svetac 527 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan e neka si ih poterao,jer kako stvari stoje adresu bi menjali rado koliko se da videti!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 16, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan He, he.. svakog gosta dva dana dosta Otvaranje sezone u pravom momentu.. divna voznja, ekipa probrana a posebno priznanje bih odao celavcima.. dakle 3 motora su imala slip gume maltene .. a bilo je veoma zajebat teren u momentima..Vrlo hrabra odluka poci u Kepojebine.. no razumemo zelju za voznjom.. iskoristili smo nenormalo vreme u sred januara.. Jeger mora dide na kondicione treninge.. aj sto nemoz da istera papriku.. nego sto on nemoz uzbrdo.. htede covek da nam umre.. i sta bi i kud bi s njim? Da smo bili sat vremena kasnije u onoj maglustini.. morali bi da pribegnemo Beerovim metodama prezivljavanja i zanocemo negde.... siguran sam da bi se snasli..tu bi vec vrag iliti djavo odneo salu..no mi bi doneli ovcu-dve Sreca te naletesmo na drvosece.. koji posto potegnuse iz nase pljoske.. zbunjeno pitaju: "pa dobro momci, koj vas je djavo tero ovde?" Baterije napunjene.. ajd sad gume prosle na svim testovima..pritom sam svo vreme vozio na 2,5 bara.. jedva cekam jopet.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 16, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Kao da misli sta je meni ovo trebalo" hahaha Bravo za mracnog siledziju i duhovit prenos dogadjanja. A one fotke Mikkine, k''o prave jbte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 16, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan E svaka vam čast na ovakvoj vožnji! Jeste se namučili, napadali, ali i nauživali. Šteta što nemam još i neki enduro. Da nisu ovako skupe registracije, eh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 16, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i neka moja sliba.. Ovako je sve pocelo Popseto u elementu Prvo je ljosnuo Hitman.. pa se meni opruzio.. pa dolazi Kepo "staje je bilo?" pljas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 16, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan jahaci kangrba u magli.. I dje cemo sad? ali posle svake kise.. jadan onaj ko je bude prao.. Mi smo imali tu srecu da nam domacin pere motore.. Ma idemo preko Divcibara More sunce li vam vase :jaa: eto tako je to bilo.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6044 Napisano Januar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo da reknem da su Jager i Joška upravo krenuli kući, za Suboticu i temerin, daj Bože da srećno stignu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 17, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su ludaci! Pa zašto nisu negde prespavali?! Ima da otpadnu posle dva dana offroada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 17, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu reci SVAKA CAST LJUDI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 17, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim da sam stigao kućici Bogami, bilo malo 'ladno na kraju... ali vredelo je!!!!!! Ovakav provod u januaru?! Ma ovo je moguće samo kod Kepe!! Drugari, hvala vam svima na ovako ludački dobrom provodu, a posebno i veliko hvala našem kapetanu Kepi na gostoprimstvu, pranju motora, vodanju po brdima i terenima gde sem nas valjda samo stoka ide... Imam i ja po koju sličicu, slikao sam malo telefonom. Postaviću ih, samo da ih počupam iz telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 17, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaaa,vi ste ta dvojica kojie se suncaju u livadi a motori ostavljeni na putu! jageru,ponovo si nosio kofer na voznju?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera Sve nešto gledim, pa ni'ko ne diže motor kako Bog zapoveda...okrenu se leđa mrcini (tako piše u knjigama)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 17, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim da sam stigao kućici Dugačke bile ove dve etape, a tek vezne deonice... Koma i Despre su stigli kući! E samo kad ste i vi u svojim garažama, ludaci jedni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E fotka gore iznad sa kamionom.. te drvosece su nas spasile i pitale koj nas djavo toro?! a dje je put? pa vidis ono brdo? e pa iza njega ima jos jedno brdo.. pa iza njega jos 7 brda i dolina.. e odatle pocinje civilizacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 17, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i obecani video ... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Добро је кад сте сви прошли без инфаркта! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Hitmane skidaj muziku, banovase ti klip na youtube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci ! Video odličan ! Tura vrhunska ! Zavidim Vam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 17, 2011 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Super je vidoje. Kad budem pravio kuci ima sve da vas pozovem: brzi, slozni ko jedan i mozete da potegnete 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pogledao sam video,potvrdile su se moje sumnje!!! definitivno u tome vazduhu kod kepe ima nekih "cudnih materija",koje odvode do kolektivnog ludila!!! svaka cast momci!! nego nisam dobro video ono se jager u par navrata valjuskao po zemlji?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6044 Napisano Januar 17, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Umorio se pa rešio da prilegne malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nema ga,ne javlja se na tel!! verovatno je prilegao malo vise,ipak je od dete ravnice!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 17, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Lep, ispravka extra provod.. samo kako ono peva Dzej , nedelja i svi ste tu,, a mene tamo nemaaaaa :'( samo da se navatam neke kante ete me svami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 17, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...nego nisam dobro video ono se jager u par navrata valjuskao po zemlji?! Umorio se pa rešio da prilegne malo E.... nemojte više da me branite, majke vam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...