Dzambo 86 Napisano Januar 20, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan U odlicnom stanju nosene nekoliko puta prosle godine. Bez ostecenja, sa protektorima na bokovima i kolenima, imaju i cicak za slajdere. Takodje tu je i rajsferslus, pa mogu da se povezu i sa jaknom. Ja sam 190 visok i 105 trenutno tezak, taman su mi. Moze komotno i za nekog za broj manjeg. 70e 062 222 136 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Extra pantalone kvalitet imam slicne cena super. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Januar 23, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam iste, odlicne su! Sve pohvale Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Januar 27, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za nesto od moto opreme sto mi se ucini zanimljivim. Slobodno ponudite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Januar 30, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...