Jump to content

Moto Zajednica

pumpa goriva

Recommended Posts

• Ne silazi, 2915 postova

posto cesto idem napoljeiz hrvatske i madjarske donosim za sebe benzin,jednom sam doneo u prividno potpuno cistu kantu od 25 litara bezolovni i u kanti izazvao hemijsku reakciju-sitne gromuljice koje su mi delimicno zacepile injektore i pumpu,sve sam sam ocistio a pumpu sam nosio u auto elektro servis zotin na novom naselju u novom sadu,koji mi je pazljivo otpertlovo ocistio i ponovo zapertlovo i sve je 100% ok.nemojte se povodivi za majstorima koji radepumpe i za sredjivanje-prave nove delove traze oko 150e,uvek je prvo ocistite,zotim mi je uzeo 500dinara..sobzirom da nisam mogao da skinem injektore jedan sraf zapekao,odneo sam culetu da mi skine ,on mi je uzeo 170e za to ,a ja debil prvo platio pa onda video da mi nije nista uradio,motor stuca iako sam im detaljno objasnio sta sam radio a sta treba oni da obave.dodjem kuci i vidim injektor i dalje zapecen nije ni diran pa sam ga sam skinuo na nakucavanje srafcigerom,pre to nisam radio jer sam se bojao da ne sklizne srafsiger pa da ne polomim injektor,onda sam i njega odneo majstoru i n mi ga je ocistio u kadici i sad je sve u redu, a cule bogatiji za mojih 170 e-za skidanje i vracanje rezervoara i utapanje novo filtera vazduha kojeg sam sad uramio jer se filter cisti i moze da traje do beskonacnosti-dok se ne raspadne.napominjem da se pumpa nemoze cistiti u kadici nego kad se otvori sprejom za ciscenje karburatora i vazduhom

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja