Scarface 0 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja mog voljenog skutera Siamoto Favourite 150 se zavrsila, udao sam ga u domacinsku kucu, primo-predaja ce biti izvrsena za tacno 4 dana. Ovaj motor nije bog zna sta,ali nemate pojma koliko mi je zao sto ga prodajem :cry: :cry: :cry: ,ali to je moralo biti ucinjeno!!! Sada slede one slatke muke,tj. potraga za novim motorom. Tu su 2 modela koji mi se svidjaju: Varadero 125, Yamaha DT 125X(iskljucivo 2005<god.). Sada me zanima koji od prethodna dva modela je bolji,i ima li jos nekih(enduro) modela slicnih ovim koji bi mi vi preporuchili, zanimaju me novije masine od 125-150ccm. Znam da sam vas smarao sa ovim pitanjima i pre ali vas molim da izdvojite par min. svog vremena i pomognete ponovo! Hvala!!! ---------------------------------------- Dve najvece tuge u zivotu: 1. gubitak motora 2. gubitak motora ------------------------------------- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan DT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan DT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam varadera. To ti je najbolji (ne mislim najbrzi) i najkvalitetniji motor od 125ccm, zato mu je i cena tolika kolika je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan DT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...