Jump to content

Moto Zajednica

Peda GTS 500

Recommended Posts

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri

ne znam da li da ovo ide u kineske motere ili ovde ali hajde da probam ovde.gledao sam nešto po netu za neke maxi skutere i naleteo sam na ovaj model od strane pede(verovatno i ostali kinezi imaju isto to).koliko se meni učinilo po slikama veoma liči ako nije i ista kopija SW od honde.

20094211774638826.jpg

da li neko zna nešto o ovom modelu jer možda je to sledeća stvar koja bi mogla da se kupi(pre svega zbog cene koja je mnoooooogo niža od originala.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Kao što je i Ranger 250 kopija Honde Reflex tako se verovatno sprema i ovako nešto

u vidu kopije Silver Winga. Ostaje nepoznanica agregata. Eventualno kopija Kimco Xcitinga 500 ccm.

U svakom slučaju Kinezi nadiru nezadrživo...

Sa druge strane ovo može da bude i "patka" kao što je ulazak Kawasakija u svet maxi skutera. :neznam:

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri

ovaj gts se nalazi na njihovom zvaničnom sajtu a i na još nekim mestima.nadam se da nije neka izmišljotina.koliko sam video konji odgovaraju sw od 400cc.

a zamena za rangera je sada sa nekim skroz drugačijim dupetom.

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Ovo je Jonway Gts verovatno se samo brendira pod Peda. Koliko znam nema ga kod nas. Deklarisana snaga je bas mala ali verovatno je dosta jaci, za mene te brojke i nisu mnogo merodavne, pogotovu kod kineza. Drago mi je da kinezu pocinju da se polako probijaju i sa vecim kubikazama.

• skuter-servis, 406 postova
  • Motocikl: dr mr

Jonway se kod nas vodi Peda, kao i Yamasaki za Sprint. Nije lose, samo koliko je pouzdan, ovo ako stane ne znam ko ce se usuditi da ga pogura.

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Peda se (barem kod nas) nije nešto proslavila ni sa skuterima od 50cc, ja se ne bih usudio da ga kupim, da ne znam koliko košta

• Drug član, 755 postova

Kod modela iz PRC je simptomatično što vizuelno identične modele deli nekoliko brendova,kao npr.Peda OXY=Orion OZIRIS=Jonway Ranger...znači kao jaje jejetu.E sad je fora kome će dati prioritet da probije led sa agregatom od 500ccm,eto od prilike su ga ubacili u tu Pedu,jer se na sva usta laje da je Pedin razvojni centar u Italiji.....ide se na sigurnu kartu.Čak su i na reklami za Peda skutere ubacili par Cigana onako blago karameliziranih sa mini valom i repićima.....ono što se kaže original žabari.Nego prave li Kinezi agregate sa 4 ventila po cilindru!?

• Ducati Power, 813 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :)

To je Jonway. Na njihovom oficijalnom sajtu nalazi se bas ovaj model, tj bas ova slika.

Kao sto rece Dr.Luigi Peda je ime koje vecina povezuje sa Italijom i automatski imaju bolju prodju.

Ja sam pazario Jonway model od 250cc i zadovoljan sam. Da je tada bio model od 500cc verovatno bi pazario taj.

:)

Napred braco kinezi :takoje:

• motordzija opste prakse, 700 postova
  • Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850

Ovo je izvorno Jonway, koji postoji kao ozbiljna fabrika sa sopstvenim razvojem u Kini.

Ako kupite kontejner motocikala, mogu se zvati Peraperic GTS ili kako kupac hoce.

Yamasaki nije Sprint, Sprint kupuje odredjene modele od Yamasaki Kina i prodaje ih pod svojim imenom.

Sprint je brend, kupuju u Kini mopede i motocikle Jonway, Yamasaki, Baotian, Jinlun, AJS Regal Raptor,Hyeng, Giantco,... i prodaju kao brend Sprint.

Peda je brend kao Sprint, kupuje na veliko motore u Kini i prodaje ih. Na primer imaju model Peda Captain, koji pravi jedna od 3 sestrinske fabrike u Kini (Jonway, Shenke, JM Star). Taj Peda Captain ja vozim kao Sprint Explorer, cak mi skuter ima proizvodjacku plocicu na ramu sa SPA oznakom Italije, kao da je Italijanski a ne Kineski.

Ako slucajno postoji crtaci studio u Italiji ili kancelarija sa postanskim sanducetom u Italiji gde lepo crtaju nove Pede, ili iz te kancelarije trguju, bas lepo. Prave ih u Kini. :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja