Jump to content

Moto Zajednica

HONDA XL 600 R 1985.god. RESTURACIJA

Recommended Posts

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Aco . Vratio sam onaj usisnik sto je bio na motoru . A onaj cu da odnesem kod majstora na prolece pa da on stavi i podesi karburatore . Nece da radi na leru kako treba ali zato onu rupu pri nglom dodavanju gasa nema . Ide ekstra . A mislim da ce i vise da trosi . Tako da mozda se desi i ostavim ovaj jer vidis i sam koliko je cena gorivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .

Ili da mu ugradim plin :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

...Ili da mu ugradim plin :moto3:

PLIN!!! :D

Svaka čast, ovo je ispalo bolje nego što sam uopšte i mogao da zamislim!!! EXTRA!!!

:care: :care: :care:

• Zainteresovan, 702 postova
  • Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600

A jedno glupo pitanje:

Da li bi moglo nesto da se napravi da ima disk nazad? I malo veci napred? Kao nesto, napredniji sistem kocenja :D

Nema potrebe druze . Nije to motor koji ide 200 . I sa ovim zadnjim dobosem kad se stisne kocnica u svakom momentu moze da blokira tocak . Znaci da je dovoljno jaka . Prednji disk je dovoljan i koci ekstra . Morao sam malo da sredjujem kocnice jer su bile uzasne . Tako da nema potrebe to menjati . Pa i kamioni imaju dobose .

Jedino na primer na nekoj dugoj dugoj nizbrdici kada bi se drzao non stop na kocnicu mozda bi izgubio silu kocenja zbog slabijeg hladjenja . Ali ko tako vozi bolje i da ne vozi . Ja na otvorenom retko kad i kocim . Znaci saltovanje nize i ostale stvari da ne solim pamet sad .

Znaci za taj motor i njegove perfomanse kocnice su odlicne . Znaci 5 + za njega .

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Ekstra si uradio, kad bi ga neko video na ulici ne bi rekao da je stariji od 2000-tog godista.:zdravo:

? Motor izgleda KAO NOV! :D Izuzetno lepa i pažljiva restauracija sa mnogo, mnogo uloženog truda!

• Svrati ponekad, 132 postova
  • Motocikl: Vespa T-5 lml 150
On 3. 2. 2011. at 20:41, draza je napisao:

Evo i ofarbanog rama i viljuske . Naravno nije nista lakirano dok se jos ne spremi ostatak delova . Poceli smo malo brze da radimo pa ce i slike biti cesce . Malo je losa fotografija ali bice i bolje .

post-2084-0-72770800-1296846487_thumb.jpg

zdravo hteo sam da pitam postovi su mnogo stari koliko moze da kosta takav motor xl600r u nekom srednje ocuvanom stanju .

• Drug član, 834 postova
  • Motocikl: motora bez trenutno
zdravo hteo sam da pitam postovi su mnogo stari koliko moze da kosta takav motor xl600r u nekom srednje ocuvanom stanju .
Ima na fejsu grupa xl600. Ima delova ima i celih fino očuvanih primeraka. XL se sklapao u italiji ako se ne varam i najviše ima ponuda odatle. Cene su od 1000 do 2500 za extra očuvane primerke, bar je tako bilo dok sam vozio moju i bio redovan posetilac grupe. Najbolji su englezi i njihove ponude, jedan kompletan vozi se i još tri komada za delove.

• Svrati ponekad, 132 postova
  • Motocikl: Vespa T-5 lml 150
pre 8 minuta, stilgar je napisao:

Ima na fejsu grupa xl600. Ima delova ima i celih fino očuvanih primeraka. XL se sklapao u italiji ako se ne varam i najviše ima ponuda odatle. Cene su od 1000 do 2500 za extra očuvane primerke, bar je tako bilo dok sam vozio moju i bio redovan posetilac grupe. Najbolji su englezi i njihove ponude, jedan kompletan vozi se i još tri komada za delove.

zdravo ima na italijanskom i engleskom mada ovde de pisemo svi postovi su stari i ljudi su ih i ovde na ovom forumu prodavali od 1000 evra pa navise . To su stariji motocikli i slabo ih ima ali kad se urade i srede to su masine neprikosnovene.

On 25. 1. 2024. at 22:42, nidza vespa je napisao:

Nema pravila druze . Na kakav naletis . Gledaj samo da ne duva jer su kod njega najskuplje karike i hilzna ostalo je igrarija . 

• Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja