BaneVuk58 8158 Napisano Decembar 20, 2014 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Guevaru. Kupio sam kod vas dve gume full bore pre nekih 10-ak dana, filter vazduha i svećice i tada u dogovoru sa vašim prodavcem, ne znam mu ime, prosed čovek, jako prijatan i ljubazan, došao sam sutradan po račun fiskalni za gume i da uzmem svećice koje je poručio, jer ih nisu imali na stanju. Ja sam gume platio tog dana i sve je bilo u redu i kada sam sutradan došao po račun kaže mi čovek da moramo da se raskosuramo, jer su mi naplatili više 480 dinara, zato što je cena guma na sajtu u evrima i kažu da su mi računali pogrešan kurs i vrati mi čovek novac. Ja sam bio u šoku. Nisam očekivao da se tako nešto može desiti u Srbiji, da neko bude toliko pošten. A nakon par dana sam došao i kupio kacigu u xl veličini, da bih nakon dolaska kući shvatio da mi je ipak potrebna manja kaciga i otišao sam do njih i zameniše mi kacigu bez reči. Svaka čast, tako se radi i što se mene tiče svu opremu i delove za motor kupovaću u Guevari. I ja sam prezadovoljan njima. Kupio gume Pirelli Angle GT, Givi bočne torbe i razne sitnice. Svi vrlo ljubazni. Puno pozdrava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 269 Napisano Decembar 21, 2014 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan sjajni i usluzni, doduse nista u ovoj godini nisam kupovao,al zato prethodnih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan kod vas sam kupio caberg duke...jel ima pin lock i koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 10, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek predusretljivi,i voljni da pomognu.Trebali mi cepici za pin lok(priprema)iskopao,i poklonio mi.Drugarski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Mart 19, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan kod vas sam kupio caberg duke...jel ima pin lock i koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8158 Napisano Mart 19, 2015 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sada su oni u drami oko sajma, svratio danas na pripremama su verovatno i ne gledaju ništa po forumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10372 Napisano April 14, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio da kupim vizir za Caberg Duke, na sajtu pise cena 19,60e. U radnji preko 3.000din !? Pitam posto Caberg Duke Metal White, na sajtu 129,52e. Covek rece cifru preko 23.000din Jbg, zahvalih se i izadjoh. . . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8158 Napisano April 14, 2015 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ubuduće pozoveš prvo telefonom ko znao kad su ažurirali sajt.Šipčiš djabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano April 14, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas meni sajt služi samo da vidim šta ko ima u ponudi pa ako mi se nešto svidi zovem telefonom da proverim stanje i cenu pa tek onda idem. Imaš i moj opis u mojoj temi kako sam prošao sa komp co u direktnom dogovoru sa gazdom. Pa ni za reč više nisi siguran kad ti neko da. jako loša vremena su došla na ove prostore i pokvarila ljude. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10372 Napisano April 14, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan U komsiluku su mi, pa reko i da prosetam da vidim ima li jos sta intertesantno. Do pre par meseci su funkcionisali savim OK, sta se sad desava . . . . em li ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem Guevaru da vidim ima li guma za mene, covek kaze ima, koja je cena, 5500din. sjajno, zovem opet posle nekog vremena da mi ostave sa strane i da potvrdim da cu je uzeti, opet pitam za cenu i dimenzije, da slucajno ne dodje do zabune, opet dobijem isti odgovor, odem do Guevare, dobar dan dobar dan, culi smo se za gumu, ode covek u magacin da je uzme, ja na kasi pa za novcanik kad ne lezi vraze, nije 5500din nego 6100, hahahahahah pa kako sad 6100din i dobijem odgovor da mi je verovatno receno za drugi index brzine Poenta je da nema poente, ne ljutim se, ne mislim nista lose, ne prebacujem . . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 14, 2016 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja preko telefona dobijem informaciju da imaju deo na stanju....odem u prodavnicu kao vidi NEMAJU. Btw delovi stajali pola metra od telefona. Prodavca mrzelo da proveri. Poslovanje im se srozalo do te mere da ljudi nece da cuju za njih a kamoli da kupe nesto.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Maj 2, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad god uđem u radnju, onako, osećam se kao da im niko nije ni ušao. Prodavci nit ljubazni nit neljubazni. Što bi se reklo nit smrdi nit miriše.. Mogli bi malo poraditi na tome.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano Maj 2, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan Dok su bili kod Arene sve bilo na nivou. Bar sam ja imao pozitivno mišljenje tada za razliku sad od promene lokacije i promene zaposlenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 9, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to ona radnja dole kod Grcica Milenka,blizu Sindjelica nemam reci hvale.Hteo uzeti patike i novu kacigu al nisam.Radio sam godinama kao prodavac i ne volim gnjaviti ljude al dobar dan,izvolite i dovidjenja su neke osnove.Osecao sam se nepozeljno i nisam hteo kupiti nista iz principa.Ima drugih radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...