Izvidjac 18 Napisano Januar 29, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW-F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege ljubitelji dvotockasa, Cesto sam posecivao ovaj sajt pa i odlucih na kraju da postanem drug clan. Od malena sam voleo motore, kao mali i vozio neke primerene mojim maloletnim godinama, dok sam posle duge pauze prosle godine konacno uzeo BMW-F650 1999 godiste. Izvozao se koliko sam mogao za par meseci koliko me vreme sluzilo, sticao iskustvo i sada jedva cekam da temperatura predje nekih par pozitivnih stepeni pa da nastavimo. Najvise sam zaokupljen prikupljanjem informacija kako da doteram svog ljubimca na pocetku sledece sezone (ulje, filteri, kocnice...) kako bi mu dao negu kakvu zasluzuje (jer sam taj deo posle kopovine izostavio) Ne spadam u zaludjenike dvotockasa koji se samo time bavi i o tome prica, ali i postujem sve koji to jesu Ja sam tip koji ne brza, retko pretice kolone kada stoje, ne provlacim se u grdskoj guzi, za mene je motor uzivanje u krstarenju bez nekih rizika. Pogotovo volim van gradsku voznju. Valjda sam se vise izludeo na automobilima koje vozim od kad znam za sebe. A i moj licni cajger je okrenuo 30 pa verovatno ima i toga malo Ako nekada sebi i dam malo oduska i rastegnem masinu, to je retko sa suvozacem. Da ne davim dalje, verujem da je i ovo testa bilo previse za vecinu Pozdrav drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 29, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Neka si nam dobrodošao Koliko si prešao prošle sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, dobar ti je motor i kao sto kazes samo laganica a oko odrzavanja ces vec sve nauciti, samo se druzi sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 30, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Izvidjac 18 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW-F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na dobrodoslici, Presao sam oko 2.000 za prvu sezonu (odnosno od juna do oktobra), sto je za mene ok I polovinu od toga sam presao sa saputnicom, sto me je kao neiskusnog, poprilicno nateralo da se ozbiljnije ponasam. Kad su dvoje na motoru, sve je mnogo teze. Al zato kad sidje, pa ostanem sam, ihaaa, letim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, DOBRODOSAO Drugo, Hvala drugari na dobrodoslici, Presao sam oko 2.000 za prvu sezonu (odnosno od juna do oktobra), sto je za mene ok I polovinu od toga sam presao sa saputnicom, sto me je kao neiskusnog, poprilicno nateralo da se ozbiljnije ponasam. Kad su dvoje na motoru, sve je mnogo teze. Al zato kad sidje, pa ostanem sam, ihaaa, letim kao da sam ja pisao,u istoj smo situaciji i u iscekivanju nove sezone samo polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Aprilia Mana 850,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao drugar. Odličan motor imaš,i čim otopli...vidimo se na putu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Presao sam oko 2.000 za prvu sezonu (odnosno od juna do oktobra), sto je za mene ok Nisam ni ja bolji, čak naprotiv. Prešao sam svega oko 3-4 hiljada na čak tri motora, sramota. Na svakom je trebalo da pređem bar po toliko. Nije bilo vremena zbog posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...