SpaleKG 298 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je 2008 godiste, presao nesto ispod 14000 km, odlican. Na mom imenu, istekla registracija (cekalo se pojeftinjenje). Od opreme Givi povisen vizir (imam i originalan), Crash bar, stitnici za ruke, kofer... Kupljene obe nove gume, jos nisu namontirane, Continental Conti Trail Attack, cekaju pocetak sezone. Cena 6500 Eura, zanima me zamena za quad plus doplata. Eventualno zamena za manji ali dosta jeftiniji motor, cilj mi je da kupim quad. Motor je u Kragujevcu, telefon za kontakt 065/301-2900 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su se javili, ali ponovo napominjem od zamena me interesuje SAMO quad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 5, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Znam motor, odlicno stanje, znam prethodnog vlasnika i kako je odrzavan. Zaista svaka preporuka. Ko ga kupi slatko ce se navozati. Pozdrav i srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za preporuku ali ja presekao da nije za prodaju. Snaci cu se nekako za quad za decu. Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...