rusovortak 25 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan cao drugari .. gde bih mogao da pogledam tunel torbu [ako je tako zovu ] za xciting-a ili su one univerzalne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 23, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao tunel torbu iz louisa i vrlo sam bio zadovoljan iako je nisam puno koristio jer sam prodao skuter,puno mesta,puno pregrada,prakticno kacenje(cicak traka),kisna navlaka i sve to za cini mi se 30e...kupi neces pogresiti...evo link http://www.louis.de/_10d10c76cb08a85dc37d4da5c1a45d7731/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=525&wgr=221&list_total=35&anzeige=0&artnr_gr=10025359 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5141 Napisano Januar 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako uvaženi kolega Davidoff radi na aerodromu - ja sam kupio tunel torbu od njega. Torba je extra za malo para. Imaš u Trionu Givi tunelke ali cena ubija... Ova Louis-ova je super. Ima sa obe strane džepove, glavna pregrada ima zip sa obe strane koji kad se sastavi može malim katancom da se zaključa. Cirada za kišu, remen da je nosiš kao običnu torbu. Za te pare - best buy ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 23, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ako uvaženi kolega Davidoff radi na aerodromu - ja sam kupio tunel torbu od njega. Taj sam.. ..drago mi je da si zadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Januar 23, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Jesu te torbe univerzalne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5141 Napisano Januar 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom pasuju na sve skutere koji naravno nemaju ravnu podnicu. Naravno na neki skuter baš legnu dobro ali manje više pasuju...Davidoff je imao Xcitinga, ja sam je probao na Atlantica i na SYM GTS-a a probana je i na PedjaR-ovoj Pantheonki...i svuda može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 23, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Davidoff je imao Xcitinga Madisona tacnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5141 Napisano Januar 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...ops... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ee drugari fala na informacijama ... poruchujem je vec sutra iz louis-a .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 9, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem bas kako se pricvrscuje za skuter torba? Planiram da putujem pa gledam kako maksimalno da povecam tovarni kapacitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 10, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Uz torbu dobijas dva parceta cicak trake koja su sa druge strane samolepljiva,dakle zalepis ih na squter i na njih "nakacis" torbu...ili je vezes vezovima koji takodje idu uz torbu...Moje licno misljenje je da je idealna za tvog Burgmana jer imas po prilicno mesta od sedista do table koji je neiskoriscen.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Simpaticno izgleda.. a dal bi mogla da se nakaci umesto bocnih kofera? 2 komata i milina za off.. dodatno ublazava pad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam.. ovo mi izgleda ok http://www.louis.de/_2026a00ed0937d057cd04ce9f7e619a743/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=525&wgr=221&list_total=31&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10025335 a za ovu kazu da je ok.. http://www.louis.de/_2026a00ed0937d057cd04ce9f7e619a743/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10024009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidzakos 0 Napisano Avgust 13, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Nis Motocikl: Malaguti Spidermax 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo... Trazim da kupim tunel torbu za skuter... Jel znate mozda gde moze da se nadje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Motoland,Kompp,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2674 Napisano Maj 13, 2021 (promenjeno) Drug član, 1527 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se interesujem za tunel torbu za mog burgmana. Jedina na koju sam naisao je GIVI ea105b, ova sa KP oglasa Givi tunel torba. Citam da ste ih kupovali za cca 30e, a ova je 6.900 din. Duplo vise. Vredi li nesto? Zna li neko gde ima povoljnije? Promenio Maj 13, 2021 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2674 Napisano Maj 14, 2021 Drug član, 1527 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Btw, zvao sam da porucim, nema na stanju... Ako neko zna, neka pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Maj 14, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Zvao si motoland? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2674 Napisano Maj 14, 2021 Drug član, 1527 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Taj model imaju motoland i neki na KP, na KP sam ih kontaktirao i kazu da nemaju. Kad na sajtu motolanda kliknem "dodaj u korpu" pise da nema na stanju. Ima samo ona veca od 25l. Ta mi je mnogo glomazna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Maj 14, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info. Ja sam takodje gledao, bio sam ubedjen da imaju. Pisi update ako je nadjes negde. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1326 Napisano Maj 14, 2021 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju naručio preko Ebay-a. Zapremina 25 litara. Platio sam je 28$ + 10$ shipping. Kineska je i skroz je ok za sada. I vrlo je praktična. Gledao sam i na Aliju ali je tamo mnogo skuplja baš zbog poštarine.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2674 Napisano Maj 15, 2021 Drug član, 1527 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo dosta lici na givi. Potrazicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Maj 23, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS imam ja tu tank torbu, kupio je prosle godine u motolandu, nosio je na odmor jednom i prodao Burgmana a torba ostala i pravi guzvu u ormanu :). Ako si zainteresovan (ili neko drugi) 50 jevreja. Planirao sam da stavim u oglase ali sve danas sutra i tako stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Januar 6, 2022 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju naručio preko Ebay-a. Zapremina 25 litara. Platio sam je 28$ + 10$ shipping. Kineska je i skroz je ok za sada. I vrlo je praktična. Gledao sam i na Aliju ali je tamo mnogo skuplja baš zbog poštarine.Sent from my Mi 9T using TapatalkKolega, igrom slučaja ova tvoja tunel torba zavrsila kod mene. Super je legla na silvera, a pitanje za tebe je kako si je pričvršćivao na skuter? Jesi li koristio one kaiševe? Relativno se dobro drži i bez pričvršćivanja, ali ne bih ja rizikovao... Mozda neko ima ideju gde provući kaiseve, mozda nekako koristiti čičak traku...nisam pametan...Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1326 Napisano Januar 6, 2022 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 nek te u sreći i zdravlju služi. Ja nisam stavljao te kaiševe, jer nisam imao potrebe a i dobro se torba uglavi i stoji.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...