STOLAR 12 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem SUZUKI GSX 750 iz 1981 god. motor je sredjivan i ostalo je da se namontira anaser koi je takodje sredjen sipa gorivo i pali. na motoru promenjeno ulje Bardal . Masina je u dobrom stanju , netrosi ulje , ide oko 190 / 200 km/h toliko vozen. ko ima vremena da se bozabavi sa motorom ovo je prava varijanta . gume odlicne , lanac i lancanici odlicni itd. Sve informacije na 064/0004940 . moze zamna za gradjevinski materijal , manji motoric tipa skuter , atx , ctx , apn itd.Istekla registracija u sedmom mesecu , inace bio registrovan na BG table . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zovem te sutra u toku dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan kazi mi gde si nabavio ove auspuhe! ovakave jos nisam video....jesu li univerzalni ili bas za taj model tvoj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan kazi mi gde si nabavio ove auspuhe! ovakave jos nisam video....jesu li univerzalni ili bas za taj model tvoj? verujmi da neznam ali kakav zvuk ima i yosimura bi pozavideo ................. moze zamena i za autic neki uz obostranu doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan cena za kes 650 eura . ili zamena za navigaciju i doplata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 600 eura ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan nerazumem ? pa kolika treba da bude cena da neko pita ? mozda 550 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Jebe ga godina,mnogo je mator a i kilav za razliku ood novijih ...imas moju ponudu ako sta odlucis javi se..pozz i sa srecom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Jebe ga godina,mnogo je mator a i kilav za razliku ood novijih ...imas moju ponudu ako sta odlucis javi se..pozz i sa srecom Ovo je direktna prozivka koju nemogu da precutim posto vozim isti ovakav motor.Motor uopste nije kilav posto motor nije R 750cmm i 89ks nije nimalo,malo.Koliko sada imaju turing motori od 750cm.Verovatno nisi vozio ovakav motor.Jedina uslovna mana ovog modela je uska zadnja guma i malo veca tezina sto ga svrstava u izuzetno udobne motorcikle za turing voznju.Zaboravih jos jednu manu,desni plasticni poklopac.Nisam video ni jednog dedu sa tom stranicom svima je ispala.I da nekvarimo coveku oglas,ovo je bilo i malo sale,da ga prodas sto pre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Auspusi su zlo i naopako.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Auspusi su zlo i naopako.. ma jok ........samo ti se cini na prvi pogled kad ih duze zagledas cak budu i lepi..........mislim ovaj.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad svi prozivajte choveka i trazhite neke mane na motoru,kupite za 600 e lepo 2t skuter od 49 kubika 15 godina star i sve u redu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad svi prozivajte choveka i trazhite neke mane na motoru,kupite za 600 e lepo 2t skuter od 49 kubika 15 godina star i sve u redu.. tacno tako pa kinezi su oko 900e sprint princ recimo a ovo je ipak japanac kakav god da je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Jebe ga godina,mnogo je mator a i kilav za razliku ood novijih ...imas moju ponudu ako sta odlucis javi se..pozz i sa srecom Ovo je direktna prozivka koju nemogu da precutim posto vozim isti ovakav motor.Motor uopste nije kilav posto motor nije R 750cmm i 89ks nije nimalo,malo.Koliko sada imaju turing motori od 750cm.Verovatno nisi vozio ovakav motor.Jedina uslovna mana ovog modela je uska zadnja guma i malo veca tezina sto ga svrstava u izuzetno udobne motorcikle za turing voznju.Zaboravih jos jednu manu,desni plasticni poklopac.Nisam video ni jednog dedu sa tom stranicom svima je ispala.I da nekvarimo coveku oglas,ovo je bilo i malo sale,da ga prodas sto pre Ok ako tako mss..Ja se izvinjavam STOLARU...necu vise A da kazem jel nemam potrebu sa nikim da raspravljam o motoru iz 81god ....Ti ako odlucis nesto znas ponudu i moj broj pa se javi,ako ne nista strazno..pozdrav da dodam imam vec gsxr1100r....tako da mi ovaj nista posebno ni ne treba da bih se sa nekim prepirao oko njega 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Alo bajkeri nevredi raspravljati o tome , DOBRO se zna sta moze da se kupi za 600 eura , ali mislim da ovaj motor moze da sahrani sve i jednog kineza , plastikanera . Necu da dam motor u bezcenje ali iskreno se nadam da ce neko ko iskreno voli i ceni motore kupiti ovakav primerak. Da je motor mladji nebi bila ova cena kao stokaze limeni *biblija*. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 28, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan cena za vikend 550 eura . ako se neproda ode na preradu i ostaje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...