kepo 4527 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hoces da napucas na afriku 3000 eur, a neces da stavis navi koja ce ti sigurno pomagati, za 50 eur sada zadnji put kada smo vozili po Maljenu, navi nas je iscupao iz magle i nedodjije. mikka je imao na motoru, odredili pravac i peglaj. cak je mikka nalete na deonicu koju je nekada davno snimao, i samim tim nasao izlaz. kad razvijes kartu ispred sebe moras da znas gde se sta nalazi u tvojoj okolini da bih se kretao. to sa telefonom nije lose, al nije ni priblizno dobro kao mali ekran ispred sebe, i vozi Misko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Januar 27, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podrzim projekat...i naravno, mislim da GPS ipak ima mesto u adventure ride ideji, samo sto nije potrebno da se ugradjuje, vec naknadno moze da se postavi uz pomoc nosaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Januar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Često po Kepo*ebinama nema signala mobilnog tako da ti to neće mnogo pomoći. Ipak bez GPS-a koji će ti služiti bar kao kompas ne treba ići u nepoznati off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Januar 27, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Cika Arakise, ocemo da radimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Januar 27, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan sada zadnji put kada smo vozili po Maljenu, navi nas je iscupao iz magle i nedodjije. mikka je imao na motoru, odredili pravac i peglaj. cak je mikka nalete na deonicu koju je nekada davno snimao, i samim tim nasao izlaz. kad razvijes kartu ispred sebe moras da znas gde se sta nalazi u tvojoj okolini da bih se kretao. to sa telefonom nije lose, al nije ni priblizno dobro kao mali ekran ispred sebe, i vozi Misko. Tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 930 Napisano Januar 27, 2011 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu @Chomsky jel mozes da napises malo detaljnije o kocionim kljestima, tipa cena, gde planiras da nabavis itd? Moze i na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Januar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Cika Arakise, ocemo da radimo? Kad se izoporavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Januar 27, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa poduhvatima Nadam se da ce sve ici kako treba Slazem se sa doktorom za GPS najbolje je naknadno postaviti sa nekim nosacem! :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uvek moze da postavi Ram Mount nosac na korman, sto je ujedno i najkvalitetnije moguce resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan hoces da napucas na afriku 3000 eur, a neces da stavis navi koja ce ti sigurno pomagati, za 50 eur Da nisi mozda zaboravio koju hiljadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, sta vise i za dve moze da se napuca samo tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Januar 27, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan nije bas bitno da li je 3000 ili 5000...ja sam se neckao izmedju novog gs-s ili Ktm-a i ovoga i odlucio za ovo...Iak je meni Afrika lepsa od navedenih...A i moja je...Kad bude ve gotovo naprvicu Excell kostanja i stavicu ga u temu da zna neko ko poludi kao ja sta ga ceka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Januar 27, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno joj ubaci botove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 27, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan nije bas bitno da li je 3000 ili 5000...ja sam se neckao izmedju novog gs-s ili Ktm-a i ovoga i odlucio za ovo...Iak je meni Afrika lepsa od navedenih.. Alal ti k... ,to je pravi sektas Sta god mogu pomocicu ti,bilo informacijama,ili necim dr. PS.Ja bih se ipak odlucio za 990..100konja koji jure je ipak 100 konja Ali postujem,i verujem ako odlucis da toliko spucas u motor,pretvorices ga u avion i unikat Mada u grubom proracunu totalno preradjena afrika ce te izaci ukupno oko 5-6k eur..za to moze da se uzme 950 kome je verovatno dusa uzeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jimmy, kad je kolega sastavi nema tog ktm koji ce da bude bolji od nje. noam, one boano plastike i kojekakve sminke odvlace lovu a ništa posebno ne nude. tebi je tu bitno vesanje, kočnica, ako hoćeš malo da nasviraš motor i to je to. Vile 200-300, zadnji amort. 500-600, kljesta, creva, itd. 300, .... ako imas imalo ukusa sa postojecim plastikama i majstor brkom, ima da napravis boano na kvadrat. evo najjednostavnije, a da nije klasicno fabricki. e sad na to da se jos nesto malo,ili nista, i eto ti noamo, a ne boano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Januar 28, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan jimmy, kad je kolega sastavi nema tog ktm koji ce da bude bolji od nje. noam, one boano plastike i kojekakve sminke odvlace lovu a ništa posebno ne nude. tebi je tu bitno vesanje, kočnica, ako hoćeš malo da nasviraš motor i to je to. Vile 200-300, zadnji amort. 500-600, kljesta, creva, itd. 300, .... ako imas imalo ukusa sa postojecim plastikama i majstor brkom, ima da napravis boano na kvadrat. evo najjednostavnije, a da nije klasicno fabricki. e sad na to da se jos nesto malo,ili nista, i eto ti noamo, a ne boano. Za 2000 se napravi cudo sa aftermarket dijelovima... Ali, da je naci jednu boano masku na pozajmicu i napraviti kalup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Eto načina da otplati projekat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Januar 28, 2011 (promenjeno) Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, pa nek ne neko ispravi ako gresim: Pad mi je smrskao levu bocnu i dobar deo prednje plastike i vizir, koliko toliko netaknuta je ostala samo desna ali i to treba proveriti posto su nosaci plastika (svi, pa i oni na rezervoaru) ili slomljeni ili savijeni do mementa kadmi se cini ako ih ispravim slomice se a samim tim i plastika moze biti da je nategnuta. Pad je smrska sve osigurace i releje koji su bili oko farova, nosac instrument table i farova je zguzvan, onaj oklop u kome leze farovi je iskrivljen i sada je pitanje sta sa time raditi. Korman je uvijen, retrovizor slomljen, "leva" kutija (sa prekidacem za migavce, sirenom, sauhom....) je slomljena....Posto je sve to tako ja sam u svojoj glavi shvatio a mi je lakse i brze da ja lepo, posto sa planirao da zamenim svu signalizaciju u LED, uradim taj Boano sa njegovim farovima i nosacem za iste i instrument tablu (Digitalnnu) a osigurace i releje, posto vec moram ispocetka da ih radim, da ih lepo prebacim ispod sedista jer u onoj kutiji ionako nikad nista ne nosim....Svi ovi delovi mogu da se nadju jeftiniji na E-bayu ako covek saceka, ali bas i nemam vremena jer mi je motor parkiran a sunce nagrce munjevitom brzinom...Ja nemam apsolutno nijedan problem sa originalnom plastikom i cak, stavise, lepsa mi je od Boanove, samo sto onda uz nju moram da kupim i nosace za istu i farove za itu...nisam nasao nekoga ko je pravi iz jednog dela i koja moze da ide na onaj malo Boanov nosac (koji moze bilo koji strugar da napravi, nema tu neka filozofija) za instrument tablu.... Promenio Januar 28, 2011 član Chomsky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Januar 28, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Uz svo duzno postovanje cika Arakisu, meni hitno treba elektricar..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Januar 28, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Uz svo duzno postovanje cika Arakisu, meni hitno treba elektricar..... Vidi cuj se sa Joskom ako mozes kod njega nekako kombijem da prebacis motor. Ipak treba ti dobar elektricar, takvi ozbiljni radovi na motoru se ipak ne rade danas za sutra i na precac. Arakis je trenutno zagipsan pa verovatno jos koju nedelju nece biti sposoban za rad, nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 28, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto bi bilo sjajno Noam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Januar 28, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto bi bilo sjajno Noam! :ooo: :aha: :care: Оvo izgleda bolesno dobro Samo bih mu ja i sediste promenio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Januar 28, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Joj ima toga koliko hoces, sto covek vise gleda to ga vise boli glava...inace na ovom primerku zameram sediste, neprovidni vizir i acerbis rucke(ja bih stavio one koje dopustaju dodavanje touring nastavka na njih) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Januar 28, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan eh, kad se pusti masti na volju, svasta izadje....samo je suvisan ovaj repni rezervoar i skraceno sediste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Januar 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepo kaže Thelord, kontaktiraj našeg Jošku pa vidi ako ima vremena da ti to sve brzinski i kvalitetno uradi bar što se tiče instalacije, relea, reglera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...