kozmo 83 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Što zbog manjka informacija, što zbog predrasuda, Hyosung postade neka kontrovezna firma. Evo linka jednog foruma koji se bavi samo tim motorima. Nadam se da će vlasnicima biti koristan, a ostalima zanimljiv: http://korider.com/index.php 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih danas kupio bilo koji od 250, samo kad bih uspeo da prodam moj! Odlični motori Bravo za temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano April 22, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se pohvalim ovde da ne otvaram novu temu. Pazario sam prosle nedelje GT 250 Comet, 9 i kusur hiljada na satu u odličnom stanju,žut ko limun . Doterasmo ga drugar i ja prosle subote po najvecem pljusku (preko 200km). Šta reći sem da mi je posle skutera ovo kao avion, ide odlično i odlično povlači,piroćanska registracija i potrošnja (pravi motor za stipse ). Malo sam se uprpio od veličine ali što reče jedan od kolega ovde, mogu da ga voze dvometraši i niži vozači. Nisam stigao puno da ga vozim zbog ovih kišnih dana pa ću detaljnije utiske preneti nakon dužeg druženja . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 22, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan kolko si ga platio, cena? gledah i ja njega ali ipak uzeh drugi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano April 22, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Izasao me 1500 jevara registrovan do februara 2013. Hteo sam prvo 125-icu ali računam dosadiće mi brzo pa je ovo bio logičan izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor imao sam 125 i mogu da kazem da je kao tenk mozes da mu radis sta hoces 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor imao sam 125 i mogu da kazem da je kao tenk mozes da mu radis sta hoces A i tezak je kao tenk za 250-icu . Evo jos par slika. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 23, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan cini ti se da je tezak, meni je to isto bio prvi motor, isti takav zuti...lak je da laksi ne moze biti, i na papiru nije tezak, a pogotovo ako se gleda subjektivni osecaj u voznji, sto je i najbitnije...videces to vremenom kad se opustis....poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan cini ti se da je tezak, meni je to isto bio prvi motor, isti takav zuti...lak je da laksi ne moze biti, i na papiru nije tezak, a pogotovo ako se gleda subjektivni osecaj u voznji, sto je i najbitnije...videces to vremenom kad se opustis....poz Upravo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan cini ti se da je tezak, meni je to isto bio prvi motor, isti takav zuti...lak je da laksi ne moze biti, i na papiru nije tezak, a pogotovo ako se gleda subjektivni osecaj u voznji, sto je i najbitnije...videces to vremenom kad se opustis....poz Mogu ti reci da sam se zbog tvog i Caruginog pozitivnog iskustva na kraju i odlucio za njega . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Evo vozikam se nedelju dana na kometi i bas sam se navukao . Za sada sam prezadovoljan. Imam doduse jedan problem...preko noci se rezervoar ohladi i bude ujutro kao zmija pa mi se do posla smrznu m00da posteno. Imam neku windstop potkapu pa je sad umesto na glavu stavljam na sediste . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10501 Napisano April 27, 2012 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan neznam jel skonto neko da je GT 250 "pozajmio" sasiju od Suzuki GS 500E , indenticne su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 27, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan spider svaka cast na izboru, za te pare bolji kvalitet tesko da si mogao da uzmes lepsi je od one sportske verzije jer je na onoj ruzan far (po meni) sa srecom da ga vozas da dogura do 99 i kusur hiljada :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi uzeo comet gtr (sa maskom), sto zbog kubikaze (sa 125 na 250, sto zbog godina, i sto zbog snage), daj malo vise informacija, kolko trosi, kolka je rega i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan neznam jel skonto neko da je GT 250 "pozajmio" sasiju od Suzuki GS 500E , indenticne su Meni deluje kao ukrsten Suzuki SV i GS sto nije cudno jer su svojevremeno valjda radili u kooperaciji spidersvaka cast na izboru, za te pare bolji kvalitet tesko da si mogao da uzmeslepsi je od one sportske verzije jer je na onoj ruzan far (po meni)sa srecom da ga vozas da dogura do 99 i kusur hiljada :moto3: Hvala hvala . Neki Britanac je navodno presao preko 100K (saljem u prilogu koga ne mrzi da cita) Ja bi uzeo comet gtr (sa maskom), sto zbog kubikaze (sa 125 na 250, sto zbog godina, i sto zbog snage), daj malo vise informacija, kolko trosi, kolka je rega i to Registracija je oko 9000, trosi 3,5 l. Svidjaju mi se USD viljuske, ni pretvrde ni premekane. Koci odlicno, kvacilo je mekano i precizno,lako se nalazi N. V motor prenosi na ram vibracije ali su podnosljive, zvuk je sa serijskim auspuhom sasvim ok. Rezervoar je 17 litara sto mu daje odlicnu autonomiju. U principu da nije nalepnice nikad ne bi pogodili da je 250-ica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7231 Napisano April 28, 2012 Drug član, 3015 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vraški lep motor! I stvarno, i ja prvo pomislih da je ovo GSxSV (vektorski pomnoženo )... Odavno nemam predrasude što se tiče korejanaca (ni kineza...), al Hyosung zaista debelo prednjači među svima njima, pre svega u dizajnu. Sinoć baš sam se šetao po NSu sa devojkom, i ugledam parkirano ovo kod 2 štapića: i pita mene devojka: "Harli...?" Ja rek'o: "Ako ti kažem, ne bi mi verovala..." I vreme će nam pokazati, za 10-15 godina, sumnjam da će biti razlike između njih i japanaca i što se kvaliteta i reputacije tiče... Realno, ljudi danas i dalje kupuju japance, samo zato što kad ih neko pita šta voze ne moraju da objašnjavaju ili da ih ne bi bio blam što voze Hyosong ili nešto drugo sa "smešnim" imenom. Da su ovi iz njihovih marketing tima kompanije malo pametniji, i u jEvropu ih izvozili pod nekim drugim imenom, prihvatljivijem evropskom potrošačkom govornom području, prodavali bi se 100 puta više. Dizajn su doveli na svetski nivo, nema greške, vidi se da su zaposlili nekog ozbiljnog svetskog baju u toj oblasti, sad samo da porade na brendiranju... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 28, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Mene bas zanima kolike su te vibracije na v motorima nikad nisam imao prilike voziti jedan . Na primer razlika u vibracijama u odnosu na redni 2cilindras (gs500,er5,gpz500). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 28, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Realno, ljudi danas i dalje kupuju japance, samo zato što kad ih neko pita šta voze ne moraju da objašnjavaju ili da ih ne bi bio blam što voze Hyosong ili nešto drugo sa "smešnim" imenom. Isto kao moj kymco niko ga ne voli jer nije japanac/italijan al trosi ko upaljac 2.5-3l (malo je rastelovan) ide 60ak dosta za grad kad budem imao vise $_$ kupicu nesto bolje, za sad sam zadovoljan i sa kymcom iako nije yamaha, aprilija, gilera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano April 28, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Spider. Po meni pravi izbor. Ja takav motor merkam već neko vreme .Da nisam imao troškova na drugoj strani već bih zamenuo ovog mog kineza za taj motor. Mislim da je izbor zdravog razuma za ljude sa skromnijim prihodima. Mala potrošnja, mala registracija a trebalo bi da ima sasvim dovoljno snage i brzine za 4 takta i 250 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.Gal 6 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hyosung Gt125r 4t 11kw/15ks zna neko nesto vise o ovom motoru? Kakva je potrosnja? Kako ide?http://3list.co.uk/wp-content/uploads/wpclassifieds/2010/07/27/2720-1.jpg Posto sam uzeo Rs125 2007.. Trosi kao ne zdrava... Pod hitno hocu da je prodam ili zamenim.. Za neki 4t motor... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7231 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 3015 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam spazio ovakvog u NS na semaforu kod Merkatora, prelep motor. Ako iko ima sumnje u ovaj brend, nestaće mu čim ga vidi uživo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko032 0 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Ima li ko iz Zajednice da hoce da proda GT-250? Poz. Misko - Cacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros videh oko 20 do 9 nekog žutog nakeda 250icu, kod slapove pumpe kod plavog mosta, skroz lepo izgleda!! Inače, ako ima neko ko vozi 250 i 650, da je zainteresovan za neku bleju, da vidim kakav je motor i to.. Jurim neki gt650r u SLO, našao sam neki što je reg. na 25kw, što mi odgovara zbog a2 kategorije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...