djura 28 Napisano Maj 24, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da obavestim javnost da je V-strom skupinu napustio njen najistaknutiji clan (ima najvise km pod buljom i najvise V-stromova u posedu ). Pre koji sat je postao vlasnikom ove grdobe: Slike su iz salona, pa su malo lose. Od opreme ima....ABS, grejane rucice, sve kofere, svetla za maglu, zicane felne (to je kao neka fora da se ima valjda :misli: ), podesivi vetrobran i pletena kociona creva. Sta da vam kazem...tesko mi je kao i vama...mozda mi malu utehu pravi to sto je sledece sezone ovaj lepotan moj :oops: Svaba sada juri neki Patek Philippe (zato ja i kacim ovo - on nema vremena)....kaze da kada ga kupi onda ce samo da mu nedostaje pravosudni ispit i celebrity girlfriend pa da bude kao Franc :finger: :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 24, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan i jos mnogi ce se opametiti :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uh oh......visoko si postavio lestvicu, Franc, jeli .......... od prava nema leba......nisam ti ja za to......... a posto me andjelina odjebala......moram priznati da i sa celebrity statusom lose stoim... ali zato............ sav luksuz koji moze da se kupi........... drzte me...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Maj 24, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan putujes pravim smjerom u kurcevite vode!!!!! cestitka za motor, kada dolazite preko bare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 24, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke na BMWu; BMW+1 Promeni motor u profilu da ceo svet vidi sta se vozi :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znam da je seljachki ali u ovaj gornji kofer nemoze ni saobracajna da stane pa ce izgleda da leti a umesto njega.....jbga ....neka maxia..... e da a posto volim da mi motor pada na 0km ima i cresh barove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke na BMWu; BMW+1 Promeni motor u profilu da ceo svet vidi sta se vozi :) Evo, promenio, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan putujes pravim smjerom u kurcevite vode!!!!! cestitka za motor' date=' kada dolazite preko bare?[/quote'] ili mi persiras ili mislis na mene i motor.... ja u junu a motor(iako bi to Djura jako zeleo) nece skoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na izboru Najzad covek shvatio sta valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 24, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znam da je seljachki ali u ovaj gornji kofer nemoze ni saobracajna da stane pa ce izgleda da leti a umesto njega.....jbga ....neka maxia..... e dzaba tebi sve pare kad ces maxiu na GS-a!!! Pa to samo Franc moze da stavi i da ostane ziv! Ne skrnavi svetinju!! Da te samo potsetim nase slike od prosle godine sa Grossa: Secas se kako smo balavili kad se tip parkirao....kao GS....Shoei....ali sada...sto bi rekao Al Pacino - "Look at me now" :finger: :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 24, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Slike su iz salona' date=' pa su malo lose. Od opreme ima....ABS, grejane rucice, sve kofere, svetla za maglu, [b']zicane felne (to je kao neka fora da se ima valjda[/b] :misli: ) E stvarno si ljakse... nemam komentara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Maj 24, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan joj neki se pate da bi skrpili za 1 motor ,a vidi svabketa Komada 3...lele Joj sta bih ja dao da imam jedan redovan...jel zna neko cenu bubrega ? :cry: :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan joj neki se pate da bi skrpili za 1 motor ' date='a vidi svabketa Komada 3...leleJoj sta bih ja dao da imam jedan redovan...jel zna neko cenu bubrega ? :cry: :cry: :cry: :cry:[/quote'] ovo komada 3 je samo sala mala....mada su svi u mom posedu...jedan Djurin i dva za drugare u BG-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znam da je seljachki ali u ovaj gornji kofer nemoze ni saobracajna da stane pa ce izgleda da leti a umesto njega.....jbga ....neka maxia..... e dzaba tebi sve pare kad ces maxiu na GS-a!!! Pa to samo Franc moze da stavi i da ostane ziv! Ne skrnavi svetinju!! Da te samo potsetim nase slike od prosle godine sa Grossa: Secas se kako smo balavili kad se tip parkirao....kao GS....Shoei....ali sada...sto bi rekao Al Pacino - "Look at me now" :finger: :finger: Mislim da je rekao Look at YOU now Gde si je samo iskopao jeeeeeeee sta ucini od choveka godinu dana... i naravno poznanstvo sa Francom..... lako je uspevati kad imas putokaze od iskusnijih :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Maj 25, 2007 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee ... tako se to radi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 25, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pih...mogao si uzeti i Adventure.. :baeh: ps.Obavezno uzmi Maxia-u..i skini ove BZV nosache i ugradi Givi-jeve pa i sa strane 2xMaxia-e ...i prefarbaj bike u zeleno maskirnu..ovako je,mnooogo brate zzut! :idea: A? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je rekao Look at YOU now Ti nisi cuo za slobodnu interpretaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedan komentar: BMW= :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Švabo, sad opet motorom u Beograd, ali zapadnim putem... Verujem da je sada panika u sekti, veliki Guru kupio 3 komada konfekcije za sledbenike, a onda sebi kupio motor. A jel si razmišljao o tome da mu promeniš - ništa? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan a jel ocete mene sa francom da upoznate, da se druzim i ja sa njim, ko zna mozda uzmem neki divni zeljeni gs adv il htogod sl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo ti jedan wall na poklon od mene: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 25, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan "lako je uspevati kad imas putokaze od iskusnijih " Video sam dalje jer sam stojao na ramenima divova! Inace za moror... ne znam sta da kazem. Slin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Lako je Vama gledati kaj Franc ima,ali on to ne koristi!To Vam je slijedeæi Level! :roll: Svaba laj nije bilo muške boje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lako je Vama gledati kaj Franc ima' date='ali on to ne koristi!To Vam je slijedeæi Level! :roll: [/quote'] :mrgreen: :mrgreen: Vrh!!! -jaooo, sto ti je dobro ovo!!! -aha, jeste -A zasto ga ne koristis? -pa onako.....ne treba mi... -a zasto si ga kupio?? -pa zato sto mogu! :mrgreen: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan thats the spirit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...