ivanovic typhoon 80 0 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, Rakovica Motocikl: Piaggio typhoon 80 Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene. dok sam vozio moped nekako mi bio blam da se registrujem a sad sam vec u ozbiljnoj klasi pa smatram red je da budem drug clan. Prvo vozio svasta kao klinac ,pa u vojsci falkoca i v35 i r65 od kad me Mojsa ponovo zarazi piaggio free a od jesenas kupih jedan od retkih a mozda i jedini piaggio typhoon 80 sa stvarnom registracijom na bg. Inace postar sam i muvam se na relaciji Miljakovac- Dedinje i okolina. Pozdrav svima a narocito Mojsi i njegovom novom zucku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 25, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 26, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Pozz komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...