Jump to content

Moto Zajednica

bilo mi dosadno < pa ko velim da se proba afrika >

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: CBR 1000 F krmačica

11.00 nagradno pitanje kuda ?

NS vazi ali u tubotu

Doboj , Sipovo ne vredi nisam jos preveo kontinent nemam ovlascenje

Mailovac - videcemo

11.30 polazak kuda aj da vidim sta radi moj bivsi Thunderace pravac Vreoci ,

stiglo se videlo se popricalo se popilo se <Energis > , dalje ? Arandjelovac .posle milanovac - Kraljevo - Kragujevac - Plana - Mladenovac uh pa kum svira u Mihajlovcu svracanje na kafu kiselu malo odmora Smederevo - Kovin - Pancevo - zaboravio da svratim u Majlovac jbga ponela me Afrika - Obrenovac udes neko udario momka na customu sretoh Dacu na mestu udesa kaze da je momak ziv noga pukla valjda :( i onda kuci u Sabac u 21.00 . mrtav umoran ali prezadovoljan igorele mi ruke sad sam kao njivac :) ceo dan vozio u majci ,pantalone dobile cudnu nijansu bledila na butinama . potrosnja Afrike na 100 km ne vredi pominjati , utisci o Africi - izgleda da sam uzeo vencanicu :) .jbga izvinjavam se ako sam smorio al morao sam da podelim sa nekim a moji su po skupovima veceras , a da slike nema nisam slikar a nisam ni jeo leba ceo dan zato je hanuma napravila punjene paprike odoh da ih pocepam ko seljak pivo ispred zadruge pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest gordanmg
11.00 nagradno pitanje kuda ?

NS vazi ali u tubotu

Doboj ' date=' Sipovo ne vredi nisam jos preveo kontinent nemam ovlascenje

Mailovac - videcemo

11.30 polazak kuda aj da vidim sta radi moj bivsi Thunderace pravac Vreoci ,

stiglo se videlo se popricalo se popilo se <Energis > , dalje ? Arandjelovac .posle milanovac - Kraljevo - Kragujevac - Plana - Mladenovac uh pa kum svira u Mihajlovcu svracanje na kafu kiselu malo odmora Smederevo - Kovin - Pancevo - zaboravio da svratim u Majlovac jbga ponela me Afrika - Obrenovac udes neko udario momka na customu sretoh Dacu na mestu udesa kaze da je momak ziv noga pukla valjda :( i onda kuci u Sabac u 21.00 . mrtav umoran ali prezadovoljan igorele mi ruke sad sam kao njivac :) ceo dan vozio u majci ,pantalone dobile cudnu nijansu bledila na butinama . potrosnja Afrike na 100 km ne vredi pominjati , utisci o Africi - izgleda da sam uzeo vencanicu :) .jbga izvinjavam se ako sam smorio al morao sam da podelim sa nekim a moji su po skupovima veceras , a da slike nema nisam slikar a nisam ni jeo leba ceo dan zato je hanuma napravila punjene paprike odoh da ih pocepam ko seljak pivo ispred zadruge pozdrav[/quote']

Jel ono mi sutra na Cer idemo na corbu, rostilj, pecenje i normalno druzenje!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja