Ludiserviser 1 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Da nebi skidao plocice sa motore dali neko moze da mi kaze oznake disk plocica za kawu zxr750 i da vidim dali ima novih po katalogu evo slika prednje i zadnje klijesta unapred hvala i ako bude ko imao nove nek mi javi Zoran +38268505069??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 2, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ili probaš preko googlea npr. Google pretraga za kočnice ili pozoveš neku od prodavnica koje prodaju moto opremu da ti pogledaju u kompjuteru i kažu koje pločice idu za tvoj motor (različiti proizvođači različiti nazivi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Da nebi skidao plocice sa motore dali neko moze da mi kaze oznake disk plocica za kawu zxr750 i da vidim dali ima novih po katalogu evo slika prednje i zadnje klijesta unapred hvala i ako bude ko imao nove nek mi javi Zoran +38268505069??? svaki proizvodjac ima svoju oznaku za odredjeni model plocica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavkom 2 Napisano Februar 6, 2011 U prolazu, 4 postova Motocikl: honda crf 450 gs450s Prijavi odgovor kao problematičan svi modeli i naj jeftinije u komp batajnica 0118486590 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...