bigbad86 825 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ok znaci kad nekome slucajno ostetim auto, nikako ne zovi miliciju, nista ne priznaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Ok znaci kad nekome slucajno ostetim auto, nikako ne zovi miliciju, nista ne priznaj! Ako nekome ogrebeš kola na parkingu najpre brzo ukloniš svoje vozilo sa mesta zločina, onda odeš do obližnjeg komšijskog Juga i nogom mu odvališ parče branika, odneseš do mesta zločina i ostaviš ga tamo kao forenzički dokaz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 20, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kasko je keva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Postoji isplata stete od NN (treceg) lica i to pokriva neka drzavna agencija. Zaboravio sam tacno proceduru pa ne bi bilo lose da neko iz struke (osiguranja) da obrazlozenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 96-te,vracajuci se iz Pecinaca,naleteo na rizlu,sleteo sa puta,isprevrtao se,jedva sacuvao zivu glavu...Za to sam platio kaznu 300 maraka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan [Ja sam 96-te,vracajuci se iz Pecinaca,naleteo na rizlu,sleteo sa puta,isprevrtao se,jedva sacuvao zivu glavu...Za to sam platio kaznu 300 maraka !] Naravno, ometao si rizlu u vrsenju svoje duznosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 21, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan horror... ne bih ja krivio pandure, radili su posao, gospođa verovatno nije znala da samo njihov izlazak košta 5000 din + ta neka kazna koju su joj pisali... konza suck! moj deda je jednom zatekao vizitku na brisaču. sa jedne strane ime, prezime, firma, titula, sa druge strane porukica tipa "udario sam vaša kola kada sam pokušao da se parkiram, javite mi se na broj kako bih vam nadoknadio štetu. potpis" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Januar 22, 2011 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je ona u svojoj neobavestenosti mislila sve najbolje ali je to svoje neznanje ipak platila. To i jeste bila glupa stvar za cimanje policije. Ne odobravam to sto su joj napisali kaznu ali taj Evropski zapisnik je i uveden sa ciljem da se policija oslobodi obaveze dolaska i uvidjaja zbog gluposti kao sto je grebanje auta, dok za to vreme daleko bilo mozda imaju vaznija posla. Totalno idiotski! Što bi g-đa uopšte trebalo da bude informisana o kretenskom zakonu koji je smislio licemer Vujanić i banda neznalica? Ona je iz najbolje namere učinila što je učinila. Verovatno jer je njen auto kasko osiguran, a to na Evropski zapisnik neće moći, nego moraju lenštine iz 29.-og da dođu, naprave zapisnik itd... Koja bre oni tamo vašna posla u smeni rade, osim što igraju karte i opijaju se na radnom mestu? Ma...AJDE BJAŽI P.S. komšija iznad mene je TAMO,i iz prve ruke vam kažem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je ona u svojoj neobavestenosti mislila sve najbolje ali je to svoje neznanje ipak platila. To i jeste bila glupa stvar za cimanje policije. Ne odobravam to sto su joj napisali kaznu ali taj Evropski zapisnik je i uveden sa ciljem da se policija oslobodi obaveze dolaska i uvidjaja zbog gluposti kao sto je grebanje auta, dok za to vreme daleko bilo mozda imaju vaznija posla. Totalno idiotski! Što bi g-đa uopšte trebalo da bude informisana o kretenskom zakonu koji je smislio licemer Vujanić i banda neznalica? Ona je iz najbolje namere učinila što je učinila. Verovatno jer je njen auto kasko osiguran, a to na Evropski zapisnik neće moći, nego moraju lenštine iz 29.-og da dođu, naprave zapisnik itd... Koja bre oni tamo vašna posla u smeni rade, osim što igraju karte i opijaju se na radnom mestu? Ma...AJDE BJAŽI P.S. komšija iznad mene je TAMO,i iz prve ruke vam kažem. hehehe, kad bi smo sami počeli da rešavamo međusobne razmirice, u jednom trenutku bi svima bilo jasno da su nam raznorazne službe i institucije potpuno nepotrebne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan [/quoteTotalno idiotski! Što bi g-đa uopšte trebalo da bude informisana o kretenskom zakonu koji je smisliolicemer Vujanić i banda neznalica? Ona je iz najbolje namere učinila što je učinila. Verovatno jer je njen auto kasko osiguran, a to na Evropski zapisnik neće moći, nego moraju lenštine iz 29.-og da dođu, naprave zapisnik itd... Koja bre oni tamo vašna posla u smeni rade, osim što igraju karte i opijaju se na radnom mestu? Ma...AJDE BJAŽI P.S. komšija iznad mene je TAMO,i iz prve ruke vam kažem.] Slazem se sa tobom, evo priznajem da sam pogresio. Zasto ti ne budes manji idiot od mene pa lepo odes u policiju i objasnis im kako gospodja nije duzna da poznaje zakon i da oni moraju da prestanu da igraju karte i da se opijaju kada ih doticna pozove ?! To ce verovatno uticati na njihovu savest a ti ces srecan i zadovoljan moci da spavas jer si ispravio jos jednu nepravdu u svetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si u pravu ali od fleksibilnog stava i pismenih opomena se ne puni budzet, niti policija prima platu. Znate li vi da prodje po 20 dana da saobracajci potpuno nezainteresovano statiraju dok vi pravite raznorazne prekrsaje i bas ih briga , a onda pred kraj meseca sprovedu neku akciju i u stanju su da vam napisu kaznu iz ko zna kakvog bezveznog razloga. Zasto, zato sto su dobili takvo naredjenje i moraju da ispune bonus od koga im se obracunava zarada. Sta ce ljudi kad imaju normu. za to da imaju normu si potuno u pravu! popularni pauk, tj. pandur koji ide sa njim, takođe radi na normu. "pružanje usluga odnošenja nepropisno parkiranih automobila" , e sad, nisu svi nepropisno parkirani, "nepropisno parkirani" , oću da kažem da se pazi na to da se ne odnese "bilo kakav auto" već samo onaj koji stvarno mora da plati da bi se odvezao iz parking servisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Trebala je pozvati KOMUNALNU policiju, novu službu u službi službe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Januar 22, 2011 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom, evo priznajem da sam pogresio. Zasto ti ne budes manji idiot od mene pa lepo odes u policiju i objasnis im kako gospodja nije duzna da poznaje zakon i da oni moraju da prestanu da igraju karte i da se opijaju kada ih doticna pozove ?! To ce verovatno uticati na njihovu savest a ti ces srecan i zadovoljan moci da spavas jer si ispravio jos jednu nepravdu u svetu. Koji je bre tebi sad??? Ili tripuješ ili nisi shvatio šta sam hteo!?!?! Tvoj sam citat uvukao samo da bi se nadovezao, a ne da te prozovem i nazovem idiotom! Lepo tamo piše Vujanić (NAJVEĆI KRIVAC IDIOTSKOG ZAKONA) i pijandure iz 29-og, e sad , ako si se prepoznao, ili radiš tamo, ili imaš drugačija saznanja o dotičnoj družini... Kad sam napisao "totalno idiotski", mislio sam na "njegov zakon", i zašto bi uopšte građanin morao da se bavi stavkama istog? U Engleskoj zakon i Ustav nije menjan od kralja Ričarda, a ovde kako koja gologuzija, bitanga i vucibatina dođe na vlast, radikalno menja sve što nije po volji režimu. Za tvoju informaciju, pošto sam dosta bio u Nemčkoj, za najmanji eksces ili blaži sudar policija izlazi na uviđaj, a što onda i ove primadone-lenštine ne bi za platu od 65.000din izašli i obavili svoju radnu obavezu? Ili ne treba uopšte da rade? Bolje da sede, igraju karte i loču? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Preki, nemaju toliku platu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17011 Napisano Januar 23, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Policija je kod nas u stvari državno preduzeće (vrlo profitabilno). Država pokupi pare od privrede i naroda, kupi policiji opremu i onda ih pošalju na ulicu da zarađuju pare (i da drže "raju" u pokornosti i strahu). Radi se "po učnku", a dobit se deli između "gazde" i izvršilaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Koliko li je ta postena zena cekala da dodju panduri? Ja sam pre neki dan imao cukanje i ovaj drugi mislio da nije kriv nego svaljivao na mene.Cekali smo ladno 3 sata da dodju i na kraju nismo docekali nego je ovaj priznao pa smo popunili evropski izvestaj i isli kod njega u osiguranje da se proceni steta. Pomislio sam da cu se prvi put obradovati policji ali nista od toga ostaju kerovi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Januar 23, 2011 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Preki, nemaju toliku platu. Da, tako je...da se ispravim...prosek je 65.000, a ono što je za manje plaćene službenike nije nikako ispod 45 crvenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom, evo priznajem da sam pogresio. Zasto ti ne budes manji idiot od mene pa lepo odes u policiju i objasnis im kako gospodja nije duzna da poznaje zakon i da oni moraju da prestanu da igraju karte i da se opijaju kada ih doticna pozove ?! To ce verovatno uticati na njihovu savest a ti ces srecan i zadovoljan moci da spavas jer si ispravio jos jednu nepravdu u svetu. Koji je bre tebi sad??? Ili tripuješ ili nisi shvatio šta sam hteo!?!?! Tvoj sam citat uvukao samo da bi se nadovezao, a ne da te prozovem i nazovem idiotom! Lepo tamo piše Vujanić (NAJVEĆI KRIVAC IDIOTSKOG ZAKONA) i pijandure iz 29-og, e sad , ako si se prepoznao, ili radiš tamo, ili imaš drugačija saznanja o dotičnoj družini... Kad sam napisao "totalno idiotski", mislio sam na "njegov zakon", i zašto bi uopšte građanin morao da se bavi stavkama istog? U Engleskoj zakon i Ustav nije menjan od kralja Ričarda, a ovde kako koja gologuzija, bitanga i vucibatina dođe na vlast, radikalno menja sve što nije po volji režimu. Za tvoju informaciju, pošto sam dosta bio u Nemčkoj, za najmanji eksces ili blaži sudar policija izlazi na uviđaj, a što onda i ove primadone-lenštine ne bi za platu od 65.000din izašli i obavili svoju radnu obavezu? Ili ne treba uopšte da rade? Bolje da sede, igraju karte i loču? Pa vidis momak, zbog nacina na koji si sastavio poruku, moj jedini zakljucak je bio da si mene prozvao kao idiota. Izvini, ali drugi put ces morati da budes malo jasniji pri citiranjima, kako bismo izbegli ovakve situacije. A sto se tice zakona u Engleskoj, znas li ti sta sve moze da se procita u njemu? Kada bi se prakticno primenjivao ljudi bi za pogresno parkiranje jos uvek bili javno bicevani ili osudjivani na progonstvo u Australiju. Mada, kad malo bolje razmislim to proterivanje i ne bi bila tako losa kazna. Inace ne radim tamo gde ti mislis, da budem precizniji ne radim nigde, osim sto leti sljakam na gradjevini. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Januar 23, 2011 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan . Pa vidis momak... ali drugi put ces morati da budes malo jasniji pri citiranjima, kako bismo izbegli ovakve situacije. Heheh... hvala za ovo momak, doduše sa 5 banki, ali srcem i telom još uvek u 30-tim Bitno je da smo se razumeli na kraju. Pozdravljam i ja tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...