mrbakero 0 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Vasa misljenja ,iskustva gde se mogu nabaviti delovi i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da ti dam mišljenje, pošto nemam iskustva. Za mene je Havana totalno šmekerska sprava. Izgleda retro, baš sexy. Ako se ne varam to je 50 kubika, milina. Verovatno troši kao upaljaè, i služiæe ti za uživanje u gradu. Što se tièe rezervnih delova, kada kupiš motor, dobiješ sve delove ugraðene u njega, a ako se pokvari odvezeš kod majstora i popraviš, informacija o tome gde se kupuju rezervni delovi je bitna smao za majstora. Nemoj da brineš o stvarima koje se još nisu desile, a preventivno možeš da deluješ koristeæi kvalitetna maziva i potrošni materijal. Havana, šemekerski. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan gde se mogu nabaviti plasticni delovi za njega sajtne,macije oci ram oko fara da li znate gde se to nabaviti moze!? hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao u Markosu? http://www.markos.co.yu najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ... http://www.skuter-centar.co.yu/ Ja sam kod njih kupio i motor i dodatnu opremu i filtere... Momci su OK i sada su glavni za Apriliu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 26, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Extra lep motor. Svojevremeno sam hteo i da ga pazarim ali mi je sticajem okolnosti uletela Aprilia classic Po izgledu zakon u odnosu na ostalu skuterasku bratiju. Ako volis retro fazon ovo je skuter br. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan probacu u ove dve radnje pa vam javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...