Najzli 158 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Idemo... Ne glasajte ukoliko niste bili na skupu! najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan BEZOBRAZLUK!!! Pitam lika koji naplacuje na ulazu "od kada se placa ulaz za suvozaca, kada se uvek placao ulaz za motor, a koliko je ljudi na motoru nije bitno" a on me pita "ti si iz Srbije??" . Ja mu kazem "da" a on "pa brate ovo je vojvodina". OTCEPITE SE BRE I VI!!! SRAMOTA P.S. VIDIMO SE U SRBIJI :twisted: :twisted: :twisted: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan otcepili su oni prvo od zdravog razuma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan BEZOBRAZLUK!!!Pitam lika koji naplacuje na ulazu "od kada se placa ulaz za suvozaca' date=' kada se uvek placao ulaz za motor, a koliko je ljudi na motoru nije bitno" a on me pita "ti si iz Srbije??" . Ja mu kazem "da" a on "pa brate ovo je vojvodina". OTCEPITE SE BRE I VI!!! SRAMOTA P.S. VIDIMO SE U SRBIJI :twisted: :twisted: :twisted:[/quote'] Meni je zakacio za retrovizor ulaznicu i ja posle otisao po drugara u centar i dovezao ga i nije mi niko nista rekao. Mozda si naleteo na neku budalu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan BEZOBRAZLUK!!!Pitam lika koji naplacuje na ulazu "od kada se placa ulaz za suvozaca' date=' kada se uvek placao ulaz za motor, a koliko je ljudi na motoru nije bitno" a on me pita "ti si iz Srbije??" . Ja mu kazem "da" a on "pa brate ovo je vojvodina". OTCEPITE SE BRE I VI!!! SRAMOTA P.S. VIDIMO SE U SRBIJI :twisted: :twisted: :twisted:[/quote'] Meni je zakacio za retrovizor ulaznicu i ja posle otisao po drugara u centar i dovezao ga i nije mi niko nista rekao. Mozda si naleteo na neku budalu. Mnogi su kasnije dovozili suvozaèe :oops: :oops: :oops: i nije bilo nikakvih problema,reèeno je na ulazu da ne zaustavljaju NIKOGA ko ima boje kluba na leðima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Jos sam kao cuo "ljudi u NS-u ekstra, ljubazni, dobri". Salim se stvarno po gradu jesu mnogo ljubazniji od BG-a ali .......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan BEZOBRAZLUK!!!Pitam lika koji naplacuje na ulazu "od kada se placa ulaz za suvozaca' date=' kada se uvek placao ulaz za motor, a koliko je ljudi na motoru nije bitno" a on me pita "ti si iz Srbije??" . Ja mu kazem "da" a on "pa brate ovo je vojvodina". OTCEPITE SE BRE I VI!!! SRAMOTA P.S. VIDIMO SE U SRBIJI :twisted: :twisted: :twisted:[/quote'] Meni je zakacio za retrovizor ulaznicu i ja posle otisao po drugara u centar i dovezao ga i nije mi niko nista rekao. Mozda si naleteo na neku budalu. Mnogi su kasnije dovozili suvozaèe :oops: :oops: :oops: i nije bilo nikakvih problema,reèeno je na ulazu da ne zaustavljaju NIKOGA ko ima boje kluba na leðima. Pa sta treba josh da im se ulizujem i da nosim boje kluba da bih prosao sa jednom ulaznicom manje. Ma nije bitno tih 300 dindzi nego ono "OVO JE VOJVODINA"!!! Sta to treba da znaci??!!?? Samo batine bato, i nista drugo!!! Il mozda treba ja sada kada "u Srbiju" dodje neki lala da ga oderem na sve moguce nacine??? Pa ja bih ga kuci doveo ako treba i nahranio i napio ali posle ovoga.... naravno ne prema svima ali .... ali.... MA SRBIJA JE MAJKA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nemam (hvala bogu) boje ni jednog kluba na leðima, ulaznicu sam platio 300 dinara i niko mi nije trazio da dodatno platim za suvozacicu, a ulazio sam vise puta. I nije bilo toliko lose. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A to za "ovo je Vojvodina"... ne verujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRANE 021 1 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni za suvozace ( a uveo sam par drugara), niko nije trazio za njih da plate kartu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novosaðani samo jedno, izaðite iz Novog Sada i vidite kako se to radi po drugim mestima. Sigurno æe vam sve biti jasnije! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pustite te fore o otceppljivanju i deljenju.Niti su svi Novosadjani pravili skup niti su samo novosadjani vojvodjani.Kome se skup nije svideo nemora vise da ode tamo i moze svojim bojkotom da pokaze stav.Na ovom forumu zaboravite podele pogotovo etnicke i politicke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pustite te fore o otceppljivanju i deljenju.Niti su svi Novosadjani pravili skup niti su samo novosadjani vojvodjani.Kome se skup nije svideo nemora vise da ode tamo i moze svojim bojkotom da pokaze stav.Na ovom forumu zaboravite podele pogotovo etnicke i politicke BAS TAKO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da vjerujem da su opet ciganili i obmanuli bajkere svasta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan zivijo sam u nekoliko evropskih gradova sa opravdanje priznajem da novi sad zauzima prvo mjesto,ali i u prvom mjestu ima negativa,novosadjani su dobri i blagi,a doseljenici 90 tih pricaju o odvajanju vojvodine,izvinite necu vise o ovome Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 2, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Prosečna ocena skupa u NS 4.45 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...