Ernesto 10 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi danas sam prodao TDM-a. Sta reci posle godinu i malo jace dana i predjenih skoro 20.000km? Najbolji motor koji sam imao do sada. Kvarovi = 0. ako izuzmemo zamenu sajle km sata koja je pukla mojom greskom. Jako lepo smo se druzili i tek sada me stize ono "sta mi je trebalo da ga prodam". Ostace mi u najlepsem mogucem secanju. Sluzio me je i slusao se vreme. Nikada nije ni pomislio da me ostavi negde. Bili smo nerazdvojni. Zelim samo da vam kroz ovih par slika pokazem koliko smo dobri bili! kada je tek stigao u BG: vozili smo se i po ovakvom vremenu: tokom leta smo bili 24h zajedno: i do Umaga samo stigli: na putu: i poslednja od danas za odjavu: ZBOGOM DRUZE I NEKA TE NOVI VLASNIK PAZI BAREM KAO STO SAM JA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 25, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan znam da LEO VINCE ima veliku rupu,ali nije zena da toliko zalis za njim,osim toga kupio si jos bolji :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan uf ovaj leo vince ja ganjam za moj lutka, i da zbilja shto ti j to trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sale vec mi je bolje! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan uf ovaj leo vince ja ganjam za moj lutka' date=' i da zbilja shto ti j to trebalo[/quote'] Leovince = rockendrol za kucni savet! Samo mala pauza dok se ne skupim za TDM900! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 25, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan uf ovaj leo vince ja ganjam za moj lutka' date=' i da zbilja shto ti j to trebalo[/quote'] Leovince = rockendrol za kucni savet! Samo mala pauza dok se ne skupim za TDM900! 2008 izlazi tdm 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 2008 izlazi tdm 1000 Znam, i to sa kardanom! Tada ce ovi 900 da budu dzabaka! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan a ja cu onda taj da uzmem do tad mozda ali mozda i naucim pomlak da vozim heheheheheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram.. :misli: Deo mene kazze :vom: ...a deo misli :whistle: ....ali i mali deo :crybaby: Ne sikiraj se druzze,bice opet nezaboravnih putovanja i druzzenja! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 26, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ne sikiraj se druzze,bice opet nezaboravnih putovanja i druzzenja! :wink: :fcab: :fcab: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ne sikiraj se druzze' date='bice opet nezaboravnih putovanja i druzzenja! :wink:[/quote'] Sa ovim u profilu sto je ostalo...tesko! Mada ide "zuchko" i ne buni se! :shock: Sacekajmo jos koji dan pa da otkrijemo tajnu novog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 26, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ne sikiraj se druzze' date='bice opet nezaboravnih putovanja i druzzenja! :wink:[/quote'] Sa ovim u profilu sto je ostalo...tesko! Sacekajmo jos koji dan pa da otkrijemo tajnu novog... bar ti je nesto i ostalo,sjecas se kada sam ti pricao da svake godine ide jedna ekipa iz Italije sa vespama na ELEFANT TREFFEN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan bar ti je nesto i ostalo' date='sjecas se kada sam ti pricao da svake godine ide jedna ekipa iz Italije sa vespama na ELEFANT TREFFEN[/quote'] Secam se, ali toliki entuzikasta nisam. Ali sto drugar ima APN-4 (sa ugradjenom petom brzinom), mozda mi posudi na zimu, pa da vidimo i taj skup slonova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 26, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces mogu ti skinuti blokadu :finga: :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces mogu ti skinuti blokadu :finga: :finger: Nebi onda isli skupa, samo bi me usporavo sa tim Varaderom! :skijas: :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 26, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti crveni, gume na tomosu su glanc nove i drze .... :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...