alexanto 6496 Napisano Subota u 16:43 BJB Maxi Scooter Club, 6185 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas dan za sklapanje što je ostalo... Maglenke, nosač za navigaciju/mobilni, srednja plastika kormana i nosači bočnih kofera. Slova Atlantic će sačekati neki višak vremena. Pipav je posao pa ne bih da spičkam... Prvo plastika na kormanu. Stiker sa Y maske je poslužio da prekrije onaj pravougaonik i lepo se ušuškao... Maglenke su montirane i povezane. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6496 Napisano Subota u 16:44 BJB Maxi Scooter Club, 6185 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zatim na red dolazi nosač za navigaciju/telefon... Za početak moj stari sa MT-a a deran je već poručio quad lock. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 363 Napisano Subota u 16:45 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Trenutno bez motora :D Prijavi odgovor kao problematičan Masina se vraca na drum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6496 Napisano Subota u 16:47 BJB Maxi Scooter Club, 6185 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju šlag na torti, nosači bočnih kofera... LEvi je legao nekako ali desni mi je dupe pomerio pa sam na kraju razbušioi rupe za šrafove koji idu odole i uz silnu muku montirah i desni. Očigledno je malo povukao prilikom pada... Na kraju uvek pametniji popusti... Ostane još da navijamo Ivana za vizir i Atlandža je spreman za nove horizonte 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...