cikapostar 21 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da se predstavim dobar sat vremena! Dugo vozim motor |takav mi je posao| a tek sada pod stare dane sam kupio svoj motor.Nadam se da cu na ovom mestu naci informacije koje me zanimaju.Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Januar 18, 2011 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo bio čika poštare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao cika postare,ili druze milicioneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam ljudi na dobrodoslici!Nisam bio siguran da ovo radi a posto radi a penzije podeljene i motor spreman za sezonu rekoh ajde da se zahvalim ljudima na dobrodoslici.Jedino nisam u svom profilu postavio neku sliku jer nisam mogao da se snadjem a decu ne smem da pitam da mi se ne smeju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...