Arpad 66 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Dal je neko vozio ili ima,nesto ga merkam za sledeci motor procitao sam dosta ali mi bi trebao i neko ko je vozio.Naravno ako nije na mestu pitanje ,brisi. General information Model: Suzuki B-King Year: 2008 Category: Allround Rating: 82.2 out of 100. Show full rating and compare with other bikes Price as new (MSRP): US$ 12899. Prices depend on country, taxes, accessories, etc. Engine and transmission Displacement: 1340.00 ccm (81.77 cubic inches) Engine type: In-line four, four-stroke Compression: 12.5:1 Bore x stroke: 81.0 x 65.0 mm (3.2 x 2.6 inches) Fuel system: Injection Fuel control: DOHC Ignition: Digital/Transistorized Lubrication system: Wet sump Cooling system: Liquid Gearbox: 6-speed Transmission type, final drive: Chain Chassis, suspension, brakes and wheels Front suspension: Inverted telescopic, coil spring, fully adjustable spring preload, adjustable rebound damping and adjustable compression damping Rear suspension: Link-type, gas/oil damped, fully adjustable spring preload, adjustable compression and rebound damping Front tyre dimensions: 120/70-ZR17 Rear tyre dimensions: 200/50-ZR17 Front brakes: Double disc Rear brakes: Single disc Physical measures and capacities Dry weight: 235.0 kg (518.1 pounds) Seat height: 805 mm (31.7 inches) If adjustable, lowest setting. Overall height: 1,085 mm (42.7 inches) Overall length: 2,220 mm (87.4 inches) Overall width: 800 mm (31.5 inches) Ground clearance: 120 mm (4.7 inches) Wheelbase: 1,525 mm (60.0 inches) Fuel capacity: 16.50 litres (4.36 gallons) Other specifications Starter: Electric Color options: Gray/Silver, Black/Matte Black Further information Parts and accessories Our partner CMSNL ships low cost OEM motorcycle parts to Australia, Austria, Bahamas, Belgium, Canada, China, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Hungary, Iceland, India, Ireland, Italy, Japan, Kuwait, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Montenegro, The Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Serbia, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Ukraine, United Kingdom, The United States and more. Or check out parts and accessories from our other partners. Ask questions Join the 08 Suzuki B-King discussion group. Insurance, loans, tests Check out insurance here. Search the web for dealers, loan costs, tests, customizing, etc. Related bikes List related bikes for comparison of specs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Beric je kupio B-kinga prošle godine i prodao meni svog GSR-a, kontaktiraj ga, on može reći iz prve ruke čovjek ga ima u vlasništvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 28, 2011 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Beric je kupio B-kinga prošle godine i prodao meni svog GSR-a, kontaktiraj ga, on može reći iz prve ruke čovjek ga ima u vlasništvu. Brutalan i pitom...vozi se lako i na 100 i na 200konja... Nema mana.. http://bikepics.com/pictures/2131178/ Malo slika...poredjenje gabarita sa zzr1400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je kul taj kišni rezim gde se prepolovi snaga, pogotovu ako naglo sednete na tako jaku masinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da ovde nema nikog ko bi iz prve ruke napisao nesto o ovom motoru...razmisljam da se ponovim tim motorom mozda cak i sledece godine,pa me zanimaju par sitnica. na pr. kakav je na duzim putovanjima sto se tice udobnosti,kakav je za gradsku voznju s obzirom da ima preko 250kg sa svim tekucinama. jel mnooogo opasno da sa 600 predjem na 1300ccm ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 21, 2011 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da ovde nema nikog ko bi iz prve ruke napisao nesto o ovom motoru...razmisljam da se ponovim tim motorom mozda cak i sledece godine,pa me zanimaju par sitnica. na pr. kakav je na duzim putovanjima sto se tice udobnosti,kakav je za gradsku voznju s obzirom da ima preko 250kg sa svim tekucinama. jel mnooogo opasno da sa 600 predjem na 1300ccm ... Motor nema mana. Jedino sto bi eventualno mogao biti problem je ako si visok(recimo preko 190cm),malo teze staju noge pod one plastike na rezervoaru. Malo je rastojanje od nogara do bocnih plastika. Ja sam 185 i noge mi staju knap. I to sa da rijesiti posebnim adapterom pomocu kojeg se mejnja polozaj nogara. Nema opasnosti da predjes na 1300ccm jer gas je u glavi a ne u ruci Dodajes ga srazmjerno vremenu provedenom na tom motoru...Ako si dobro "izbazdaren",neces imati problema sa tom snagom! Znaces je iskoristiti kad zatreba a ostalo vrijeme ga vozis kao 600tku... Dugme za polovljene snage je po meni totalno bespotrebno. Mislim da ce ti vise odmagati nego pomagati. Ima logike samo ako se slucajno zateknes sa losim gumama na losoj,mokroj podlozi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovoru.Sada,kada cujem pohvale iz prve ruke,motor mi se jos vise svidja Visok sam 176,tako da ne verujem da cu imati problema sa sedenjem na njemu.Isto tako,upravu si za brzinu i snagu.Ja sam sa 50 seo na 600 i prve sezone isao na more,par tura po srbiji,a i u Beogradu nisam silazio sa motora.Nisam imao ni 1 problem vezano za brzinu,snagu ili to sto nisam nikad vozio motor sa menjacem pre tih 600ccm. Nisam vise klinac,tako da ne sumnjam da cu uzivati u voznji b kinga. Sta da kazem,skipljam parice pa se nadam prinovi pocetkom sl sezone. Pozdrav i jos jednom hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 23, 2011 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vise klinac,tako da ne sumnjam da cu uzivati u voznji b kinga. Brzo ces skontati,da rijetko kad silazis ispod trocifrene brojke,vjeruj mi... Najbitnija je "interna revizija" vlastitog ponasanja i nacina voznje. To jedan od razloga zbog kojih sam sada na "hladjenju"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nara 9 Napisano Octobar 31, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan ali nece valjati ako se previse ohladis... ni po tebe, ni po okolinu... zato sto prije kupuj masinu i na grijanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Google 49 Napisano April 11, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ga uzeo... prezadovoljan sam nakon par stotina km. Naravno, kao što je primetio igor-gs, one plastike na rezervoaru smetaju malo, visok sam 195... nije da se nisam navikao, ako neko zna kako izgledaju ti adapteri neka stavi ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan ja mog prodao pre par meseci i mogu reci da je jedini motor za kojim zalim (ali situacije je bila takva da sam ga morao prodati) nadam se da ce suzuki opet vratiti kinga u serisku prizvodnju posto bi ga verovatno bez razmiljanja opet uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaniloZ 0 Napisano April 21, 2018 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000R (2017) Prijavi odgovor kao problematičan Caos ljudi, da li neko zna čiji je crni B King sa Arrow izduvima? Bio je danas pored mene na semaforu u Savskoj i pravi je lepotan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 7, 2018 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Maj 8, 2018 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan B-King je bio i vazda će biti KING.Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanaticRR 3 Napisano Maj 13, 2018 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Alpina BL380E Prijavi odgovor kao problematičan kad je u grupi ostali izgledaju kao igracke, mocan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...