Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup Novi Sad, ocenjivanje

Ocenite moto skup u Novom Sadu  

31 članova je glasalo

1. 1. Ocenite moto skup u Novom Sadu

• 1
      10
    • 2
      3
    • 3
      4
    • 4
      1
    • 5
      3
    • 6
      0
    • 7
      2
    • 8
      5
    • 9
      4
    • 10
      1

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: KTM450EXC

BEZOBRAZLUK!!!

Pitam lika koji naplacuje na ulazu "od kada se placa ulaz za suvozaca, kada se uvek placao ulaz za motor, a koliko je ljudi na motoru nije bitno" a on me pita "ti si iz Srbije??" . Ja mu kazem "da" a on "pa brate ovo je vojvodina". OTCEPITE SE BRE I VI!!! SRAMOTA

P.S. VIDIMO SE U SRBIJI :twisted: :twisted: :twisted:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014
BEZOBRAZLUK!!!

Pitam lika koji naplacuje na ulazu "od kada se placa ulaz za suvozaca' date=' kada se uvek placao ulaz za motor, a koliko je ljudi na motoru nije bitno" a on me pita "ti si iz Srbije??" . Ja mu kazem "da" a on "pa brate ovo je vojvodina". OTCEPITE SE BRE I VI!!! SRAMOTA

P.S. VIDIMO SE U SRBIJI :twisted: :twisted: :twisted:[/quote']

Meni je zakacio za retrovizor ulaznicu i ja posle otisao po drugara u centar i dovezao ga i nije mi niko nista rekao. Mozda si naleteo na neku budalu.

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R
BEZOBRAZLUK!!!

Pitam lika koji naplacuje na ulazu "od kada se placa ulaz za suvozaca' date=' kada se uvek placao ulaz za motor, a koliko je ljudi na motoru nije bitno" a on me pita "ti si iz Srbije??" . Ja mu kazem "da" a on "pa brate ovo je vojvodina". OTCEPITE SE BRE I VI!!! SRAMOTA

Meni je zakacio za retrovizor ulaznicu i ja posle otisao po drugara u centar i dovezao ga i nije mi niko nista rekao. Mozda si naleteo na neku budalu.

Mnogi su kasnije dovozili suvozaèe :oops: :oops: :oops: i nije bilo nikakvih problema,reèeno je na ulazu da ne zaustavljaju NIKOGA ko ima boje kluba na leðima.

Jos sam kao cuo "ljudi u NS-u ekstra, ljubazni, dobri". Salim se stvarno po gradu jesu mnogo ljubazniji od BG-a ali ..........

BEZOBRAZLUK!!!

Mnogi su kasnije dovozili suvozaèe :oops: :oops: :oops: i nije bilo nikakvih problema,reèeno je na ulazu da ne zaustavljaju NIKOGA ko ima boje kluba na leðima.

Pa sta treba josh da im se ulizujem i da nosim boje kluba da bih prosao sa jednom ulaznicom manje. Ma nije bitno tih 300 dindzi nego ono "OVO JE VOJVODINA"!!! Sta to treba da znaci??!!?? Samo batine bato, i nista drugo!!! Il mozda treba ja sada kada "u Srbiju" dodje neki lala da ga oderem na sve moguce nacine??? Pa ja bih ga kuci doveo ako treba i nahranio i napio ali posle ovoga.... naravno ne prema svima ali .... ali....

MA SRBIJA JE MAJKA

• U prolazu, 59 postova

Nemam (hvala bogu) boje ni jednog kluba na leðima, ulaznicu sam platio 300 dinara i niko mi nije trazio da dodatno platim za suvozacicu, a ulazio sam vise puta. I nije bilo toliko lose.

Guest diRRty

Pustite te fore o otceppljivanju i deljenju.Niti su svi Novosadjani pravili skup niti su samo novosadjani vojvodjani.Kome se skup nije svideo nemora vise da ode tamo i moze svojim bojkotom da pokaze stav.Na ovom forumu zaboravite podele pogotovo etnicke i politicke

• U prolazu, 96 postova
Pustite te fore o otceppljivanju i deljenju.Niti su svi Novosadjani pravili skup niti su samo novosadjani vojvodjani.Kome se skup nije svideo nemora vise da ode tamo i moze svojim bojkotom da pokaze stav.Na ovom forumu zaboravite podele pogotovo etnicke i politicke

BAS TAKO!!!

• Svrati ponekad, 274 postova

zivijo sam u nekoliko evropskih gradova sa opravdanje priznajem da novi sad zauzima prvo mjesto,ali i u prvom mjestu ima negativa,novosadjani su dobri i blagi,a doseljenici 90 tih pricaju o odvajanju vojvodine,izvinite necu vise o ovome

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja