SALE_CA 440 Napisano Septembar 4, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo išli u periodu od 24-26.08. U četvrtak posle podne dobacili do Kladova, prespavali i ujutru pravac Transalpina - Sebeš - Sibiu. Drugo noćenje u Sibiu, sutradan Transfagarasan, zatim noćenje u Targu Jiu i u nedelju preko Baile Herculane i NP Cheile Nere kući. Već nekoliko godina planiramo da odemo na ovu turu i konačno smo se organizovali. Generalno, što se tiče prirode više nam se svideo Transfagarasan ali pošto smo bili u subotu, ono što nam je kvarilo opšti utisak je ogromna gužva, gomile automobila, i loš put prilikom silaska ka jezeru Vidraru. Put na Transalipni dosta bolji, tako da ako bismo se eventualno nekad vraćali na ovu stranu to bi bila Transalpina, bez Transfagarasana. Što se tiče puta ka Herculane, jedna deonica fantastična - odličan asfalt i krivine, ali zato nam je jedno 20-30 km rupa i očajnog puta pokvarilo uživanje od prethodnih 60-70 i više km. U nastavku video sa Transalpine, ostatak je u montaži, kačim kad završimo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 4, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Odličan video! Sviđa mi se kako ide po mapi, zanimljiv detalj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan @n5rovic Rodjo moracu da bacim neki tekst pracen muzikom iz lokalne kafane.Do tad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 6, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan On 9/5/2018 at 1:54 PM, M a R k o said: @n5rovic Rodjo moracu da bacim neki tekst pracen muzikom iz lokalne kafane.Do tad... mislim, pa ja isa bio na ovom mestu. mogao bi da preciziras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 6, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan mislim, na ovu radnu akciju nisa bio, i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 6, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Bruno 68 je napisao: mislim, pa ja isa bio na ovom mestu. mogao bi da preciziras Restoran Domnesc...upravo smo zavrsili veceru...cekali pevacicu ona pije kafu al nije kasno da se vratimo u komsiluku smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 6, 2018 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Sveze...od pre par dana 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Septembar 8, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i drugog dela naše ture po Karpatima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 10, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Odvezli TF i TA.. vreme je bilo super bez kapi kise prosli....Divnooooo.. TF TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Septembar 11, 2018 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Bili i mi u nedelju na transalpinu! Nama je to dnevna varijanta! 430km od čega je bilo 350km pune ili duple pune linije, trebalo bi nam jedno 18 života da odslužimo kazne za saobraćajne prekršaje koje smo pravili da nas je neko snimao!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam ja da idete u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Septembar 11, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav da li je neko isao na TA i TF krajem septembra ? Najvise pitam zvog vremenskih uslova ili je sve to individualno kako koga potrefi . :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoliška 21 Napisano Septembar 11, 2018 U prolazu, 29 postova Lokacija: PA Motocikl: Bmw K75s Yamaha xt660z tenere Prijavi odgovor kao problematičan Brat mi se malo pre javio kaze temperatura 4c na TF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 11, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Au, pa kolika je to nadmorska visina? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan TA 2,145m, TF 100m niži 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 12, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Evo i snimaka iz našeg ugla sa TA i TF od pre 3 vikenda. Uživajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Septembar 13, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Povratak sa ture po Karpatima, preko Baile Herculane i NP Chelei Nerei, uz posetu Bigar vodopadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Septembar 18, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se kum i ja upisemo ovde Hyosung 250n i Honda cbr600rr. Ove slike su danas slikane . Vreme odlicno . Nema guzve. Sve je kao iz bajke. Da ne duzim tura je manje vise ista . Hvala svima na savetima i posebno DraganuNS sa foruma jer nam je mnogo pomogao :))) 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8116 Napisano Septembar 19, 2018 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, lepo ste sve osmislili i vreme vam ide naruku...(pu,pu). Uf, tek sam se vratio, ali kad vidim ove pejzaže sutra bih mogao "Jovo nanovo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 20, 2018 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak zadnjeg videa. U toku voznje naleteli na 4-5 motora iz Backe Topole pa se pridruzili njima i dobar deo transalpine vozili sa njima u grupi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Septembar 21, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko neki predlog za smestaj za Trgu Žiju za 3 jača vozača Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Septembar 21, 2018 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Booking keva za traženje svih smeštaja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 21, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Posle boravka, u većini privatnih smeštaja, gazda ti kaže da mu pošalješ email sledeći put da bude jeftinije nego preko sajta. Zato verujem da može i inače jeftinije da se nađe... Mada je vrlo moguće da imaju najveći broj objekata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8116 Napisano Septembar 21, 2018 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih nedavno u Hotelu Palace (***) za 25 evra noć sa doručkom u sobi sa bračnim krevetom. Šta reći, nemam primedbi na enterijer, čistoću, doručak... Jedino što mi je soba bila puna komaraca, ali daju i onaj aparat sa tabletama pa možeš uključiti. Hotel je "П" oblika, levo je restoran i recepcija, desno su sobe, a u sredini je parking u koji se ulazi sa ulice (nema rampa). Sa ulice može svako da uđe u parking, ali su me ubeđivali u hotelu (a tako je i bilo) da je parking pod nadzorom i da je bezbedno za motor. Ali, što Grof kaže, pogledaš na bookingu šta ima pa naloviš neku "last minute" ponudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...