acim 766 Napisano Januar 22, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki GPZ600R / GPX600R / Ninja 600R 1985-1997 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 198 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 2. Vreme provedeno na motociklu: 3. Šta mi se dopada: 4. Šta je moglo biti bolje: 5. Moj utisak: KAWASAKI GPZ 600 R 1988.Motor sam kupio u Jeklo Tehni u Mariboru pocetkom 88.mada mislim da je bio god proizvodnje 87. Taj motor je moj prvi japanski motor i moja prva prava ljubav(kad su u pitanju motori).Vozio sam ga dvije sezone.Sta reci o njemu,mladji brat legendarnog GPZ 900 R. Motor je bio prosjecnih karakteristika u svemu solidan mada tad u toj klasi i nije bilo boljeg motora(subjektivno misljenje).Vozio se lako isao solidno za svojih 75 konja.Mozda malo nije volio grad i guzvu kao i svi modeli iz te serije.Moram da napomenem da kada sam dosao u Maribor da ga podignem da je vec stigla serija GPX novija, jaca za10 konja i mogao sam uz neku malu doplatu da uzmem GPX-a ali ja nisam odustao jar je to tad bio moj MOTOR SNOVA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 23, 2012 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan 1.Godiste motocikla: 1987. 2.Vreme provedeno na motociklu:18 meseci 3.Sta mi se dopada:Jednostavnost odrzavanja i taj retro look.Kad ga vidis znas sta je 4.Sta je moglo biti bolje:Zadnji amortizer.Prednji Antidave sistem funkcionise besprekorno ali pozadi mislim da bi bolje "radio" klasican amortizer sa oprugom umesto Air suspensiona 5.Moj utisak:Sasvim pristojan motor s obzirom na godine.Pitom do 7000rpm a nakon toga,drzi se dobro.Ja sam mog rastavio(kupljen neispravan) do najmanjeg srafa i sredio,tako da ga znam "u dusu".Putovali smo natovareni,dve bocne torbe i kofer,u zbiru 95lit.nas dvoje na motoru,do mora i nismo se nesto pokocili.Maksimum u danu 650km.Potrosnja oko 5-5.5lit. Jedna od boljki mu je klepetanje na leru ali...Koliko godina i para,moze nesto i da se oprosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...