Nadalina 883 Napisano Januar 17, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, Jageru, druze, pored takvih prijatelja, Supertenerasi, ovaj neprijatelji, ti uopste nisu potrebni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Odlican video!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 17, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Super je vidoje. Kad budem pravio kuci ima sve da vas pozovem: brzi, slozni ko jedan i mozete da potegnete hmmmm kuca... da li hoces nesto da nam kazes ?! " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4901 Napisano Januar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad Vam ja kao ljuti cestaroš zavidim, šta više reći... Svaka čast na vožnji, druženju, entuzijazmu i naravno dozi ludosti potrebnoj za ovako nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Super je vidoje. Kad budem pravio kuci ima sve da vas pozovem: brzi, slozni ko jedan i mozete da potegnete hmmmm kuca... da li hoces nesto da nam kazes ?! " Кома увек остане недоречен. Још нисмо дознали којим је типом фотоапарата сликао на путопису кроз Алпе, а који има "no women" опцију! Сва срећа па нисам био на вожњи! Попио би мешалицу на пролеће! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kad Vam ja kao ljuti cestaroš zavidim, šta više reći... Svaka čast na vožnji, druženju, entuzijazmu i naravno dozi ludosti potrebnoj za ovako nešto... vidi postoji opcija(kojoj se ja nadam) za cestase! doci tamo negde do neke kuce sa malim tockovima,udisati svezi vazduh prati noge u potoku uzivati u pogledu,peci rostilj,uuuziiiiiiiiivati.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kako vi gledate ovaj video?? Meni pise nesto kao "This video contains music content-blocked by Sony Music Entertainment due to copyright...blah, blah.." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 17, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kako vi gledate ovaj video?? Meni pise nesto kao "This video contains music content-blocked by Sony Music Entertainment due to copyright...blah, blah.." Da nije neka blokada do tvog komp-a ? Video radi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam probao na drugom kompu i takodje nece. I da, na kraju recenice kaze nesto kao due to copyrights in your counry. Masala. Jel moze neko kome je M:tel RS provajder da odgleda ovaj video? Braco kakva je situacija kod tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam probao na drugom kompu i takodje nece. I da, na kraju recenice kaze nesto kao due to copyrights in your counry. Masala. Jel moze neko kome je M:tel RS provajder da odgleda ovaj video? Braco kakva je situacija kod tebe? ometaju te iz kancelarije visokog predstavnika za BiH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam probao na drugom kompu i takodje nece. I da, na kraju recenice kaze nesto kao due to copyrights in your counry. Masala. Jel moze neko kome je M:tel RS provajder da odgleda ovaj video? Braco kakva je situacija kod tebe? ometaju te iz kancelarije visokog predstavnika za BiH Sad sam ga zvao. Kune se da nema pojma o cemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Promeni mesto boravka na youtube nalogu i turi Amerika (njima je sve doyvoljeno). I da, bravo na vožnji ljudovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Januar 17, 2011 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moz'da stavlja mesto boravka i Singapur, oni vide po IP adresama iz koje zemlje se gleda snimak. Mada mi je cudno sto ne mozes da vidis snimak bez muzike, meni na nekim snimcima takodje izbaci to, ali video pusta samo bez zvuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan abrebre.. meni normalno radi u cemu je fora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Vidim onu uvodnu sliku na klipu kao i vi. Pritisnem play i desi se ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ste Vi blizi EU nego mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim onu uvodnu sliku na klipu kao i vi. Pritisnem play i desi se ovo: idi na http://www.hidemyass.com/ pa tamo unesi link http:// www.youtube.com/watch?v=7FZ3ONAGPL4&feature=player_embedded i trebalo bi da radi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 17, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovdje fercera normalno, sa sve muzikom, i bas je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 18, 2011 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Super je vidoje. Kad budem pravio kuci ima sve da vas pozovem: brzi, slozni ko jedan i mozete da potegnete hmmmm kuca... da li hoces nesto da nam kazes ?! " Кома увек остане недоречен. Још нисмо дознали којим је типом фотоапарата сликао на путопису кроз Алпе, а који има "no women" опцију! Сва срећа па нисам био на вожњи! Попио би мешалицу на пролеће! Znas onu : koji je prvi vesnik proleca? Bosanac na mesalici E sada ce to da bude: endurasi u voznji. Nemam nista da prijavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Izvanredno!!! Koji antifriz (iz pljoske) ste koristili? Mlados, ludos. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 18, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Antifriz by Popsy, divlja kruška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja antifriz, progoreva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 18, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno razmisljam da kupim neki traktor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 18, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno razmisljam da kupim neki traktor! ma jok, truba je :nanana: ne razmišljaj se nego uzmi neki XL, XT, dominator... pa sa nama... inače ovo je odlično za kondiciju... kažu ljudi da je tri puta efikasnije nego šetnja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan idi na http://www.hidemyass.com/ pa tamo unesi link http:// www.youtube.com/watch?v=7FZ3ONAGPL4&feature=player_embedded i trebalo bi da radi... Hvala druze moj. Sa ovim proksijem radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...