Mojsa 226 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan lepo je gugl ovo napravio malo da se osmotri situacija ,pa na leto mozda padne i voznja do tamo i http://googlesightseeing.com/maps?tw=1235&p=&c=&t=h&hl=en&ll=45.605271,24.620962&z=14&layer=c&cbll=45.608491,24.617348&cbp=12,320.14,,1,12.21 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 26, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan jbt koja tehnologija presao sam dosta "stanicaa" na ruti, put je dosta dobar u planinskom predelu, ali ostatak je balkanski stil, made in 1650........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan super je uradjeno, na onoj mapi levo kad smanjis vidi se da je dosta puteva u rumuniji tako snimljeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 26, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Išla ona 3 ludaka iz Top Gear-a, ocenili kao najbolji put na svetu za voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 26, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan http://www.jurnalul.ro/webcam/balea-lac-transfagarasan-170.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno uradjeno, nadam se da cu se provozati ove godine, ovim putem Jel tako Goksi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Januar 26, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nisam gledao tu epizodu Top Gear-a ali mi je jasno zbog čega im se svideo ovaj auto put. Potpuno neverovatno, ovo definitivno treba odvozati. Hvala na linku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoman 50 Napisano Januar 29, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Išla ona 3 ludaka iz Top Gear-a, ocenili kao najbolji put na svetu za voznju! Za one koji nisu gledali, evo ta tri ludaka iz Top Gear-a - akcija krece negde oko 12-tog minuta: http://www.youtube.com/watch?v=304s_rrBV5M&feature=related 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Od ovog moze da se rikne....uh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da se negde oko 10 og Avgusta zatvara za kao neku rally voznju, dosta automobilista i motorista ce biti tamo na koji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Februar 18, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne idem nigde na more, planiram vec neko vreme da u avgustu ili septembru odem tamo da se malo provozam. Hteo sam i da otvorim temu o planiranom putu, pa ako neko bude hteo da se pridruzi da mozemo da se dogovaramo. U medju vremenu sam napravio neku skupu zajebanciju pa cu videti da li ce moci da se priusti i ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 13, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan stvarno dobro odradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...