Robin Hood 3967 Napisano Januar 23, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam gde da je smestim, jer na motoru imam mesta za smoki, možda... A pojas svetloodbojni, jeste sigurni da ne treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da neće da mora da se ima i ono ćebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je cebe spakovano u kompletu, mene interesuje da li ce da prihvataju i p.pomoc drugih proizvodjaca ili samo Galeniku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan ma ok je da treba imati prvu pomoc. ja je imam i u satoru za ne daj boze. mislio sam da ne bude nesto tipa "e bas mora od tog i tog proizvodjaca" ko sto kod nas vec biva jel? ja sam imao strujni sat "ganz" nemacki...strava, ali jbg mora "ei Mis". a to da ce nam uvaliti i fluo prsluk, pp aparat....to sigurno. ajde razumem cekic, to je stari srpski alat, ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kolko sam cuo skorije nece morati da bude Glaenikina niti neka "srpspprsrpspp" standrad nego samo mora da ima komponente koja ima i nasa i koje zadovoljavaju standard( e sad kako to utvrditi ne znam). Jedino je fora sto kod Louisove ili neke druge moras da se iscimas da prevedes na Srpski ono sto ona ima u sebi i odstampas to i ubacis u prvu pomoc. Stvarno bi bilo nelogicno da kazne nekoga ko ima BOLJU prvu pomoc od one koju je nas zakon obavezao. Gledam u Louisu je prva pomoc 7 eura, cisto sumnjam da je nasa nesto mnogo bolja a kosta 2300 dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Januar 23, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Ih bre nasi kad naprave mora da valja, a sto valja to je skupo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Januar 24, 2011 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ne kontam odakle vam ta cena od 2000din za prvu pomoc za motore, kad tamo na slici novina lepo pise 560din za Galenikinu prvu pomoc za motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 24, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko sam cuo skorije nece morati da bude Glaenikina niti neka "srpspprsrpspp" standrad Prvo si dobro čuo (ne mora da bude Galenika), ali drugo si loše čuo, odnosno mora da bude po standardu SRPS Z.B2.001. Jedino ako nešto ne promeni čika Mrkonjić do septembra Da se razumemo, ja se slažem da se uvede zakon i red i slažem se da treba da imamo prvu pomoć (makar i ne znali kako se koristi), kao i da u zgradama postoje PP aparati, ali se ne slažem da naša prva pomoć bude drugačija od one u EU, odnosno da se kod nas ne priznaje prva pomoć ugrađena u Mercedesu ili BMW-u, kao i ona za motore kupljena u Louisu, recimo. Daleko smo od EU i njihovih ostalih standarda da bi sada izmišljali vruću vodu. Mislim da, uz novi Zakono saobraćaju, samo još putari treba da zakrpe rupe, a prva pomoć će biti dobra svaka za nedaj Bože. A ako treba to ćebe, onda mogu da napišu da moramo da imamo i ligenštul, ako slučajno nabasamo na neku suvozačicu, da se ne bockamo po trnju ne kontam odakle vam ta cena od 2000din za prvu pomoc za motore, kad tamo na slici novina lepo pise 560din za Galenikinu prvu pomoc za motore Piše i na tarabi Ja sam svojim očima u nekoliko prodavnica video prvu pomoć po novom standardu za A kategoriju, a cena je uvek bila debelo preko 2000 dinara. Tu uključujem i cenu u Metrou. Znači, ovi iz 2točka su u tom trenutku imali dezinformaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Januar 24, 2011 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na par mesta pitao (i video)i prva pomoc je 2400 rsd a za auto 2600 rsd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam dosao iz Kragujevackog Metroa, nova prva pomoc tip A (auto) od neke firme (zaboravih ime) sada kosta 1700 din. Lepo sam ja rekao, konkurencija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 24, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan sada kosta 1700 din Džabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan ma banja... kupis prvu pomoc, a za motor...kad skupis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Januar 25, 2011 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pitao na 2 mesta tu kod nas i rekose mi da iako trenutno nemaju na lageru, kada stigne cena ce mu biti oko 600din i bice po propisanom standardu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Januar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako, naručujemo te od 600 dinara samo da imaju atest. Ipak mi sumnjiva tolika razlika u ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Konkurencija bre. To sve sto je unutra ne vredi sve skupa 200 dinara... Uvezu sve te makaze, zavoje i sve iz Kine. Vazno je da je sterilisano. Gledao sam komplet iz Galenike, makaze su najobicnije sranje, uopste nije neki kvalitet... Samo konkurencija jos malo da udari i bice cena skoro kao starima. Mogli bi kao organizacija BJB da se organizujete da se kupi na primer 200 komada moze i na kolicinu da se ustedi verovatno. To vama sto ne mogu minusi da se udare ostavljam da raspravite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ej, acime, u ovom clanku koji si postavio pise da je PP 560 din??? I ja sam ih vidjao samo za oko 2300. U cemu li je kvaka? bas cu da probam da nazovem neku Galenikinu veleprodaju ovih dana, da vidim po kojoj se ceni prodaje na veliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kraja 0 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 2 postova Motocikl: Honda rebel 125 Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima dali treba jos nesto osim prve pomoci...? (prsluk sijalice i te zajebancije.. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3BoHe 0 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Keeway SPEED 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za motocikl treba samo prva pomoc. Uostalom, evo link ka pravilniku gde pise sve sto treba za sva vozila. http://www.automobilizam.net/Pravilnik%20o%20tehnickim%20uslovima%20za%20vozila.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kraja 0 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 2 postova Motocikl: Honda rebel 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za motocikl treba samo prva pomoc. Uostalom, evo link ka pravilniku gde pise sve sto treba za sva vozila. http://www.automobil...za%20vozila.pdf ovo po ovom novom zakonu ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3BoHe 0 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Keeway SPEED 125 Prijavi odgovor kao problematičan Po novom. Sorry za kasnjenje sa odgovorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...