kepo 4527 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem sediste za Africu Twin RD07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 26, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/47731-honda-africa-rd-07/ Imas na prvoj strani kontakt telefon za odlicno sediste za rd-07,mozda pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Boban samo prepravlja sedišta, tako da ako nemaš fabričku plastiku, teško da može da ti pomogne. Rbdesign je radio sedište kod njega, ja takođe i prezadovoljan sam ali čisto sumnjam da Kepi treba prerada, već celo sedište. Jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Boban samo prepravlja sedišta, tako da ako nemaš fabričku plastiku, teško da može da ti pomogne. Rbdesign je radio sedište kod njega, ja takođe i prezadovoljan sam ali čisto sumnjam da Kepi treba prerada, već celo sedište. Jel tako? Da, celo sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije isto možda od RD04? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...