Marokanac 1883 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Svima puno hvala na lepim recima, drago mi je da vam se svidja moj nacin predstavljanja nekih mojih dogodovstina........... Svima Veliki pozdrav.........iz Afrike. :BMW1: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8119 Napisano Februar 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6334 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta da kažem...kad porastem biću Marokanac :aha: Pročitao sam sve što si pisao dosad a radujem se unapred novim putopisima... Pozdrav............iz Srbije.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7468 Napisano Februar 8, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam se iznervirao - bili u Bugarskoj a nisu se javili. Grrrrrr... Kad sam pročitao, ukapiram da smo se mimoišli. Ista mesta ali u različito vreme. Vi u Bugarskoj - mi u Beču Vi u Beču - mi u Beogradu Vi u Beogradu - mi u Bugarskoj Mi odlazimo u isti hotel na Borovecu ali obično uzimamo kućice (primaju psa). U svakom slučaju, ako nekada opet Bugarska bude uz put, tu smo. P.S. Ne treba ni spominjati da je putopis odličan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1883 Napisano Februar 9, 2011 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put smo se "promasili", u nekom drugom "Prolasku" kroz Bugarsku cemo se javiti ranije kako bi se videli, popili kafu i malo se ispricali...........bice to na obostrano zadovoljstvo, siguran sam. Hotel jeste odlican, i mi smo planirali da uzmemo kucicu kada budemo sa decom u nekom sledecem boravku u Borovecu. Ostaje da se jednog dana vidimo.......... Pozdrav celoj familiji "Furious Panda"..............iz Afrike. :zdravo: :zdravo: :zdravo: :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci na sve ovo?!!! Maestralno i iskreno kao i uvijek. Ali mi je najbolji dio - konstatacija koliko su skratili iduci pjesice. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 105 Napisano Februar 9, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Мароканац, чиме се бавиш у Габону? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 46 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, Marokanac, kao i uvek na zavidnom nivou. Posebno mi se sviđaju tvoje "priče" iz Afrike, retko ko ima priliku za života da ode na Crni kontinent, kroz tvoje priče ko` da smo tamo. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1883 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom na lepim recima Iskreno mi je drago da uspevate da kroz ovih mojih par recenica i nekoliko fotografija dozivite Afriku bar koliko ....toliko...... :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 599 Napisano Februar 10, 2011 drrmrr, 771 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su ti putopisi odlicni, uzivam dok ih citam. Opushteno ti to pricash, bash kako treba. A afriku ne smem ni da pomenem, valjda cemo jednom stici i tu krug da napravimo. Sve najbolje i josh puno ovakvih lepih putopisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...