motoras 195 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako idete ovim ili drugim putevima putevima koji ce te vi navesti gde morate obratiti paznju ili ce te biti kaznjeni postujte ogranicenja i nosite kacige.Mesta za koja ja znam gde ako ne postujete zakon mozete biti kaznjeni a to su;iz pravca siriga na ulasku u srbobran,iz pravca srbobran na ulasku u sirig ogranicenj 40,iz pravca becej na ulasku u temerin,kod nadvoznjaka u feketicu,na brani kod novog beceja,kod sojare iz pravca radicevicto je sto ja znam u mojoj okolini .Obratite paznju na ova mesta ako vas put nanese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Na ulazu u Valjevo iz pravca Bg obavezno postujte ogranicenje!!!Radar 99%!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...