sima strahota 181 Napisano Januar 21, 2011 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ja sam Vlada, inženjer iz Zrenjanina. Trenutno tomos automatik ali ne još dugo. Već neko vreme se razmišljam šta da uzmem i gde ću? Šta ću? Sa kime da se konsultujem? I eto me ovde. Nadam se dobrom duženju sa vama. Pozzzzz i čitamo se pa se valjda i vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Januar 21, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze!Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...