko i koliko para? (trenutno nemam pare). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 29, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa pukotinama je jeb*na stvar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 29, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Na xj 600 promenUo pločice i popravio (naravno ne ja ) punjač navigacije, po uputstvima našeg dobrog čika Rajka, zvanog "Cleaner" Jeste me malo sramota, ali na xj 900 već mesecima ništa nisam uradio, samo ga vozim Izgleda da ću i ja morati da kupim BMW, ne bi li se malo pohvalio u ovoj temi (Ili je ovo za "onu" temu? )... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Septembar 29, 2016 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Подмазао ланац. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 30, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard Jbt-e napisao si tako da ne mogu ni pomocu trikova skontati sta je pisac htjeo reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Septembar 30, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kada kažu : "Otkrio rupu na saksiji". Ti otkrio ovu rupu i stvarno me i nasmejao i naučio nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 30, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahaha Pa centar felne, na bajsu bi to bila glavcina, na engleskom "hub". Izvinjavam se, ali domace izraze ne znam. Sve u svemu ovo: eto bas ova rupa sto se vidi. Ima ih 4 komada. Tacno da gurnem srafciger za iglu ventila unutra. E posto sam resio problem dimenzije alata, probao sam da odvrnem ventil, pregledao da li je OK, zavrsnuo lepo, naduvao zadnju gumu i sad cu da idem da proverim. Problem je sto je guma pocela da pusta pre nekih 2 meseca. Za 2 dana ispusti sa 2.70 bara na 1.5. Nije busna nigde, nema nikakav ubod, ujed i slicno. Generalno se ne penjem po ivicnjacima. Jedino sto mi pada na pamet a da mogu sam da uradim je ventil. Ako nije to, motoce ide definitivno pod ceradu, posto za drugu gumu love nemam Koliko kontam ti pricas o iglici ventila posto sumnjas da ti na iglicu pusta vazduh iz gume i gubi guma pritisak. Kakve veze imaju rupe na glavcini felne koje sluze za ventiliranje felne i istjerivanje vlage-vode iz sredista oko piksne osovine i lezaja. Jel si ti to pronosao rupu u koju sec gurnuti odvijac za ventil iglicu zbog duzine odvijaca, pa si se odusevio, a istu tu iglicu mozes odvrnuti i sa kapicom ventila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 30, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Хахаха, ни је не знадох да је потребан толики шрафцигер за вађење иглице из вентила Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 30, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li siguran da ti guma pusta na iglicu, a ne po obodu felne, izmedju ventila i felne ili je vec guma stara i postala porozna. Jel se prave mjehurici na ventilu kad "pljunes" na iglicu-vrh ventila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Septembar 30, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Nije da ti preporucujem ali mozda bi ti u ovom slucaju pomogao sprej da zavrsis sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 30, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cca 1000 din. https://www.kupindo.com/Delovi/30629413_Ipone-sprej-za-krpljenje-guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Septembar 30, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Koliko to nije ravna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Septembar 30, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku slicno "nazubljenu"ne znam kolko ti se isplati da je montiras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Septembar 30, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi to radio?Najverovatnije je negde sitno probusena ili je previse porozna cim preko noci toliko ispusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...