Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 4, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je nocna varijanta kacenja torbice na motor. Edit: Danas sam dotegao osovine tockova na motoru momentalnim kljucem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Jun 4, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas Gixxeru promenio filter vazduha ocistio ga detaljno, promenio srafove za sedista, doduvao gume, oprao motor, izglancao felne, stavio mrezicu na rezervoar, ocistio rezervoar i proucavao kako da ocistim pumpu goriva.. i ustanovio da hitno treba da menjam lanac za koji naravno nemam pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1082 Napisano Jun 7, 2016 Drug član, 563 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas namontiran vizir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jun 7, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da nije prevelik?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 7, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Zica je pobedila Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1082 Napisano Jun 7, 2016 Drug član, 563 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i postavio ovde, da date komentare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 7, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas namontiran vizir Ko ti je pravio vizir. @lalajko Vizir nikad nije prevelik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1082 Napisano Jun 7, 2016 Drug član, 563 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan ga je pravio. Nemam puno iskustva. Hteo sam da bude kao ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 7, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je nešto kraći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1082 Napisano Jun 7, 2016 Drug član, 563 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Videću kako će da se ponaša pa možda odem do Ivana da ga prepravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 7, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ivan ga je pravio. Nemam puno iskustva. Hteo sam da bude kao ovaj Ivan ima puno iskustva u dosadasnjem radu na izradi vizira i sigurno nije bez veze ostavio tako visok vizir, a na kraju lako ga je ( ako imadnes vibracije ) pokratiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1082 Napisano Jun 7, 2016 Drug član, 563 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako i ja mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jun 7, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kole voli, Kole pati, Kole ce da skrati Znate vic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1364 Napisano Jun 7, 2016 Vinyl rider, 828 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Identičan vizir mi je Ivan napravio, nema vibracije , čak na manjim brzinama možeš i cigaretu da zapališ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jun 8, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Koji beše Ivanov broj? Da uradim custom vizir za ZZR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1082 Napisano Jun 8, 2016 Drug član, 563 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa na telefon se uglavnom ne javlja, ali na email brzo odgovori. ivanviziri@gmail.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jun 8, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan poslao mu želju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Jun 9, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc nalepio nalepnice na moju mezimicu... Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1912 Napisano Jun 9, 2016 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Uh kolka bazuka bem ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 9, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je predvidjeno da se zamjeni jos u prodavnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Brate mili nisam video veci top odavno .Mislio sam prvo da su dva sa obe strane po jedan . Inace lep motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Jun 9, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Topcina je ogromna i teska i lose se cuje ali je stavljam kada idem preko granice, sa otvorenim izduvom me jednom nisu hteli pustiti Madjari da predjem granicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Danas skinut zadnji tocak, amortizer, sa sve viljuskama, jer na sastavu viljuske sa sasijom je pocelo toliko da skici, da kad idem po offu, moram da stavim antifone koje koristim samo pri oranju, nedaj boze.. Kad smo sve rasturili u piksnama nema gram masti, iglicasti lageri su u dobrom stanju, sve ocisceno, sve lepo podmazano i nabivena mast svuda gde treba, malo je falilo da ugradimo mazalicu, samo nismo imali ureznicu.. Nisam sav proces slikao iako imam tu naviku, masni mi bile ruke, od lanca, lancanika i srafova.. Ali sam slikao centralni stender koji sam nasao vrlo povoljno, cak dzabe.. Iz renomirane firme, marke "Forest".. Zavrsio posao, necu da ga menjam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5395 Napisano Jun 20, 2016 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Za promenu malo metnuo DB vizir ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 20, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se moze reci da sam nesto uradio na svom motociklu onda sam mu produzio registraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...