GhostMile 4614 Napisano Januar 15, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Before - After- Zajedno: Jakna je presla nekih 50-ak K km po svim mogucim zamislivim i nezamislivim vremenskim uslovima i nikada nije pustila ni kap. Uvijek mi je bila mrvicu mala, a i oljustila se ona folija oko kragne i ostetila se na krajevima rukava. To malo ubija reprezentativnost u firmi, ali drugih posledica nema. E da otkinuo se onaj jezicak sa rajfeslusa, ali se zakopcava bez problema. LM, ja sam je koristio do proslog petka i ko zna do kad bi je koristio da nisam naletio na istu jaknu (i to jedan broj vecu) na nekoj rasprodaji za pola para. I na novoj je otpao jezicak sa rajfeslusa jos u prodavnici. To im je valjda slaba tacka. Bila samo jedna i to bas koja meni odgovara, pa je nisam mogao ostaviti. LM, sad imam 2, pa bih jednu da ustupim nekome kome treba. +: vodonepropusna, protektori na laktovima, ramenima i ledjima, vadljiv zimski ulozak, mogucnost stezanja rukava izmedju lakta i ramena (protiv flaprtanja), isto oko struka, otvori za ventilaciju kad je vruce, cijena -: navedena ostecenja i staz, samo jednom oprana Evo slike ostecenja: Dakle kome treba jakna da sluzi svrsi, tj. ostane suh po kisi i bude zasticen i relativno utopljen, a nema neku marketinsku funkciju i dovoljno love za novu, neka se javi. Ja sam 179 i zhilet visok, imam oko 70 kg, reativno sam mrsav, ali zato imam ramena (haha) i jakna mi je mrvicu mala. Velicina je M, a nova L mi je mrvicu komotna. Evo me pored 2 dva velika covjeka u istoj: Tehnikalije: Cijena za kesh 1 Pivo, ali nije fixna. Jedino sto se mora iskombinovati nekako dostava...ali, o tom po tom. Ko prvi djevojci.... Upis ovdje, pa onda evt. PP. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Januar 15, 2011 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam too deb'o? (180 - 83) Jesam, ajd' sledeći Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 15, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan yep. Idealan kandidat je izmedju 170 i 180 visok, a obim sisa do 97-98 cm. Kukovi 87 cm ili manje. To su moje mjere, a meni je mrvicu tijesna, ali nije strasno. Ustvari ja natakarim svasta ispod, prsluk, pojas i tako to, pa je onda sa malo vecom mukom zakopcam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 177cm , 79kg Jel mi pase? Ako ne, Sledeci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 15, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pase ako imas neprirodno debele noge. Izmjeri se oko sisa i kukova, pa usporedi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim sve M. Pa ako mislis da mi pase, smatraj kupljenom. A popicemo po koje pivo, a ne jedno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan sise 98, kuk 86. Jupi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 15, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa gdje ti je tih 10 kila onda? Toliko si me zacudio da sam isao ponovo da se mjerim, i sad su sise 95. LM, trebalo bi da moze. Sad ce mi doci neki ortakovi na kafu, pa cu ih izvagati i izmjeriti i dati im da probaju.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sad si ti mene zbunio, pa sam se merio 5x : Grudi 97-98 Kuk 86-87. Nemam stomak. Bok( to je nize, tj dupe) 92. A imace imam jace noge( jbg plivac, basket, fudbal,...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 15, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je onda vjerovatno to. Moje noge su kao stapici (jbga pusac, sjedenje, lezanje...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je moja, da te kontaktiram na pp? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 15, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan kontaktiraj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 15, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daklem tdm je kupio jaknu. @tdm U sledeci cetvrtak ide jedan moj poznanik odavde dole i on ce prenijeti jaknu do Beograda. (timing nije 100%, ali tu je negdje) Onda dalje iz Beograda treba nekako da se izorganizira. Ako ti nemas nikoga, potrazit cemo pomoc kolega forumasa da se nekako dokopas iste. poz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ok Hvala jos jednom. Bicemo u kontaktu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio ni blizu da stanem u jaknu,ali svaka cast za gest Mile.Ako budes navracao u ove krajeve imas pivo i od mene Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Milane, jos jednom hvala za jaknu. Mislim da smo slicne gradje i da mi dobro stoji. Inace da napomenem da je Milan jaknu poslao iz Holandije po nekom njegovom drugaru do Beograda, a ja je kasnije preuzeo. Svaka cast za gest. To je vise od gajbe jelena. Zasluzuje makar Evo kako meni stoji: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 30, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan E bas super...malo sam se brinuo da ce ti biti mala. Sad joj samo jos zvekni neko pazljivo pranje (bez masine i bez protektora). Da se u zdravlju (suh) navozas.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17363 Napisano Januar 30, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvi postupci pojedinaca mi vrate veru u ljude. Svaka čast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...