aca-pn 6317 Napisano Februar 1, 2011 (promenjeno) Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stigli mi iz louisa CO2 patroni za pumpanje guma, ali kako nisam obratio paznju, vidim da je za njih potreban neki pistolj ili crevce koje ce da se zavije za patron i ventil gume da bi se napumpala. Gledao po louisovom sajtu, ali nigde ne vidim da ima da se kupi tako nesto. Gde ima to ? Takodje u obzir dolazi i neka mala rucna pumpa kao za bicikle koja bi bila zgodna za nosenje na motoru. Vidim da ih po americi ima, bas malih i zgodnih, ali nisam video tako nesto kod nas (u evropi zgodno za narucivanje). To bi mi bila jos bolja varijanta, ne bih morao da razmisljam o patronama. Ona pumpa na 12v za auto mi je prevelika za svakodnevno nosenje kad vozim po terenu u okolini bez puno stvari. Promenio Februar 1, 2011 član aca-pn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_106d87b4ebbb7a5e223ea1a681a1f64b8e/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10032076&anzeige=0&ADTRACTIONSLOT=detail_kontext〈=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Februar 2, 2011 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma video sam to, ali mi se nesto ne daje 15e samo zbog crevca, komplet za tubeles mi je ionako beskoristan. Mada, razmisljam da preradim felne u tubeles... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 2, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Aco, ja sam u prodavnici delova za bicikle kupio crevo za pumpu za bicikle, ali sa prihvatom kao za velike ventile. Pumpa je ona mala, metalna, sa ručicom koja se navlači na telo pumpe. Ovakva http://parts.capriolo.com/sites/default/files/imagecache/fitness_tumb/delovi/190506.jpg a sa ovakvim crevom http://parts.capriolo.com/sites/default/files/imagecache/fitness_tumb/delovi/190504.jpg Probaj da nađeč negde pa proveri da li pasuje navoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan oni kineski kompresoru na 12 v nisu nesto ali posluzice za nedaj boze.inace samo ona plastika je velika,ako izvadis masineriju iznurea dosta je malena,mozda kao pakla cigara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan imam ti ja komplet, iz engleske stigo davnih dana, pa mogu da ti ponesem da pogledash taj nastavak...ako cesh da budzish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Februar 2, 2011 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Donesi ga, mozda ga i dobijes nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Stigli mi iz louisa CO2 patroni za pumpanje guma, ali kako nisam obratio paznju, vidim da je za njih potreban neki pistolj ili crevce koje ce da se zavije za patron i ventil gume da bi se napumpala. Gledao po louisovom sajtu, ali nigde ne vidim da ima da se kupi tako nesto. Gde ima to ? Takodje u obzir dolazi i neka mala rucna pumpa kao za bicikle koja bi bila zgodna za nosenje na motoru. Vidim da ih po americi ima, bas malih i zgodnih, ali nisam video tako nesto kod nas (u evropi zgodno za narucivanje). To bi mi bila jos bolja varijanta, ne bih morao da razmisljam o patronama. Ona pumpa na 12v za auto mi je prevelika za svakodnevno nosenje kad vozim po terenu u okolini bez puno stvari. Odes u servis biciklisticke opreme(malo bolje) imaju i ti patroni, i secialna puma (da se naruci) i imaju mini pumpe od 10 pa do ... e bas dobrog kvaliteta!! Mislim da kod Capriola mozes to da nadjes... Imao sam katalog dok sam radio u servisu bicikala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Patroni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 2, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan jbg... mala slika jedva se vidi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobre pumpe.. !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo naso sam online katalog da znas sta da trazis, marka je "BBB" Ima zastupika u srbiji! http://www.chainreactioncycles.com/BrandCategory.aspx?BrandID=47&CategoryID=299&PartnerID=2957&gclid=CN6a-Pi26qYCFcMq3wodwH7vzA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jbg... mala slika jedva se vidi! Izvinjavam se ali nema manja, trazio sam po kataloskom broju... (BMP - 30) Ovo ja najmanja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Februar 2, 2011 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To zmajcek, bas takvakv pistolj za patrone trazim i bas na takve mini pumpe mislim. Hvala puno, ipak se uvek nadje neko ko zna Ako znas gde to ima da se kupi kod nas, kazi sad ili zauvek cuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 2, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa tesko da je jeftinije od onih 15e za komplet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije jeftino(ali nije ni skupo), i zamenjuje pumpu duva na bajsu na 2,8bara(jedan patron) Mozda ima u Planet Bike da se naruci, nikad nisam ovo probao li sam vidjao na trkama ljudi koriste(samo puc i napumpana guma) ... Moja preporuka obidji radnje koje prodaju biciklisticku opremu i potrazi BBB katalog da ti pokazu(ako imaju), ili mozda od nekog drugog proizvodjaca... (ovo su "profi" pumpe) Evo jos nesto na netu... : http://www.cyclemart.com.au/i/92863/BBB_Air_Spray_Gas_Injection_BMP-30_Bicycle/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Februar 2, 2011 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa tesko da je jeftinije od onih 15e za komplet Nije mi problem cena, nego sta za nju dobijam. Za parce creva (koje mi je jedino potrebno) nema sanse da dam 15e. A skoro sam procitao neki putopis gde su ljudima izbusila guma na motoru, posle krpljenja je napumpali onom malom pumpicom bez problema, zgodna je za nosenje, a ne moze da se potrosi kao patron. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa tesko da je jeftinije od onih 15e za komplet Nije mi problem cena, nego sta za nju dobijam. Za parce creva (koje mi je jedino potrebno) nema sanse da dam 15e. A skoro sam procitao neki putopis gde su ljudima izbusila guma na motoru, posle krpljenja je napumpali onom malom pumpicom bez problema, zgodna je za nosenje, a ne moze da se potrosi kao patron. Pa ove pumpice imas svakakvih dimenzija, (pravleno da bude malo zbog prostora na bicikli) videh na ovom sajtu iz mog zadnjeg posta, 30(novaca) za nesto malo zuto od 3cm.. + patron.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 2, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ovde http://parts.capriolo.com/parts/Pumpe A može i ovde STZR NA VELIKO I MALO INTEGRO Kneginje Milice 65,35000 Jagodina tel:035/221-569,063/1178499, +381631178494 Sasa e-mail:integrosport@gmail.com Proizvodi koje diler prodaje: Bike, Fitnes, Roleri, Scott, Ski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Februar 2, 2011 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sad imam komplet informacije, hvala ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6007 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Aco, ja probao da pumpom koja je išla uz MZ naduvam gumu. Uspelo je, ali sam bio gola voda, ruke mi otpale. Ipak su patrone, po meni, najbolja solucija (pošto kopresor otpada zbog veličine). Mislim da čak i imam negde tu pumpu, tvoja je ako je nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Eto Capriolo ima,. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, pogledaj ovaj kompresor http://www.slime.com/product/111/Power-Sport-Tire-Inflator-(%2340001).html ja ga imam, malih je dimenzija i odličnog kvaliteta. Kupljen u Tigar porodavnici auto-guma. Mislim da ga ima svaka Tigar prodavnica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan imas u touratechu pumpu za patrone. ja sam prvo kupio patrone , pa posle pumpu uz koju sam dobio jos dva patrona. i da znas da ti je za jedno punjenje gume potrebno dva patrona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...