Jump to content

Moto Zajednica

Neko malo do Petrovca na Mlavi???

Recommended Posts

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Markooo i ja se nesto dogovarali da se provozamo do Petrovca na Mlavi u toku ove nedelje, u samom gradu bi se videli sa nekim ljudima - najkerima pa se posle malo provozali do vrela i Gornjaka i mozda jos negde tu po okolini....

Krenuli bi iz Velike Plane pa preko Zabara i okolnih sela do Petrovca, kruzili oko Petrovca malo i verovatno se vrataili preko Svilajnca... Odmah da uzpozorim da put i nije najbolji celom duzinom, krpljen te neravan i sl... e, da, putna brzina verovatno ne veca od 80km/h... ipak vozimo smo na starcima obojica (BMW R25 iz 1950 i 1953 - 250ccm)

Pa ako neko zeli da nam se pridruzi, fleksibilni smo i sto se tice i datuma i ture!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 953 postova

Ja bih rado isao i znam taj put ali FZR nevoli takve puteve a ako ga nateram da ide on me celim putem maltretira. Da se ne konfrontiram, ja mu biram puteve i svi su srecni. (ebote ko da imam zenu, jel da?) Ostaje jedino varijanta da idem skuterom ali to je mala cvaja 50ccm vazduhom hladjena tako da bih vas verovatno usporavao jer mi je putna brzina oko 50 do 60 km/h. Inace ideja je dobra i ja imam volje, samo...

P.S.

Aj jasite malo na ovu stranu, dodjite do Batoèine.

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator

sstrujo,ne zezaj se preko Zabara,bolje gruni na Svilajnac u oba pravca jer sam skoro bio u Plani pa mi ni na 65-ici nije bilo sjajno a kamoli na 25-icama.Inace kad dodjes iz Svilajnca,u Velikom Laolu ima put koji je rel.skoro uradjen pa je dobro za motor a vodi do Gornjaka.A i do Gornjaka je podnosljivo(meni jer sam navikao,Vojvodjani bi prokukali kod nas jer imaju odlican put).Posle mozes preko ludog polja u Petrovac

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600
sstrujo' date='ne zezaj se preko Zabara,bolje gruni na Svilajnac u oba pravca jer sam skoro bio u Plani pa mi ni na 65-ici nije bilo sjajno a kamoli na 25-icama.Inace kad dodjes iz Svilajnca,u Velikom Laolu ima put koji je rel.skoro uradjen pa je dobro za motor a vodi do Gornjaka.A i do Gornjaka je podnosljivo(meni jer sam navikao,Vojvodjani bi prokukali kod nas jer imaju odlican put).Posle mozes preko ludog polja u Petrovac[/quote']

Isao sam preko zabara uvek, koliko god bio los nekako mi se svidja taj put... dodje mi spartanski :) :) :) a ima par stanica usput tuda... a u povratku bih probao taj put... Koliko ima od Dubnice do Petrovca i kakav je put? Skoro sam bio autom do Dubnice i taj su put lepo sredili u odnosu na proslu godinu i skroz je podnosljiv...

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator

Sve od Svilajnca do Burovca nije lose.E onda se ulazi u petrovacku opstinu i nastaje sra...nje.Od Svilajnca do Burovca ima oko 15 do 18 km.

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: imam ih vise

aj vidite neku turu sredinom jula prema petrovcu pa da se vidimo i upoznamo ja sam u tom periodu duze vreme dole

• U prolazu, 1 post

Ciao. Ja sam nesa iz BG. Nije losa tura. Zna li neko koliko tacno km ima?

Ja vozim ER5. di sada nisam isao na ture duze od 100km ali ne bi trebao da bude problem ni za masinu ni za mene :P

Jedino je pitanje vremena, meni bi odgovarao mozda 16 ili 23 jun...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja