Niksloter 382 Napisano Januar 22, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam štitnike za ruke na motoru, a deluje mi to kao vrlo koristan dodatak. Gde ima, koliko košta, vrste, marke i sl? p.s. Zima pa svakakve ideje padaju na pamet (a para...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 22, 2011 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan probaj da nabaviš original, pitaj uvoznika ili servisere.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 22, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan probaj da nabaviš original, pitaj uvoznika ili servisere.. imaš li ideju koliko košta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha P 6548 Napisano Januar 22, 2011 MotoDJIR.com, 1354 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje original...zovi Eurosummar ili G3 Racing iz Balosave kod Kragujevca(mnogo su azurniji) Koliko se ja secam kostaju oko 50e...crni obicni bez ikakvih aplikacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 22, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje original...zovi Eurosummar ili G3 Racing iz Balosave kod Kragujevca(mnogo su azurniji) Koliko se ja secam kostaju oko 50e...crni obicni bez ikakvih aplikacija. ti si kupio kod njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha P 6548 Napisano Januar 22, 2011 MotoDJIR.com, 1354 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih narucio odmah uz motor... Euro summar je malo...zbunjen...zovi ove.. 3T-RACING Balosava 34230 Gruža Srbija Tel/fax: 034 515 475 Gagi: 063 1 581 475 www.3t-racing.com info@3t-racing.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 22, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti, kontaktiraću ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Januar 23, 2011 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu imas kod Joce (Profimoto). Telefon imas negde ovde na sajtu. Mislim da je bilo oko 60eur. To je sa montazom;))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 23, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozvaću ih sve u ponedeljak, pa žu da vidim ko šta nudi. Hvala vam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu imas kod Joce (Profimoto). Telefon imas negde ovde na sajtu. Mislim da je bilo oko 60eur. To je sa montazom;))) Dok sam imao Stroma imao sam isti problem... Cena tih stitnika je 9.000 dinara... Toliko sam ih ja platio kod Joce Profimoto... I to bez montaze Moj ti je savet da ih svejedno kupis jer mnogo znace, pogotovo uvece kad malo zaladi Obavezno original kupi jer kineski itd nemaju neke nastavke koje ti znace i trebaju ako jednog dana pozelis da ugradis i grejace 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Jocu Profimoto i cena je 70e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 24, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare bolje uzeti Acerbis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare bolje uzeti Acerbis. Nisam baš neki poznavalac svega toga, pa zato i slušam šta se ovde kaže, a svi preporučuju fabričke. Po čemu je bolji Acerbis, koliko košta i gde moga da kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Jocu Profimoto i cena je 70e šta kažu u 3t-racing iz balosave? sa jedne strane imaš preporuku za originalne od nekoliko ljudi koji voze DL 650, a sa druge strane za acerbis od kolege koji ga ne vozi.. originalni su ti veći po površini, po mom ukusu i lepši, ovi drugi su dosta "sportskiji" - google/acerbis/photos 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Zima pa svakakve ideje padaju na pamet (a para...) kad si vec ovo napisao, nemoj se zanositi i tovariti svasta na motor, bolje sedi i te pare daj za neki put. Po meni dati te pare za parce plastike je bzvz a svakako ce ti prsti utrnuti od zime imao to ili ne. to je moje mišljenje tako da pogledaj i po ovom forumu ima dosta stvari.... http://www.advrider....ad.php?t=173511 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Januar 24, 2011 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare bolje uzeti Acerbis. Ili Barkbusters koji je jak a elastičan ... Pa šta ti se više sviđa, ja ga imam na mom motorčetu. Ovo je model za tvoj motor (STROM) http://www.twistedthrottle.com/trade/productview/5431/669/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne plaćaj ni kintu više od 60 evra,jer je to regularna cena.Kad sam nabavljao za mene pitam one likove u Eurosumaru i mrtvi ladni kažu 9800 din .Onda lepo sačekam i odem jedan dan do Soluna dok sam bio na letovanju i kupim lepo original za 55 evra.(Kutija sadrži štitnike x2,pripadajuće duže šrafove i 2 distancera,kao i uputstvo za montažu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Jocu Profimoto i cena je 70e U piiiiiiiiiiiiiiiiiiii spustili cenu... Neka jos bolje za tebe Slazem se sa Bojanom, bolje ti je uzmi original, veruj mi Soony vozio sam kad je bilo bas hladno moj tadasnji DL bez grejaca i stitnika i smrzle su mi se ruke cim padne temperatura, naravno posle duze voznje... Kad sam seo na DL od druga koji je imao i stitnike i grejace druga prica totalno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ne plaćaj ni kintu više od 60 evra,jer je to regularna cena.Kad sam nabavljao za mene pitam one likove u Eurosumaru i mrtvi ladni kažu 9800 din .Onda lepo sačekam i odem jedan dan do Soluna dok sam bio na letovanju i kupim lepo original za 55 evra.(Kutija sadrži štitnike x2,pripadajuće duže šrafove i 2 distancera,kao i uputstvo za montažu) Zato ti je jako bitno da kupis original 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Januar 24, 2011 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne plaćaj ni kintu više od 60 evra,jer je to regularna cena.Kad sam nabavljao za mene pitam one likove u Eurosumaru i mrtvi ladni kažu 9800 din .Onda lepo sačekam i odem jedan dan do Soluna dok sam bio na letovanju i kupim lepo original za 55 evra.(Kutija sadrži štitnike x2,pripadajuće duže šrafove i 2 distancera,kao i uputstvo za montažu) Zato ti je jako bitno da kupis original Jedno pitanje za tebe ? Ako može ? Dal to govoriš iz iskustva ili ubedjenja pa onda i ostali moraju da urade ono što si ti zamislio ? Ja kad sam gledao štitnike za ruke za moj BMW bilo je tu svega počeo sam od originala koji je najlepši al i najkrhkiji, preko acerbisa, touratecha pa sam naleteo na barkbaster. Tu je bio kraj priče. Zašto ? BMW je krut i izliven iz komada po mojoj proceni puca prilikom pada, acerbis nema baš najbolju podršku za ugradnju (mora se grunfovati), Touratech je običan komad plastike. A Barkbuster ima jako čvrstu konstrukciju i poseduje zglob koji amortizuje udarce prilikom pada (atestirano više puta ) Naravno upustvo za montažu sa svim prpadajučim elementima za montažu su tu. Nek uzme čovek šta mu godi mi smo tu da mu pomognemo a ne da ga ubedjujemo . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam originalne, ovi Barkbusters su lepsi mnogo. Inace vozio sam po dosta hladnom vremenu i dosta koriste. E sad, da su preskupi, jesu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja sad više pojma nemam (mada nisam znao ni ranije ) Dosta ste toga predložili (ja sam bio čuo samo za 2 vrste) i zaista vam hvala. Videću, zima je ima vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Januar 25, 2011 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan HAjde, da iznesem i ja svoje iskustvo (mozda ti pomogne): - Acerbis nisam nasao da vizuelno i montazno bas odgovara Stromu. Nisam doduse mnogo ni gledao, jedan dan kada sam se zadesio u Luisu. - Barkbusters su vrh. Tu nema dileme. Johann ti je lepo argumentovao. - Originalni su po meni ok izbor. Nisu skupi, dostupni su (sad da li Belosava ili Visnjica - nema veze;). Ja licno nisam stavio ni jedne;)). Manje-vise, sto rece soony - bilo mi bez veze da za komad plastike dajem tu kintu. Povremeno me zvekne neki kamencic, mozda je hladnije nego sto bi moglo da bude (ali ja sam navikao, pa i ne primecujem). Svejedno, jako puno sam vozio Stroma i da moze bez stitnika - moze... PS: Joca to ocigledno onako odokativno daje cenu. Ja kad sam ga pitao u oktobru (servis ventila) - rece 60eur, sa montazom;)) (pa smo se smejali zajedno zbog montaze;)). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Januar 26, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ne plaćaj ni kintu više od 60 evra,jer je to regularna cena.Kad sam nabavljao za mene pitam one likove u Eurosumaru i mrtvi ladni kažu 9800 din .Onda lepo sačekam i odem jedan dan do Soluna dok sam bio na letovanju i kupim lepo original za 55 evra.(Kutija sadrži štitnike x2,pripadajuće duže šrafove i 2 distancera,kao i uputstvo za montažu) Zato ti je jako bitno da kupis original Jedno pitanje za tebe ? Ako može ? Dal to govoriš iz iskustva ili ubedjenja pa onda i ostali moraju da urade ono što si ti zamislio ? Ja kad sam gledao štitnike za ruke za moj BMW bilo je tu svega počeo sam od originala koji je najlepši al i najkrhkiji, preko acerbisa, touratecha pa sam naleteo na barkbaster. Tu je bio kraj priče. Zašto ? BMW je krut i izliven iz komada po mojoj proceni puca prilikom pada, acerbis nema baš najbolju podršku za ugradnju (mora se grunfovati), Touratech je običan komad plastike. A Barkbuster ima jako čvrstu konstrukciju i poseduje zglob koji amortizuje udarce prilikom pada (atestirano više puta ) Naravno upustvo za montažu sa svim prpadajučim elementima za montažu su tu. Nek uzme čovek šta mu godi mi smo tu da mu pomognemo a ne da ga ubedjujemo . Naravno da moze i dva Govorim iz iskustva naravno, vozio sam i posedovao Stroma tako da znam sta pricam Naravno da ne mora da slusa mene, i ne mora da uradi ono sto sam i ja zamislio... Meni se ne svidja kako izgleda accerbis pa samim tim i barkbuster, previse mi sportski izgledaju, lepsi mi je original, nista vise... Cuo sam da ljudi svasta stavljaju od rucki pa se posle jer ne mogu da namontiraju grejace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 26, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude viška para, možda i kupim te štitnike (koje god), ali za sada mrka kapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...