kameni 1 Napisano Januar 17, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Rasprodaja raznih kaciga... Ima Caberg dna 105 za 5000... ;D Pre dve godine je kostala 120e... Pre dve godine je bila top model ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Januar 17, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan 105-ica nkad nije bila top model, dođe mu neki niži srednji rang-klasa ali je za 5000 super pazar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 105-ica nkad nije bila top model, dođe mu neki niži srednji rang-klasa ali je za 5000 super pazar Da, uvek je bila otprilike, najjeftinija integralka, a da nije Shiro... ;D ;D ;D E, a kad sam je kupio pre dve godine, odmah sam overio patos, mislio sam da je pukla kao oblanda, kad jedva se zagrebala... ;D I nista nisam osetio... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam posetio radnju i veoma sam zadovoljan i sa uslugom i korektnoscu lika (ne znam ime) koji je radio. Objasnio mi je sve sto me je zanimalo, iako sam ga mozda malo smorio Najverovatnije cu tu i uzeti kacigu samo da sacekam da dobiju M velicine HJC kaciga. Verovatno cu svratiti jos nekoliko puta zbog druge opreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Januar 21, 2010 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio pre neki dan.Kupio filter za BMW.Cena extra.Zadovoljan uslugom.Sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan sve najbolje o usluzi...s tim sto su cene tek od skoro realne... pre 6 meseci su,npr kacige,nista spec,HJC samuraj bile oko 150 sad su oko 90... za ulja,sprejeve,plocice,filtere su uvek bili najbolji sa cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13243 Napisano Februar 10, 2010 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio kacigu, HJC Samurai. Prvo sta sam zapazio, radnja je cista i uredna. Cak sam bio i srdacno pozdravljen kada sam usao Ee sad mala zamerka, na sajtu sam video da imaju ZF9 i resio sam da kupim tu kacigu. Nije je bilo kada sam dosao, dobro je da sam imao pare preko te kupih Samurai. No dobro, trebao sam da pozovem i pitam, ja sam samo seo u autobus i otisao do Beograda. Ostalo je fantasticno, prodavac izuzetno prijatan i vaspitan covek. Cak sta vise, dok sam navlacio sve one kacige krenula mi je krv iz nosa i malo sam uneredio onaj deo kacige sto se skida, valjda zbog vetra. Bejase mi mnogo neprijatno ali mi nisu uputili ni jednu jedinu rec. Sve u svemu, poprilicno sam zadovoljan i dali su mi razloge vise da sledeci put kupim nesto kod njih Jedino bi bilo dobro da nabave neko ozvucenje, cisto da se razbije monotonija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaston_bgd 1 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve najbolje o usluzi...s tim sto su cene tek od skoro realne... slazem se, usluga im je super u radnji, jos kad bi poceli da odgovaraju na mailove...ali ipak je ovo Srbija pitanje za ljude koji su skoro bili kod njih, da li je mozda u toku neki popust za Arai kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan INTERESANTNO JE DA OVA TEMA TRAJE PREKO 4 (CETIRI) GODINE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 12, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan INTERESANTNO JE DA OVA TEMA TRAJE PREKO 4 (CETIRI) GODINE Sta je poenta ovog tvog komentara? A drugo pitanje, zasto vices? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Ma zasto bih Vikao,samo sam hteo da skrenem paznju na to da post traje 4 godine.To je fenomenalno i ne vidim razlog zasto bih vikao. Sa guevarom inace imam korektne odnose,i preko maila i Kad ih posetim. Velika slova ne moraju uvek znaciti-JA VICEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 12, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Jesi procitao pravila foruma? Ocigledno nisi... Pogledaj link A evo ti i odlomak odatle, ali svakako procitaj celu temu sa linka 2. Poštuj pravila kulturnog komuniciranja na internetu: a. Ne piši VELIKIM SLOVIMA. To znači vikanje. Inace stvarno je za postovanje njihovo poslovanje i zahvaljujuci tome i trajnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Procitao,moja greska ,ne pisem vise velikim slovima,mada mi to nije bilo ni na kraj pameti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Radnja OK. Rade do 20:00h. Ljudi ljubazni, i uvek se nadje nesto sto ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan KUPIH RUCICU KOCNICE ZA 2000DIN,ORGINAL 70E,5000 U PADZE,OK RADNJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 25, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o Da li je ovo provokacija? Procitaj nekoliko poruka iznad, posvecenih velikim slovima! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro...mozda covek ne zna da iskljuci "caps" jos jedno iskustvo iz prodavnice... malo su skocili sa cenama... i imaju novog radnika koji je malo izgubljen ali sve u svemu su skroz korektni i ok i hoce i da pomognu i objasne...cak i preko telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Napisi ime tog izgubljenog, na koga se odnosi. Nije mi jasno zasto zovete veleprodaju za jednu potkapu ili tako neku sitnicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ja zovem samo da proverim da li i dokle rade...a bio sam prisutan kako je covek objasnjavao liku preko telefona pola h nesto oko akumulatora...a pri tome,ja sam cekao...kapiram da je lik mozda iz cacka,al jebe mi se...zasto bi neko ko je na telefonu bio privilegovaniji od mene...koji sam upravo tad ostavio 200e... samo to me nervira... tom tipu ne znam ime...super je lik ali izgleda da je nov pa se ne snalazi najbolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nov radnik, ali se nesecam ove situacije. Sledeci put kad dodjes upoznacemo se, ako sam bio ja onda izvini. Davor Novakovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan nemaju pola stvari iz kataloga . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ma opusti se...nisam nista lose mislio...samo si mi delovao uplaseno... ;D ako si to ti....oko 190cm, smedj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan ma opusti se...nisam nista lose mislio...samo si mi delovao uplaseno... ;D ako si to ti....oko 190cm, smedj... Dvoje su se tako smuvali. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan brte...sve za popust na moto opremu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Mart 15, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Popust je bio na sajmu. Sto niste dosli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...