darmar 37 Napisano Septembar 10, 2017 U prolazu, 24 postova Lokacija: RI Motocikl: DR,TA Prijavi odgovor kao problematičan Hladni asfalt. Na taj način asfaltiraju povelike dionice puta. Polovicu po polovicu. Iz glatke i istrošene površine dobije se hrapava. Nakon što odlete djelovi koji se ne prime . Ima znakova za radove na takvim dionicama i treba pripaziti. Istina , nije baš ugodno . Eto ja i nakon dvadesetak dana još vozim komade tog asfalta sobom na motoru haha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darmar 37 Napisano Septembar 10, 2017 U prolazu, 24 postova Lokacija: RI Motocikl: DR,TA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i foto ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 19, 2017 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Koji je najbolji granicni prelaz za nas koji smo iz vojvodine a da stignemo u Temisvar?Da li je potrebna vinjeta za motor i gde se kupuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Octobar 19, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ne plaća za motore u Rumuniji... Ovde imaš korisne informacije o putarinama u različitim zemljama pa i u RO: http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=339&Itemid=186 Ovde imaš ostale korisne informacije: http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama/100-spisak-zemalja-za-putovanje-u-inostranstvo/10592-rumunija-konz?lang=lat Tebi, ako ideš iz Sombora, najbliži je prelaz posle Kikinde skreneš na Nakovo – Comlosu Mare, ili da produžiš sa naše strane na prelaz Srpska Crnja – Jimbolia (tu ja idem kada iz NS idem u Temišvar). Obrati samo pažnju na radno vreme prelaza kod Nakova... Jednom sam se iz Temišvara uputio na prelaz Foeni - Jaša Tomić, pa sam proplivao jer radi samo do 20h, dok je Crnja sigurica jer radi non-stop. Vozao sam se, nepotrebno, 70 km lokalnim putevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 19, 2017 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Nakovo i Jasa Tomic rade od 7-19h Srpska Crnja radi 24h Vinjeta za motor ne treba, t.j. ne postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano Decembar 30, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Reših da skoknem do Temišvara posle nove na 3 dana. Idemo kolima pa me interesuje par stvari. * na koji prelaz da idem iz Zemuna, na gugl maps vidim 2 opcije posle Zrenjanina Jaša ili Srpska Crnja. Koji je bolji put kolima. Ili možda na Vršac, mala je razlika u km. * Vinjete gde kupujem * Ima li neki predlog za neki restoran, kafić. Šta pojesti ... Gde menjati evriće. * Kakva je situacija sa parkingom u centru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Decembar 31, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću ono što znam:Što se tiče prelaza, kolima možeš i na Crnju i na Vatin. Ja na Crnju nisam išao ali znam da je put nov. Ako se odlučiš za Vatin, u Všcu imaš menjačnicu Tedi menjaju evre za leje po dobrom kursu. To ti je za početak, kasnije možeš u TM. da menjaš u menjčnicama i u bankama. Menjačnica se na Rumunsko piše " scimb valutar", imaš ih i po gradu i po ovim većim tržnim centrima. Što se tiče vinjete, na granici imaš pre policije i carine kućicu gde se prodaje ista. Mislim da je 6€ za 7 dana, za mali auto. Za klopu ima toga dosta a ja bi mogao da ti preporučim podrum pivare Timisorena, raspitaj se ( fabrica de bere restaurant).Toliko od mene, lep provod.Isporučeno s kamijon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano Januar 1, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i ovo mi je dovoljno za start. I ja sam čuo da je bolje menjati u Vršcu ili B. Crkvi, zaavisi kuda ideš. Odlučili smo se za Vršac u oba smera jer u povratku idemo u Dinar na ručak. Koliko sam razumeo vinjeta je za sve puteve tako da kud god da voziš moraš je imati. Iznajmili hotel sa svojom garažom a čuo sad da je taksi jeftin pa ću se vozikati možda taksijem jer je hotel oko 1,5km od centra. Kao za onu stvar jutros počne da me loni neki virus, temperatura 38. Popio antibiotik i evo popušta, nisam hteo da otkažemo rezervaciju. Idem makar pod lekovima. Nadam se da će to utorka da popusti. Pozdrav svima i sve najbolje u 2018-toj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Januar 1, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da, vinjeta važi na svim putevima.Btw. Imaš Dinar i u Temišvaru ali ovaj u Vršcu je bolji i jeftiniji.Isporučeno s kamijon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano Januar 1, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima u Temišvaru, nisam bio ali mi navikli na ovaj u Vršcu tako da smo rezervisali mesto u povratku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Januar 1, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima km od Curtea de Agres preko TF do Sibiu? Preko google maps nece da mi ucita tu trasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Januar 1, 2018 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa https://www.viamichelin.com/. google neće zato što je put zimi zatvoren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Januar 1, 2018 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Marko Mk4 said: Koliko ima km od Curtea de Agres preko TF do Sibiu? Preko google maps nece da mi ucita tu trasu Biće oko 180km. Probaj da odabereš "walking" u googlemaps-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Januar 1, 2018 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim oko 180km.Mi smo išli preko Scoreiu Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Januar 2, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Od pansoina Janković do pola obilaznice oko Sibiu imaš 155 km.Isporučeno s kamijon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Januar 2, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Naravno preko TF.Isporučeno s kamijon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Januar 2, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam prevideo, znači da ima oko 180 km. Sory.Isporučeno s kamijon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Januar 2, 2018 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://goo.gl/maps/X1e1G4XhKHP2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Januar 2, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sa Magic eath i stavio sam prolaznu tačku tačno u tunelu, jedino što je skratio jedan deo pre samog vrha, prethodna slika.Isporučeno s kamijon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Januar 2, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 6, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Zaista puno korisnih informacija. Ovo je zanimljivo i relativno blizu za vikend vožnju. Pošao je benzin u Rumuniji ? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 6, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je nekoliko dinara jeftiniji nego kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Januar 29, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Letos bio 1 euro po litri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 30, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Sada je 5.5 leja. 5.5 X 26 = 143 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam dobio informaciju da je Pansion Janković koji smo rado posećivali promenio vlasnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...